Σύνδεση Wifi σε Samsung D5500 LED TV.

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Πρόσφατα βρέθηκε στα χέρια μου μια 37άρα Samsung D5500 LED TV και θέλω να την συνδέσω ασύρματα για χρήση Internet αλλά κυριώς streaming απ' το pc.

To manual αναφέρει πως χρειάζεται ένα Samsung WIS09abgn ή WIS10abgn usb receiver. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο net, είδα πως είναι σχετικά ακριβό στην ελληνική αγορά, δεν αξίζει λόγο μεταφορικών από εξωτερικό αλλά κυρίως πως δεν μπορεις να το χρησιμοποιήσεις στο pc?! Μου φαίνεται δηλαδή τσάμπα.

Η ερώτηση μου εν τέλει είναι : Γίνεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο usb receiver?
Έχει κάποιος εμπειρία πάνω σ' αυτό. Έχετε να προτείνεται κάποιο εναλλατικό receiver.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Σύνδεση Wifi σε Samsung D5500 LED TV.

Σε όσες Σαμσουνγκ έχουμε βάλει δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποιο άλλο dongle να λειτουργήσει.
Streaming ασύρματο απ το PC πρακτικά είναι άχρηστο πέραν της πλοήγησης σε ιστοσελίδες,κανά βιντεάκι απο youtube ή κανα .avi αρχείο χαμηλού bitrate καθότι κολλάει άσχημα.Σε mkv δεν το συζητάω καν.

Reaction score
0

gstriftos εννοείς από θέμα ταχύτητας ή από άποψη decoding στην TV?

Ρωτάω για το receiver γιατί, browseάρωντας στο net, είδα πως κατάφεραν με άλλες τηλεοράσεις να παίξουν με random receivers.

Reaction score
0

Μου φαίνεται περίεργο να έχει πρόβλημα σε ενα καλό G δίκτυο, πόσο μάλλον σε ένα Ν.

Τεσπά, με βοήθησες πολύ με το dongle, λέξη που σιχαίνομαι ;p και βρήκα αυτό :

http://wiki.samygo.tv/index.php5/Using_NoN-Samsung_USB_WiFi_dongles_with_TV#Software_Way

Ουσιαστικά λέει πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις "όποιο" usb receiver έχει συμβατό chip αλλάζοντας "απλά" το vendor id.

You can lock this if you like.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Χμμ,για ξανακοίτα το γιατί δεν αναφέρει ότι είναι συμβατό με την D Series.
Εκτός και αν μου διέφυγε εμένα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Χμμ,για ξανακοίτα το γιατί δεν αναφέρει ότι είναι συμβατό με την D Series.
Εκτός και αν μου διέφυγε εμένα.

Reaction score
0

Όχι, απλά αναφέρει πως ο τρόπος αυτός είναι συμβατός με B και C, με τις οποίες δεν δουλεύει πάντα ο δευτερός τρόπος λόγω περιορισμού του firmware.

Αnyway, δεν κάνω κάτι ακόμα. Θα lurkάρω λίγο στο forum τους πρώτα. Φαίνονται ωραίες customιές πάντως.

edit: double post από moderator? τς τς τς. ;p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas