ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6


Η τηλεόραση σε μια από τις καλύτερες στιγμες της.
Πολύ κακως που δεν εχει αναφερθει ακομα στο φορουμ.
Πριν περίπου 30 λεπτα ξεκίνησε ο τηλεμαραθώνιος που εχει σκοπο να συγκεντρώσει χρήματα που ισως καταφέρουν να επουλώσουν τις πληγές των κατοίκων της Πελοποννήσου ( και γιατι όχι ολόκληρης της χωρας).

Ας φερθούμε καλύτερα από ότι συνήθως στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.


Η Ελλάδα ζει μια από τις τραγικότερες στιγμές της. Η απώλεια ανθρώπινων ζωών, η καταστροφή του φυσικού πλούτου της χώρας και των περιουσιών των συμπολιτών μας, σοκάρει, θλίβει και ευαισθητοποιεί όλους μας.

Το Mega, στο πλαίσιο αυτής της εθνικής κινητοποίησης, μαζί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha, Alter, Antenna, Μακεδονία, ΣΚΑΪ και Star, μέλη της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας διοργανώνουν και θα μεταδώσουν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου από τις 21.00 ένα Τηλεμαραθώνιο Προσφοράς και Αλληλεγγύης για την οικονομική ενίσχυση των ανθρώπων και των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Για πρώτη φορά από την ίδρυση της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, 7 τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα μεταδώσουν ταυτόχρονα ένα μαραθώνιο πρόγραμμα, με στόχο την ενίσχυση των συμπατριωτών μας που έχασαν τους ανθρώπους τους, την περιουσία τους και το φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούσαν, ό,τι δηλαδή συνιστούσε τις βασικές αξίες της ζωής τους.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι τα ΜΜΕ οφείλουν και πρέπει να είναι αλληλένδετα με την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί ενώνονται και καλούν όλους τους Έλληνες να συμβάλουν στο μεγάλο αυτό σκοπό για την αναγέννηση των περιοχών που επλήγησαν.
 

Attachments

  • 20,9 KB Προβολές: 30


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.695
Μηνύματα
2.870.126
Members
37.941
Νεότερο μέλος
daemon76
Top