Σύστημα Αναφοράς

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.110
Reaction score
20.604
Σύστημα αναφοράς είναι ένα μάτσο συσκευών και αξεσουάρ που ο ένας ρηβιούερ έχει στην κατοχή του, και οι οποίες πρέπει απαραιτήτως να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:
  1. Να έχουν δοκιμαστεί από τον ίδιο και όχι από οποιονδήποτε άλλον, διότι διαφορετικά πλήττεται η εγκυρότητά του. Δε γίνεται να βασιζόμαστε στη γνώμη των αλλωνώνε για τα δικά μας εργαλεία ρε φίλε. Αυτό είναι ξεφτίλα.
  2. Να τις έχει αποκτήσει ει δυνατόν δωρεάν, ή έστω έναντι ευτελούς ποσού, διότι, για να απευθύνεται και να επηρεάζει την καταναλωτική συμπεριφορά των άλλων, πρέπει ο ίδιος να μην είναι θύμα. Μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, άι τώρα...
  3. Η προέλευση των συσκευών και των αξεσουάρ του ρηβιούερ πρέπει να παρουσιάζει μέγιστη διασπορά ανά το φάσμα των αντιπροσώπων και προμηθευτών ούτως, ώστε, αφ' ενός μεν αυτοί να είναι όλοι ευχαριστημένοι, αφ' ετέρου δε να μην εγείρονται υποψίες από μέρους των καταναλωτών, οι οποίες θα υπέσκαπταν το έρεισμα και τη βαρύτητα της γνώμης του.
  4. Όλες οι συσκευές και τα αξεσουάρ πρέπει να είναι πανάκριβα, δηλαδή να μπορεί να τα αποκτήσει λιγώτερο από το 1% του πληθυσμού των καταναλωτών προς τους οποίους ο ρηβιούερ απευθύνεται. Μέσα σε μια αγορά στην οποίαν επικρατεί η άγνοια και ο τσαρλατανισμός, η δημιουργία εντυπώσεων είναι η ευκολότερη και ταχύτερη μέθοδος της καθιέρωσης.
 

Μηνύματα
4.462
Reaction score
7.734
Ριβιουερς και αντιπρόσωποι
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της νουμπερτ οπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, πήγαν σε διάφορους αντιπροσώπους για να προωθήσουν τα ηχεία και τους ρωτούσαν που είναι τα τεστ στα περιοδικά ήχου, διότι χωρίς τεστ οι πωλήσεις θα είναι χάλια
Μετά πήγαν στους Ριβιουερς και τους ρωτούσαν ποιοι είναι οι αντιπρόσωποι.
Το αποτέλεσμα είναι να πουλάνε απευθείας χωρίς μεσάζοντες.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.867.503
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top