ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ;;;;

Reaction score
0
χθες αγορασα το hiteck ( πιο πολυ για την συλλογη του von carajan ) και πριν λιγες μερες τον ηχο,
ειναι ασχημο να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα στα συγκριτικα των περιοδικων!!!
τελικα ειναι αυτο που λεμε οτι ο καθενας με τα ματια του ηηηη με τις τσεπες του;;;
εμεις που δεν ημαστε του χωρου τι πρεπει να πιστεψουμε ;

κανεναν;;;
δηλαδη πρεπει να γυρναμε ολα τα μαγαζια κια τους γνωστους που εχουμε για να παρουμε τις απαντησεις που θελουμε για καθε τι καινουργιο που εμφανιζετε στην αγορα;;

ριξτε μια ματια στα συγκριτικα των νεων προβολικων :?

Reaction score
0
Νομίζω λόγω ΒΛ και ΔΤ καλύτερα να εμπιστευθείς/εμπιστευθούμε τον Ήχο παρά το HiTech...
Το 2ο φέρνει περισσότερο σε HiLife παρά σε HiTech...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μερικες φορες τα "παιρνω" μεσα μου οταν καποιος πελατης ερχεται για να συγκρινουμε καποιους προβολεις πριν την αγορα . και καταληγει στο συμπερασμα "πω πω , ακριβως οπως τα γραψατε στο συγκριτικο ειναι".
Τα "παιρνω" κακως , διοτι θα επρεπε να αναμενω πως ο αλλος που δεν εχει δει δεν ειναι δυνατον και να πιστεψει αυτα που διαβασε , την στιγμη μαλιστα που υπαρχουν ανταγωνιστικοι φορεις που ισχυριζονται το αντιθετο.
Αυτα βεβαια συνεβαιναν περισσοτερο στο παρελθον.
Σημερα , τα ομαδικα συγκριτικα που λαμβανουν χωρα στο AVSite ειναι αναγνωρισμενα απο την συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων που κινουνται γυρω απο τον χωρο της εικονας , πλην μιας χουφτας φανατικων η οσων δεν απολαμβανουν την πρωτια στα εκαστοτε συγκριτικα η ακομα και εκεινων που θαρρουν πως εαν βγαλουν ενα διαφορετικο αποτελεσμα θα...συζητηθουν.

Το τι βγαζει καθε περιοδικο πρωτο η δευτερο η τελευταιο δεν θα επρεπε να μας απασχολει.Την στιγμη που μονοι μας μπορουμε να κρινουμε και να διαπιστωσουμε την αληθεια.
Φτανει να βρουμε ενα καταστημα που να διαθετει ολους τους προβολεις που θελουμε και στο οποιο θα μας επιτραπει ακομα και να "παιξουμε" με τα προς επιδειξη μηχανηματα.
Τοσο απλο ειναι... :wink:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Εγώ που το είδα (το Hitech) σε ένα πελάτη εχθές δεν παρατήρησα καμία διαφορά!

1ο βγάλανε τον Epson TW600 με 10
2o τον Panasonic 900 με 9,9
3o τον Sanyo Z4 με 9,7
4ο τον Hitachi TX200

Εμείς (avsite) στο συγκριτικό δεν είχαμε τον Epson τότε, αλλά ο Δημήτρης που τον αξιολόγησε για το περιοδικό (HXOΣ) αργότερα τον κατεταξε στη 1η-2η θέση, αναλόγως των σημείων, με τον panasonic.
Ενα ακόμη άριστο Review από τον Δημήτρη για το περιοδικό.

Ισως η συμφωνία στις βαθμολογίες και των δύο περιοδικών να ήταν το ηχηρότερο χαστούκι για μερικούς που φωνάζουν άνευ αιτίας, όπως συνήθως. Οχι βέβαια οτι μου κάνει εντύπωση αφού βλέπουν συνομωσίες να εκτυλίσονται ακόμη και στο πίατο με το φαγητό που έχουν στο τραπέζι τους.

Στο περιοδικό που αρθογραφώ έχουν παρατηρήσει αρκετοί φίλοι μεγάλη διαφορα στην ύλη στα τελευταία τεύχη. Δώστε του μια βαθιά ματιά αναγνωσης αντι για ένα γρήγορο ξεφύλισμα και θα διαβάσετε οτι χρειάζεστε για να κάνετε μια άριστη επιλογή αλλά και να μείνετε σωστά ενημερωμένοι στις τεχνολογικές εξελίξεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ πάντως εσένα δεν σου ξαναμιλάω... επειδή είσαι κ@λόπαιδο...

Και από Δευτέρα θα κόψω και τη διαφήμιση στον ΤΧ100, (τον μοναδικό που έχω στο σπίτι) και τους γ@μεί όλους...

p.s. Εκτός κι αν έρθεις να μου τον ρυθμίσεις τζάμπα :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και τα 2 μεγάλα περιοδικά έχουν περίπου τα ίδια αποτέλεσματα...

Μόνο που στο avsite εμείς αυτά τα είδαμε τα συγκρίναμε και τα κατατάξαμε εδώ και 2 μήνες...

Reaction score
7
Εγω δεν τα αγοραζω πια (κυριως λογο ελλειψης χρονου) και δεν ξερω τι λενε, αλλα προσωπικα εμπιστοσυνη εχω ΜΟΝΟ σε τεχνικως μετρημενα νουμερα και οχι σε βαθμολογιες.
Μονο με τα νουμερα μπορει να γινει συγκριση.

Εκτος και αν καποιος μπορεσει να μου εξηγησει, να αποδειξει και να παρουσιασει απο που και με ποιο κριτηριο εβγαλε τη διαφορα του 0,2 μεταξυ του βαθμου 9,7 και 9,9.

Αυτα.... για ολα, και για τα ηχεια που οι ψηλες ειναι καθαρες ή φυσικες ή μαλλινες... και για τους ενισχυτες και για τα 3 πουλακια που καθονται...

V

VaD

Guest
Μήπως το ότι τον epson τον πουλάει το shop 21 (που ως γνωστόν ανήκει στον ίδιο άνθρωπο που ανήκει και το hitec) , έπαιξε κάποιο ρόλο; Ρωτάω εγώ τώρα!!! :wink: :twisted:

NIX

Reaction score
0
Ο Ανδρέας πολύ σωστά είπε "Το τι βγαζει καθε περιοδικο πρωτο η δευτερο η τελευταιο δεν θα επρεπε να μας απασχολει.Την στιγμη που μονοι μας μπορουμε να κρινουμε και να διαπιστωσουμε την αληθεια."
Επίσης τελικά απο οτι έχω καταλάβει παίζει μεγάλη σημασία και το κομάτι που θα τύχει να τεστάρεις.Ο Hitachi που είχαμε στο συγκριτικό σίγουρα κάποιο πρόβλημα είχε.
Αν κάτι είναι τοσο εμφανές ζητάς αντικατάσταση για να κάνεις ενα σωστό τεστ.
Αν όμως δεν είναι τόσο εμφανές αλλά είναι μια μικρή αδυναμία στο κόκκινο ή κατι παραπλήσιο πως το καταλαβαίνεις?Θα πω οτι δεν το καταλαβαίνεις αλλά δεν γράφεις και τόσο υπερθετικά λόγια (Βλέπε τεστ epson)για μικροδιαφορές.Αυτήν την βαθμολόγηση του Hitech,οπου δίνουν ποιότητα εικόνας epson 9,1 - pany 9 - sanyo 8,9 την βρίσκω γελοία και παραπλανητική.Αλλά και ο αναλυτικός πίνακας δεν βοηθάει.Μια απο τα ίδια είναι.

Δεν έχει ουσία και ανάλυση το άρθρο.Σαν να διαβάζεις διαφημιστικό φυλαδιο είναι.Ειδικά εκεί που λέει οτι ο sony είναι τόσο όμορφος που κάνει για στολίδι στο σαλόνι,έσκασα στα γέλια.
Το τέστ που κάναμε στο avsite πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια και κατάλαβα πως πρέπει να γίνεται ένα τέστ προβολέων.

Reaction score
164
Στα τεστ, και ιδιαίτερα στα τεστ που ο υποκειμενικός παράγοντας παίζει μεγάλο ρόλο ((όπως στην περίπτωσή μας) με μια πιο προσεκτική ανάγνωση, βγαίνουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που πχ θα διαβάσουμε δηλώσεις "ο Χ είναι πολύ καλύτερος του Υ" και από την παράγραφο που ακολουθεί να συμπεραίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο, αν δεν είναι ίδιοι.
Και μάλιστα η γενική βαθμολογία είναι ο αφαλέστερος τρόπος για να παραπλανηθούμε, εσκεμένα ή όχι. Μπορεί πχ να δίνουν πολύ βάρος στο ότι ο Χ προβολέας μπορεί να παίζει αξιοπρεπώς μέρα μεσημέρι με ανοιχτά παράθυρα, αλλά εμάς να μην μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Ή, αντίστροφα, μπορεί να είναι αυτό που ψάχνουμε και οι συντάκτες του τεστ να μην το έχουν αξιολογήσει όπως θα το κάναμε εμείς...
Και βέβαια, να υπερθεματίσω το ότι εμπιστευόμαστε τα μάτια μας, πάνω απ' όλα...

Reaction score
51
Μόνο που στο avsite εμείς αυτά τα είδαμε τα συγκρίναμε και τα κατατάξαμε εδώ και 2 μήνες...
Εδώ απλά βγάζω το καπέλο!!!
Αυτή είναι η φράση που μου μένει στο μυαλό!
Και τονίζει το ξεκάθαρο πλεονέκτημα του (online) AVsite από τα μηνιαία έντυπα!!
Ταχύτητα σε συνδυασμό με αξιοπιστία........ :D :D :D :D :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.356
Members
38.688
Νεότερο μέλος
georgetsiakalakis