Σύστημα για τα Mordaunt Short MS35Ti

Reaction score
0
Έχω αυτά τα παλιά ηχεία (15ετίας...) , και μ΄αρέσουν πραγματικά πολύ .

Ψάχνω έναν medium ολοκληρωμένο ενισχυτή και ενα καλό cd .

Στα όρια της αξιοπρέπειας .

Μου φανήκαν συμπαθητικοί ας πούμε ο Musical Fidelity X-T100 , o Advance Acoustic MAP-305DA ....

Θα ήθελα γνώμες . Αξίζει να κρατήσω αυτά τα ηχεία , ή να ψάξω για "πακέτο" ?

Είμαι πολύ συγκεκριμένος στο τι θέλω - καλά και "με παρουσία" μεσαία , "μουσικά" χαμηλά , και -το δυνατότερο- flat ψιλά .

PS. Τα εν λόγω ηχεία παίζουν ΠΟΛΥ καλά με τον Yamaha A100a που έχω στο στούντιο , αλλά δεν τον διαθέτω το σαλόνι .

Reaction score
7.109
Αν εχεις 1000 ευρω για τον Χ-Τ100 τοτε μαλλον θα εχεις και αλλα 400-500 για ενα συγχρονο ηχειο βασης.Καλα τα 35 στην εποχη τους αλλα απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα και βεβαια ενα ηχειο με 15 χρονια χρησης στη πλατη τους δεν ειναι και η πιο ασφαλης επιλογη για να τα οδηγησεις με ενα πολυ καλο ενισχυτη.

Reaction score
0
τα 1000 ευρώ για μένα είναι ήδη υπερβολή .

Η αλήθεια είναι οτι θα με ενδιέφερε να ακούσω οποιοδήποτε σύστημα [ολοκληρωμένος ενισχυτής/cd/ηχεία] που δεν ξεπερνάει τα 2000 .

Απλά είπα μήπως μπορώ να κρατήσω τα ηχεία , μιας και είναι απο τα λίγα που βρίσκω συμπαθητικά .
Ναι , ίσως ακούγονται λίγο κουρασμένα , αλλά , θα βρω άλλα σ' αυτή την κατηγορία που να μου κάνουν ?

thanx.

PS. κάποιος να ξέρει πώς ακούγεται ο X-T100 , σε σχέση με τον Advance Acoustic MAP-305DA ?

Reaction score
7.109
Αν τα 1000 ειναι το μεγαλυτερο ποσο που μπορεις να διαθεσεις τοτε μην το σπαταλησεις ολο στον ενισχυτη.Μπορεις να ακουσεις πολυ καλα μουσικη με ενα ενισχυτη 400 ευρω, ενα ζευγαρι ηχεια στα 250-350 και ενα cdplayer στα 350-450 ευρω.Μπορεις φυσικα να κρατησεις τα ηχεια σου και να κανεις σταδιακα την αναβαθμιση,απλα θελω να σου πω οτι ειναι μαλλον κακη επιλογη να δωσεις ολα τα χρηματα μονο για ενα καλο ενισχυτη.

Reaction score
0
Θα προσπαθήσω να γίνω ακόμα πιο σαφής .

Θέλω ενα ζευγάρι ολοκληρωμένου ενισχυτή / CD , λιγότερο απο 2000 .
Αρχικά να δουλεύει καλά με τα MS35i , και με προοπτική κάποια στιγμή (είναι θέμα ποιότητας ακουστικής χώρου) να πάρω καλύτερα ηχεία .

Πάνω σ' αυτή τη βάση ψάχνω ποιά είναι η εντιμότερη λύση .

thanx

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads