ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΗΤΩ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους ,
Ξέρω ότι το θέμα είναι προκλητικό αλλά ακούστε γιατί το λέω.Τον τελευταίο καιρό έχω γίνει πολυ κατά της πειραστείας γιατί βλέπω ότι το PC αργοπεθαίνει σε τίτλους λόγο της πειρατείας.Έτσι όποιο παιχνίδι μου αρέσει το αγοράζω συλλεκτικό.Προχθες μου πήρε δώρο η κοπέλα μου το GTA 4 .Εκτός ότι έκανε 2 ώρες εγκατάσταση δεν δέχεται τα βάλω τα κουμπιά 'οπως θέλω και μετά το patch σε αναγκάζει να έχεις χεισηστήριο microsoft xbox.Πήρα χειριστήριο που είναι ολόιδιο με το microsoft άλλα πάλι δεν το δέχεται.θα το επιστρέψω φυσικά μιας και είναι απλά μια μεταφορά απο κονσόλα με 'απειρα bugs.Μην αναφέρω ότι σε αναγκάζει να έχεις social club και windows live.Για όσους έχουν απορία και πουν ότι φταίει το pc μου έπαιξα crysis σε 1600χ1200 όλα τέρμα.PC specs :core 2 quad @3.0 4 giga ram corsair 4-4-4-12@800 ,motherboard evga 780i,7 σκληροί εκ των οποίων οι 4 σε raid graphics card ati 4870 1g.

Reaction score
19
Από τη μία έχεις δίκιο,
από την άλλη όμως ας σκεφτούμε μήπως τελικά η πειρατεία προκάλεσε αυτή την πτώση σε ποιότητα με τη συρρίκνωση του gaming industry.

Reaction score
1
Απάντηση: ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΗΤΩ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ

ο Κολόμβος το έκανε πρώτος ... απλά πήγε δυτικά ...

Reaction score
0
αν είχε πάρει το ps3 θα το είχες τερματίσει κανένα χρόνο τώρα χωρίς προβλήματα :p

Reaction score
62
Δεν λέω, ορισμένα παιχνίδια είναι απαράδεκτα στον τομέα user friendly και όχι μόνο. Το καλύτερο, που έχουμε να κάνουμε είναι να ΜΗΝ τα αγοράζουμε, ωσε να στείλουμε ένα μήνυμα σ' αυτούς, που δεν σέβονται τον gamer. Στο κάτω κάτω, πόσοι την πατήσαμε με πειρατικές κόπιες, που της πληρώσαμε κι απο πάνω??:126:

Reaction score
0
PS3 έχω και Wii έχω απλά το pc πάντα θα είναι ποιο δυνατό .Μη μου πείτε ναι αλλά θέλει αναβάθμιση συνέχεια.Το wii είναι πρωτότυπο και το ps3 έχει blu ray με απίστευτες δυνατότητες ήχου και εικόνας.Μη ξεχνάτε ότι τα παιχνίδια φτιάχνονται σε pc.;όταν φτιαχτούν σε κονσόλα τότε θα πεθάνει το pc για μένα.Πλέον με το internet και όντας πολύ παλιός χρήστης βρίοσκεις ότι θες.Απλά θα δοκιμάζω κάτι με ξέρετε ποιον τρόπο και αν αξίζει θα το αγοράζω.Πιστεύω συμφωνείτε...

Reaction score
0
Παλικάρια όταν πρέπει να δώσεις 50 ευρώ για να αγοράσεις ένα καινούργιο τίτλο για οποιαδήποτε κονσόλα ή υπολογιστή(ας σκεφτούμε και τα λεφτά που έχεις δώσει για να αγοράσεις το μηχάνημα) δηλαδή 1,5 μεροκάματο για πολλούς από εμάς, για να παίξεις ένα παιχνδίδι που τελικά είναι μάπα τότε λες γιατί να μην το κατεβάσω από το Internet τσάμπα? ΝΑ δώσω 2 απλά παραδείγματα: GT4 καλό αλλά με τρελά bugs, Sacred 2 : απαράδεκτο, Rise of the Argonauts : καλό αλλά το τερμάτισα σε 4 ώρες, Legendary : Πολυδιαφημισμένο αλλά απαράδεκτο και άλλα παραδείγματα που ισχύουν φυσικα και στις κονσόλες(αν καταλάβατε τα παιχνίδια που ανέφερα είναι από το pC)
Και κάτι τελευταίο :Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ

