ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΟΘΟΝΗΣ

Reaction score
24
Καλημέρα σε ολη την παρέα θα ήθελα την βοηθεια σας σχετικά με το αν μπορώ να βάλω σταθερή οθόνη στον χώρο μου σας ευχαριστώ ολους εκ των προτέρων να ενημέρωσω πως εχω ήδη ηλεκτρική στις 120" και είμαι κάτοχος και σταθερής στις 106 "
526491_10200830182058559_776780338_n.jpg

Attachments

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.312
Η τηλεόραση θ' αλλάξει θέση;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437
Αν υπαρχει και ηλεκτρικη και μαλιστα 120', ποιο ειναι το σκεπτικο για την σταθερη 106'?

Reaction score
24
πιστευω πως ειναι υποχρεωτικό να αλλάξει αλλα ψάχνω και που θα την πάω καθώς στον χώρο δεν υπάρχει καποιο άλλο σημείο για να μπεί

Reaction score
24
επειδή η ηλεκτρική τα έχει τα χρονάκια της και έχει αρχίσει να παρουσιάζει πρόβλημα όπως ζάρες νομίζω πως φαίνονται και στην φωτο την δεύτερη που ανέβασα

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Προτείνω να πάρετε μια ηλεκτρική ή χειροκίνητη με εντατήρες. Δε βλέπω πως μπορεί να σας βολέψει η σταθερή.

abcd

Super Moderator
Reaction score
112.312
Πρέπει να φύγει η τηλεόραση και η βιτρίνα και ίσως κι ο ηλεκτρολογικός διακόπτης.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437
Aν δεν υπαρχει προβλημα να τοποθετησεις την τ.ν σε αλλο σημειο ,και καποια αλλα εμποδια οπως το επιπλο του τοιχου,γιατι οχι ..

Reaction score
24
αυτό ειναι το μοναδικο μου προβλημα η τοποθετηση της τ.ν σε άλλο σημείο το έπιπλο γνωριζα απο την πρώτη στιγμή πως πρέπει να φύγει πάντως σας ευχαριστώ όλους

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437
Βασικα μαζι την τ.ν παρε και την βαση της ,το κατω επιπλο για να την τοποθετησεις καπου αλλου ,οποτε εχεις και την ευχερεια μετα να βαλεις την σταθερη και στο καταλληλο υψος απο το πατωμα μεταξυ 60cm-70cm.

Reaction score
24
φυσικά και θα μου φανούν αλλα επειδή είδα και τον προβολέα μου πως δείχνει στην σταθερή για αυτό κάνω σκέψεις

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.250
Θα πρότεινα κι εγώ τη λύση που είπε ο loggeo: ηλεκτρική με προεντατήρες. Σε μικρότερη δεν θα επέστρεφα με τίποτα.

Reaction score
24
και εγώ θα συμφωνησω οτι το ποιο σωστο είναι αυτό και επειδή εχώ τον χώρο στην γυψοσανίδα θα μπορούσα να πάω και σε μεγαλύτερη αλλά το κόστος αυτής της αγοράς είναι αρκετά μεγάλο νομίζω

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.844
φυσικά και θα μου φανούν αλλα επειδή είδα και τον προβολέα μου πως δείχνει στην σταθερή για αυτό κάνω σκέψεις
Εγώ πάλι, θα έκανα τη θυσία της μικρότερης οθόνης προκειμένου να λήξουν τα προβλήματα της κινητής.
Είναι εξάλλου απλούστατο να πλησιάσει ο καναπές τόσο ώστε να φαίνεται ίδια σε μέγεθος. ;)

Staff online

• abcd
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.633
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale