ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η PROJECTOR

Reaction score
804
Σκεφτομαι να φτιαξω ενα home cinema αλλα με προβληματιζει το θεμα της εικονας.
Η αποσταση που εχω ειναι 4,5 μετρα και αναρωτιεμαι αν πρεπει να παω σε μεγαλη τηλεοραση η projector
Μηπως σε αυτη την αποσταση αντι να βλεπω ταινια θα στραβωθω με τον projector ?
Επισης για συστημα ηχου ειδα το lh lh-t755tf το οποιο μου αρεσε και ειναι στα χρηματα που θελω να δωσω.
Περιμενω τις γνωμες σας και για εικονα αλλα και για ηχο

HV

Reaction score
0
Δες την Sony 55A2000 στα 2222ε απο MediaMarkt....
Ακριβη αλλα ειναι 55 ιντσων , LCD οπισθιας προβολης και ΦΟΒΕΡΗ ποιοτητα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Πετρο αλλο πραγμα ο προβολεας κι αλλο η τιβι. Ακουγοντας τη συμβουλη των παιδιων εδω μεσα αντι για νεα τβ (37-40') αγορασα προβολεα. Ευχαριστιεμαι ταινιες και ηχο (καλλιτερο απο οποιοδηποτε σινεμα). αλλα αν βλεπεις πολυ τηλεοπτικα προγραμματα τοτε τιβι μεγαλης διαστασης και hd 1080 κι οχι τις αλλες (ειναι "λιγο' ακριβοτερες μα αξιζουν)

Reaction score
7
Προσωπικη αποψη... Αν προκειτα να βλεπεις αρκετο ή περισσοτερο τηλεοπτικο προγραμμα σε σχεση με ταινιες DVD καλο ειναι να αποφυγεις οποιοδηποτε μεσο παιζει με λαμπα... Θα καιει τσαμπα η λαμπα και το τηλεοπτικο σημα θα αδικει πολυ το μηχανημα απο θεμα ποιοτητας...

Να στραβωθεις δεν υπαρχει περιπτωση.... απο 4,5μ βλεπεις χαλαρα και ανετα 100"-110" και το ευχαριστιεσαι....

Για τον ηχο και το χωρο σου (4,5μ x 3 - μαντευω ενα νουμερο για το πλατος) τετοια συστηματακια ηχου ισως να ειναι λιγα απο θεμα εντασεων ή εστω οριακα καλα για το χώρο.
Ειναι μικρα, οικονομικα, εμφανισημα, αλλα υστερουν σε αποδοση...

***μαζι γραφαμε

Reaction score
804
Αυτο που θελω να βλεπω ειναι ταινιες βασικα το τηλεοπτικο προγραμμα που βλεπω ειναι ειδησεις και μονο
Οσο για τον ηχο δυστυχως μενω σε πολυκατοικια οποτε αναγκαστικα θα παιζω χαμηλα ( ο γειτονας μου που
ειναι ενα οροφο ποιο κατω με logitech z-5500 ακουγεται σε ολο το κτιριο ) .
Οποτε για προβολεα μεχρι 1300 ευρω τι προτεινεται ?
(το φαινομενο rainbow δεν με επηρεαζει καθολου )

Reaction score
0
Epson 600(1100) η 700(1500) περιπου,εχουν 3 χρονια εγγυηση και πολυ καλη αντιπροσωπεια.
Σου προτεινω προβολεα (ταινιες -spor)και tv(ακομη και crt<32'',)για τηλεοπτικα προγραμματα...

Reaction score
804
Τελικα θα πρεπει μαλλον να παω σε μεταχειρισμενο προβολεα γιατι δεν μου βγαινουν τα χρηματα διοτι το ετερον ημισυ
αντριχιασε στην ιδεα της crt τηλεορασης οποτε θα πρεπει να παρω μια lcd.
Αλλα στον μεταχειρισμενο προβολεα δεν ξερω καθολου τι παιζει.Δηλαδη ποια μοντελα αξιζουν σε τι λεφτα και αν οι ωρες που λενε οτι
εχουν παιξει ειναι πραγματικες η τις αλλαζουν κατα βουληση οι κατοχοι τους.
Βασικα ενδιαφερομαι για προβολεα 720p

Reaction score
0
Το ετερον ημισι εχει δει φτηνη lcd να παιζει τηλεοπτικο σημα και να τη συγκρινει με αυτο που θυμαται πως εβλεπε πριν 10 χρονια σε εκεινη την trinitron που ειχανε σπιτι της? :D
29" CRT 4:3 (300 ευρω?) + Optoma HD70 (1190ε, αφου δε βλεπεις rainbow). Με 1500 θα βλεπει τατιανα σε 28" καθαρες (αφου 4:3) , και εσυ με τον optoma θα βλεπεις ποδοσφαιρο στις 110" , και μαζι θα βλεπετε ταινιες παλι σε 110" :)

Reaction score
804
Τελικα θα υπαρξει αλλαγη σχεδιου και θα παρω τωρα μεγαλη τηλεοραση και προβολεα στο μελλον.
Σκεφτομαι για την LG 42LE2R η οποια βγαινει σε καλη τιμη στα 1450 ευρω.
Ξερει κανεις τιποτα για την συγκεκεριμενη τηλεοραση ?

Reaction score
804
Η τιμη που ανεφερα ειναι καλη ?
Ρωτω γιατι ειμαι επαρχια και δεν ξερω τι παιζει στην αθηνα και στο skroutz δεν μου βγαζει και πολλα αποτελεσματα

HV

Reaction score
0
Ο χρηστος τονισε το "τηλεοραση" μαλλον επειδη ειναι για καλη για τηλεοπτικο σημα..
Μπορει να κανω βεβαια λαθος..
Οπως και να εχει με LG ( τουλαχιστον με τα μοντελα ως τωρα ) μην περιμενεις να δεις τρομερη ποιοτητα. Για τηλεοπτικο σημα ομως ειναι μια χαρα..
Μεγαλη σε ιντσες και τουλαχιστον δεν την χαραμιζεις οπως μια 1080p.
Η τιμη ειναι πολυ καλη...Αν και νομιζω πως το συγκεκριμενο μοντελο εχει αντικατασταθει.

Reaction score
804
Φιλε homecinema-maniac την εχω δει την sony αλλα δεν προκειται ουτε καν να σκεφτω να την αγορασω
γιατι πολυ απλα ειναι sony και η εμπειρια μου με το service αυτης της μαρκας ειναι τραυματικη.
Το κομματι του service σε ενα προιον για μενα ειναι σημαντικο για αυτο και εχω στραφει προς lg .
Επισης ειδα οτι εκτος απο την 42LE2R υπαρχει και η 42LC3R μηπως ξερει καποιος τι διαφορες εχουν
μεταξυ τους γιατι στο ελληνικο site της lg δεν εβγαλα ακρη

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO