- Reaction score
- 59

Ιδού η ακριβότερη και μεγαλύτερη τρούφα στον κόσμο.
Ζυγίζει 1,5 κιλό και στη δημοπρασία αναμένεται να πιάσει 206 χιλ. δολάρια.
Ω ναι, 140 χιλ. ευρώ για ένα μύκητα, σε αυτόν τον κόσμο ζούμε. wall_1 wall_1 wall_1
Καλα αυτο τωρα τι το ειπες?To "υπάρχει κόσμος που πεθαίνει από την πείνα" ακούγεται μπανάλ? :mad_3:
Αυτα ειναι μεγαλες απατες !!!κάπου είχα διαβάσει ότι με 20 euro μήνα, "υιοθετείς" και φροντίζεις από μακριά ένα παιδί στον 3ο Κόσμο!!!
Είμαι κι εγώ εδώ! :happy_6:Ακηηηη, στασου διπλα μου:cool_11:
(μας εφυγε και ο RD και εχουμε μεινει οι δυο μας"happy_1" )
Είμαι κι εγώ εδώ! :happy_6:
Προσωπικά δε κάνω ποτέ συγκρίσεις σε τέτοια θέματα.
Γιατί, για κάθε τι ακριβό που κυκλοφορεί, πρέπει να υπάρχει και η ενοχή;;;
Δεν πρέπει ν' αγοράσω ένα καλό προβολέα γιατί με τα ίδια λεφτά έφτιαχναν σπίτι 10 άστεγοι ;;;
Αντρέα κλείστο το μαγαζί και γίνε "Κοινωνική Πρόνοια". :crazy_1:
Και μη μου πείτε άλλο ο προβολέας , άλλο η τρούφα, γιατί ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του.
Δηλαδή, εγώ που αγοράζω τρούφα από την Ιταλία πρέπει να τιμωρηθώ με λιθοβολισμό;;;
Σε αυτον τον κοσμο που ζουμε, ζουμε με τους ιδιους κανονες που ζουν τα ζωα στην ζουγκλα !!! Το ισχυροτερο επικρατει.. Τα υπολοιπα τρεχουν για την ζωη τους ...
Θα περιμενε κανεις οτι με το ζωο ''ανθρωπος'' που εχει καλυτερο εγκεφαλο απο τα υπολοιπα ζωα, οτι αυτος ο νομος δεν θα ισχυε. Δεν θα ισχυε τουλαχιστον στο ιδιο του το ειδος. Να προσπαθει να επικρατησει του αλλου.
Αφου υπαρχει μυαλο και ψυχη οπως λενε μερικοι, θα μπορουσαμε να ζουμε σε εναν κοσμο που ολοι θα ζουσαν και θα ειχαν δικαιωμα στην μορφωση και στην εργασια, και αν μη τι αλλο δεν θα πεθαιναν απο ασιτια.
Ομως οχι μονο συμβαινει αυτο, αλλα θελουμε και την εξαφανιση λαων γιατι διατηρουν διαφορετικες συνηθειες απο εμας τους δυτικους.
Χωρες οπως αυτες της Αφρικης ειναι πρωτη ευκαιρια για πειραματα !!!
Και μετα λεμε οτι πεθαινουν παιδια. Ε και ? Ο κοσμος εχει αναγκη τις υποαναπτυκτες χωρες !!!
Τοσα φαρμακα που θα δοκιμαστουν ? Τοσα πυρινικα και χημικα οπλα που θα δοκιμαστουν ???
Πιστευετε οτι πραγματικα η Unisef και η καθε Unisef στην πραγματικοτητα ειναι αυτο που θελει να μας δειχνει ???
Δεν υπαρχει ανθρωπια...
Λιγοι ειναι αυτοι που αφιερωνουν την ζωη τους σε αυτες τις χωρες και προσπαθουν να σωσουν κοσμο ...
Εμεις εδω ζουμε τις ζωες μας και καλα κανουμε !!!
Κοιταμε τις οικογενειες μας και καλα κανουμε !!!
Κοιταμε να υπαρχει φαγητο στο τραπεζι μας και καλα κανουμε !!!
Αλλα δεν δικαιουμαστε να μιλαμε για τις τριτοκοσμικες χωρες !!!
Κανεις μας δεν κανει τιποτα για αυτες, και επειδη οι κυβερνησεις τους που θα επρεπε να κανουν κατι ειναι πουλημενες βασιλικες και δικτατορικες μια ζωη θα πεθαινουν παιδια εκει...
Εγω παντως δεν κοροιδευω τον εαυτο μου λεγοντας οτι, ΝΑΙ τους ποναω και λυπαμαι ολα αυτα τα παιδακια !!! Αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι εχω την δικη μου ζωη να βοηθησω και να ζησω.
Η δικη μου η ζωη δηλ αξιζει περισσοτερο απο 500 ζωες που θα μπορουσα να σωσω αν πηγαινα κατω εκει ολα μου τα χρηματα και εμενα βοηθωντας τον κοσμο?
Απλα δεν το κανουμε γιατι δεν μας νοιαζει.
Και εγω το λεω ευθρασως !!! Δεν με νοιαζει ... Κοιταω τον εαυτο μου.
Θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση:
Ποσοι απο οσους ελαβαν εως τωρα μερος σε αυτο το νημα-πλην xfader- εχουν δοκιμασει τρουφες?
Απο περιεργεια...
Πιστεύω ότι στο θέμα της διατροφής μερικά πράγματα είναι πιο κραυγαλέα όσον αφορά τη σπατάλη...
Προϋποθέτοντας ότι μιλάμε για τη διάθεση χρημάτων που έχουν βγει στοιχειωδώς τίμια:
Ένας καλός προβολέας προσφέρει αντικειμενικά καλύτερη ποιότητα εικόνας και άρα μεγαλύτερη απόλαυση θέασης, και αυτή η απόλαυση δεν είναι για μια μέρα. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για ένα σωστά και χωρίς οικονομικούς περιορισμούς στημένο σύστημα ήχου.
Μια Ferrari προσφέρει ατέλειωτες ώρες οδηγικής απόλαυσης. Χώρια που μπορεί να πρόκειται και για ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
Ένα σούπερ χλιδάτο ταξίδι τελειώνει, αλλά αφήνει αναμνήσεις για μια ζωή.
Ένα πανάκριβο ποιοτικό ρούχο που ταιριάζει καλά σ' αυτόν που το φοράει και δεν είναι αγορασμένο από απλή ματαιοδοξία, μπορεί να χαρίσει άνεση, λάμψη και αυτοπεποίθηση, ακόμα και να "ανεβάσει" έναν πεσμένο ψυχισμό.
Ένα εξωφρενικά ακριβό έδεσμα όμως, την άλλη μέρα είναι... ξέρετε, ακριβώς ότι και τα ρεβύθια... στο χώρο του σπιτιού όπου και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του... δεν είναι κρίμα;
Μαρία, το ιδιαίτερο έδεσμα μπορείς να το επαναλάβεις όσο συχνά θες (και μπορείς). Και "πηγαίνει" μαζί με την ιεροτελεστία της παρασκευής (αν το ετοιμάζουμε οι ίδιοι) και του σερβιρίσματος.Ένα εξωφρενικά ακριβό έδεσμα όμως, την άλλη μέρα είναι... ξέρετε, ακριβώς ότι και τα ρεβύθια... στο χώρο του σπιτιού όπου και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του... δεν είναι κρίμα;