Σύνδεση tablet με κάμερα

Reaction score
99
Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλη η θέση για την παρούσα ανάρτηση. Θα ήθελα να συνδέσω ένα tablet android με κάμερα. Το tablet έχει έξοδο hdmi mini και micro usb, η δε κάμερα εξόδους rca. Γνωρίζει κανείς αν μπορουν να συνδεθούν οι δύο συσκευές κι αν υπάρχει το κατάλληλο καλώδιο με τις διαφορετικές υποδοχές στην κάθε πλευρά; Ευχαριστώ!

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.827
Δεν υπάρχει καλώδιο σύνδεσης αναλογικής εξόδου με ψηφιακή είσοδο γιατί χρειάζεται μετατροπή.
Το tablet όμως δεν έχει είσοδο για αναπαραγωγή.

Reaction score
118
Κάτι σε μόνιτορ μικρό όσο 1 τάμπλετ, δεν υπάρχει; Την Πέμπτη θα έχω την νέα μου κάμερα και έχει έξοδο hdmi.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Μικρη τηλεοραση 7´´ με εισοδο video, κιτρινο rca, και μετατροπεα απο hdmi σε rca

Reaction score
118
Υπάρχουν το έψαξα και μάλιστα με hdmi είσοδο. Μα είναι πολύ ακριβά τα μονιτοράκια αυτά Λάκη. Απο 2 κατοστάρικα βρήκα. Που έχουν και καλή εικόνα, δεν μιλάω για σαβούρες.

Reaction score
75
Για βάλε ενα λινκ φίλε video mix με αυτα που εχεις βρει με HDMI είσοδο.
Ευχαριστω.

Reaction score
118
http://aa-digitalphoto.gr/proionta/...t-hd-touchscreen-hyperd-avidas5hd-detail.html

Έχω και βρεί και πιο φθηνά με ποιότητα και σε 7'' αλλά δεν θυμάμαι σε ποιά sites, πάνε μέρες και καθημερινά μπαίνω σε πολλά. Θα πάω αύριο στο εν λόγω κατάστημα που παραθέτω πιο πάνω διότι μου είπαν οτι έχουν και άλλα που ξεκινούν απο 200 ευρώ.

Reaction score
7
Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλη η θέση για την παρούσα ανάρτηση. Θα ήθελα να συνδέσω ένα tablet android με κάμερα. Το tablet έχει έξοδο hdmi mini και micro usb, η δε κάμερα εξόδους rca. Γνωρίζει κανείς αν μπορουν να συνδεθούν οι δύο συσκευές κι αν υπάρχει το κατάλληλο καλώδιο με τις διαφορετικές υποδοχές στην κάθε πλευρά; Ευχαριστώ!
Υπάρχει κάποιος αντάπτορας που μετατρέπει AV σε USB. Αν το tablet σου διαθέτει otg support μπορείς να δοκιμάσεις. Το κόστος είναι μικρό γύρω στα 6€. Χρησιμοποιείτε για fpv σε Drone. Υπάρχουν δύο εφαρμογές στο playstore. Easycap viewer, Easycap & UVC. Ο αντάπτορας κοιτάς για easycap με υποστήριξη Android (πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο chip utv007). Αυτά για αρχή. Καλή τύχη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.615
Members
38.723
Νεότερο μέλος
ΜΙΧΑΛΗΣ 21