- Reaction score
- 14
Attachments
-
116 KB Προβολές: 249
Ωραίοι είναι οι MAC. PC με πολύ καλύτερο λειτουργικό.Εγώ που έχω βάλει πλώρη για Mac, καλά κάνω????
Φανταστείτε πως έχω πλέον ξεπεράσει τα όριά μου με τα xp...
Διαβάζω τώρα και αυτά.....
Ωραίοι είναι οι MAC. PC με πολύ καλύτερο λειτουργικό.
Αν έχεις και μία, μικρή έστω, εμπειρία σε linux (και γενικότερα unix) περιβάλλον ακόμα καλύτερα.
Εγώ θα χτυπήσω ένα υπο-φορητό της Apple κάποια στιγμή.
Πω πω, φιλοξένησα τον ξάδερφό μου πριν κανένα εξάμηνο και είχε μαζί το MacBook: αυτό θα πει φορητός. Πανάλαφρο, εντυπωσιακά λεπτό με τρομερή αίσθηση. Και μάλιστα ήταν πρώτης γενιάς, με λιγότερη μνήμη, χειρότερο επεξεργαστή και ένα σχετικό πρόβλημα με τη θερμοκρασία που ακούω ότι έχει λυθεί στη β' γενιά. Και πάλι, δεν είχε καμία σχέση σαν αίσθηση με οποιοδήποτε mainstream notebook ανάλογης τιμής έχω δοκιμάσει.Ωραίοι είναι οι MAC. PC με πολύ καλύτερο λειτουργικό.
Αν έχεις και μία, μικρή έστω, εμπειρία σε linux (και γενικότερα unix) περιβάλλον ακόμα καλύτερα.
Εγώ θα χτυπήσω ένα υπο-φορητό της Apple κάποια στιγμή.
Μάλλον μετά το 3ο service pack.Υπερβολές παιδιά υπερβολές....
Μια χαρά είναι, έχουν κάποια προβλήματα ασυμβατότητας, πολύ λιγότερα από αυτά που είχαν τα XP όταν πρωτοβγήκαν και όσο και να κράζεται τώρα, του χρόνου όλοι αυτά θα έχετε :happy_4::happy_4:
+1Μάλλον μετά το 3ο service pack.
Υπερβολές παιδιά υπερβολές....
Μια χαρά είναι, έχουν κάποια προβλήματα ασυμβατότητας, πολύ λιγότερα από αυτά που είχαν τα XP όταν πρωτοβγήκαν και όσο και να κράζεται τώρα, του χρόνου όλοι αυτά θα έχετε :happy_4::happy_4:
"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"Nectonια λογική...
Βασίληηη!