Reaction score
62
Για την πειρατία έχουν γίνει πολλές κουβέντες για το αν βλάπτει ή ευνοεί. Υπάρχουν παραδείγματα στυλ windows, που χάρη στην πειρατεία διαδόθηκαν και γίναν στάνταρ, αλλά, από την άλλη βλέπουμε μικρές κυρίως εταιρίες παιχνιδιών να έχουν εξαφανιστεί, λόγω πειρατείας, αλλά και κολοσσοί, όπως psygnosis κα. Κανείς δεν είπε ότι τα παιχνίδια είναι φτηνά. Αλλά σκεφτείτε από την άλλη πόσα λεφτά πεταμένα δίνουμε καθημερινά. Εγώ αυτό, που κάνω είναι πριν αγοράσω ένα παιχνίδι, να μαζέψω όσο το δυνατό περισσότερες κριτικές και να κατεβάσω ενδεχομένως το demo. Άλλον, που κάνω είναι να ανταλάσσω παιχνίδια με φίλους. Επίσης σε ebay, μπορείς να βρεις καταπληκτικές τιμές!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.364

Καταλαβαίνω την αγανάκτηση πολλών όταν κάποια παιχνίδια κυκλοφορούν με bugs.
Αλλά δεν καταλαβαίνω το "δε μου άρεσε καθόλου", οπότε "ζήτω η πειρατεία".
Όπως είπε κι ο Δημήτρης, χρειάζεται μία σχετική έρευνα και το download του demo, αν υπάρχει, για να διαπιστώσουμε αν ο τίτλος μας κάνει κλικ.
Αυτό που δεν αρέσει σε μας μπορεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι για κάποιον άλλο. Για παράδειγμα εγώ ποτέ δε γούσταρα το Bioshock κι ας ακούω τα καλύτερα λόγια...
Αυτό όμως δεν το βάζω ως δικαιολογία για να κατεβάζω τα παιχνίδια. Ούτε η τιμές είναι δικαιολογία. Αν δε μπορώ να το αγοράσω το προσπερνώ.

Έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια μια νοοτροπία του στυλ "τα θέλω όλα, τζάμπα και bug free". Κάποιοι δηλαδή πρέπει να βγάζουν το τέλειο προϊόν για μας, αφιλοκερδώς. Δεν αναφέρομαι στα παιδιά που έγραψαν στο παρόν thread, αλλά γενικά, από το feedback που παίρνω από φίλους και γνωστούς.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΗΤΩ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ

Έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια μια νοοτροπία του στυλ "τα θέλω όλα, τζάμπα και bug free". Κάποιοι δηλαδή πρέπει να βγάζουν το τέλειο προϊόν για μας, αφιλοκερδώς. Δεν αναφέρομαι στα παιδιά που έγραψαν στο παρόν thread, αλλά γενικά, από το feedback που παίρνω από φίλους και γνωστούς.
Δεν παει ετσι xfader.

Αλλο το δεν μου αρεσει ενα παιχνιδι αλλο το bug free..

Φυσικα και πρεπει να βγαζουν ενα τελειο παιχνιδι...αυτο ελειπε να δινει καποιος 50-70 Ε και να συνανταει του κοσμου τα προβληματα.

Αδιαφορω αν θελουν να το βγαλουν γρηγορα , αδιαφορω αν βιαζονται λογω ανταγωνιστικου τιτλου η επειδη πλησιαζουν Χριστουγεννα...
Να το φτιαξουν οπως πρεπει...να κανουν απο πριν τις διορθωσεις που χρειαζονται..(δοξα το θεο και εμπειρια εχουν και τις γνωσεις..:142: ) και να σταματησουν τα ...150 patch..

Γενικα μιλαω ,οχι για το συγκεκριμενο που δεν το εχω παιξει καν.

Reaction score
164
Ναι Μελέτη, αλλά δεν μπορείς να γκρινιάζεις για bugs σε παιχνίδια που έχεις κατεβάσει από το Internet. Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα το ίδιο το crack.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.364
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΗΤΩ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ

Δεν παει ετσι xfader.

Αλλο το δεν μου αρεσει ενα παιχνιδι αλλο το bug free..

Φυσικα και πρεπει να βγαζουν ενα τελειο παιχνιδι...αυτο ελειπε να δινει καποιος 50-70 Ε και να συνανταει του κοσμου τα προβληματα.

Αδιαφορω αν θελουν να το βγαλουν γρηγορα , αδιαφορω αν βιαζονται λογω ανταγωνιστικου τιτλου η επειδη πλησιαζουν Χριστουγεννα...
Να το φτιαξουν οπως πρεπει...να κανουν απο πριν τις διορθωσεις που χρειαζονται..(δοξα το θεο και εμπειρια εχουν και τις γνωσεις..:142: ) και να σταματησουν τα ...150 patch..

Γενικα μιλαω ,οχι για το συγκεκριμενο που δεν το εχω παιξει καν.
Μελέτη δε με κατάλαβες, συμφωνώ μαζί σου!
Απλά τόνισα το γεγονός ότι κάποιοι που δεν πρόκειται ποτέ να αγόραζαν ένα παιχνίδι, το έχουν πειρατικό και παραπονιούνται και για τα bugs. Αν το έχεις πληρώσει κάνε και μήνυση, αλλά τζάμπα και παράπονα δε συμβαδίζουν.
Για να το πω πιο "πειρατικά", μου θυμίζει κάποιους που παραπονιούνται ότι το το τάδε team που βγάζει πειρατικό software, κυκλοφόρησε κάποια έκδοση που π.χ. crashάρει οπότε αρχίζουν δηλώσεις του τύπου "This group sucks!". Συγγνώμη κιόλας...

Reaction score
50

Υπάρχει πολύ απλή λύση.
Κάποια μέρα που έχουμε χρόνο (μερικές ώρες) νοικιάζουμε τον τίτλο από κάποιο videoclub (τουλάχιστον για παιχνίδια κονσόλας) και αφού παίξουμε λίγες ώρες μπορούμε να καταλάβουμε αν το θέλουμε ή όχι. Αν όχι προσπερνάμε έχοντας ξοδέψει γύρω στα 2€ και λίγες ώρες από τη ζωή μας.
Αν μας άρεσε, επιστρέφουμε το παιχνίδι και πάμε και το αγοράζουμε.

Αν δεν μπορούμε να το νοικιάσουμε (γιατί δεν νοικιάζουν για pc) μπορούμε να:
  • το πάρουμε/ δανειστούμε από φίλο
  • βρίσκουμε ένα demo του και δοκιμάζουμε
  • παρακολουθούμε threads σε forums για το αν είναι καλό ή έχει bugs
  • κοιτάμε στις αγγελίες αν πωλούνται πολλά και σε μικρό χρονικό διάστημα (άρα μάλλον είναι προβληματικό)
  • φτιάξουμε μια ομάδα φίλων (3-4 άτομα) και αγοράζουμε παιχνίδια από κοινού για αλληλοδανεισμό
Εξακολουθώ να πιστεύω πως αν σταματήσω πχ να αγοράζω (έστω και αλμυρά πληρωμένα) από την Eidos ή την Polyphony Digital για να γεμίζουν τα ταμεία τους, τότε κάποια στιγμή θα χάσω την απόλαυση της Lara ή του GranTurismo αφού θα σταματήσουν την εξέλιξη ή και την παραγωγή τους.
Από τη στιγμή που μου χαρίζουν όμορφες στιγμές και χαμόγελα, δεν πρέπει να τους πληρώσω? Πρέπει......:121: :126:

Reaction score
347

Εγώ πάντως προσωπικά μια φορά έχω πει "ευτυχώς που υπάρχει η πειρατεία" και το εννοούσα. Έψαχνα πριν μερικούς μήνες έναν "αρχαίο" τίτλο της Microsoft, το Microsoft Dogs τον οποίο έχει πάψει να τον πουλά εδώ και χρόνια, στο ebay δεν έβρισκα τίποτα, και τελικά το βρήκα μόνο σε ένα "πειρατικό" site...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Vaslamp