Τέλος οι R.E.M.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.546
Τίτλοι τέλους για τους R.E.M.

Με μια σύντομη ανακοίνωση το θρυλικό συγκρότημα των R.E.M. γνωστοποίησε τη διάλυσή του ύστερα από τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην παγκόσμια ροκ σκηνή. Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπό τους.

«Προς τους οπαδούς και τους φίλους μας: Ως R.E.M., και ως διά βίου φίλοι και συν-συνωμότες, αποφασίσαμε να το διαλύσουμε ως γκρουπ. Αποχωρούμε με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης, πλήρωσης και έκπληξης για ό,τι έχουμε καταφέρει. Για όποιον αισθάνθηκε ποτέ συγκινημένος από τη μουσική μας, τις βαθύτατες ευχαριστίες μας για την ακρόαση. R.E.M.», αναφέρεται.

«Ξέρει κανείς να συμμετέχει σε ένα πάρτι όταν ξέρει πότε έχει φτάσει η ώρα να φύγει», έγραψε ο Μάικλ Στάιπ στον ιστότοπο των R.E.M.

Oι R.E.M. ήταν ο τραγουδιστής Μάικλ Στάιπ, ο κιθαρίστας Πίτερ Μπακ, ο μπασίστας Μάικ Μιλς και -μέχρι το 1997- ο ντράμμερ Μπιλ Μπέρι. Την είδηση επιβεβαίωσε και ένας συνεργάτης του μάνατζερ του συγκροτήματος.

Το συγκρότημα, που ξεκίνησε από την Αθήνα της Τζόρτζια στις ΗΠΑ το 1981, είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας τη δεκαετία του 1990, παραμένοντας από τότε στην κορυφή της λίστας των πιο αγαπημένων γκρουπ ανά την υφήλιο.

Ανάμεσα στα τραγούδια που έκαναν πλατινένιους τους δίσκους τους ήταν το «Losing my Religion», το «It's the End of the World», το «The One I love» και το «Everybody Hurts». Το τελευταίο άλμπουμ τους με τίτλο «Collapse into Now, ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Πηγή

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Τέλος οι R.E.M.

Για όποιον αισθάνθηκε ποτέ συγκινημένος από τη μουσική μας...
Aκριβώς αυτό ήταν το συναίσθημα που μου προκαλούσε ανέκαθεν η μουσική τους σε συνδυασμό με τη φωνή του Stipe.

Καλή πορεία να έχει ο καθένας τους...

[YOUTUBE]xQN7A6Vl1H4&ob=av2e[/YOUTUBE]

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

[YOUTUBE]ijZRCIrTgQc[/YOUTUBE]

When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes

Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along
When your day is night alone, (hold on, hold on)
If you feel like letting go, (hold on)
When you think you've had too much of this life, well hang on

'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends
Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand
If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone

If you're on your own in this life, the days and nights are long,
When you think you've had too much of this life to hang on

Well, everybody hurts sometimes,
Everybody cries. And everybody hurts sometimes
And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on
Everybody hurts. You are not alone

Reaction score
7.089

αυτο ειναι ενα πολυ κακο νεο για την παγκοσμια μουσικη σκηνη και για εναν φανατικο φιλος τους εδω και σχεδον 30 χρονια

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.546

Καλά...δεν θα κόψω και τις φλέβες μου :142:
Α να χαθείς πχια!:136:

Άμα σταμάταγαν αυτοί οι γαβγαβ που ακούς, δεν θα τις έκοβες;:427:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Τους ειχα πρωτοδει το ετος της ιδρυσης τους στο πανεπιστημιο μου στην Atlanta(oi REM ειχαν καταγωγη απο την ιδια πολιτεια
αλλα αλλη πολη)
Σε εναν χορο του πανεπιστημιου τοτε, κανεις δεν εδινε και πολυ σημασια στην μπαντα εκτος εαν επαιζαν καποιο παλιο γνωστο κομματι.
Θυμαμαι τις, με το χερι φτιαγμενες, αφισες που ανεγραφαν το ονομα του συγκροτηματος το οποιο μου ειχε "μεινει" καθως ηδη
επαιρνα το πρωτο μαθημα Ψυχολογιας και το Rapid Eye Movement βρισκοταν αναμεσα στην υλη του μαθηματος...:126:

Reaction score
51
Σαν άλλος ...παππούς μπορω να πω πως σε καποιες συνεντευξεις, ο Stripe ειχε πει την φράση:..Remember Every Moment ...of your life, που τουλεγε η γιαγια του οταν ηταν μικρός!!!

Εδω η πρωτη τους εμφανιση:

[YOUTUBE]KA57Pafq_NU[/YOUTUBE]

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Κακό για την μουσική αλλά εντάξει , εγιναν πολύ ''κλαψιάρηδες'' για τα γούστα μου απ το 91 και μετά.

Ελπίζω να μην κάνουν καμιά διακοσαριά αποχαιρετιστήριες συναυλίες...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Τους ειχα πρωτοδει το ετος της ιδρυσης τους στο πανεπιστημιο μου στην Atlanta(oi REM ειχαν καταγωγη απο την ιδια πολιτεια
αλλα αλλη πολη)
Σε εναν χορο του πανεπιστημιου τοτε, κανεις δεν εδινε και πολυ σημασια στην μπαντα εκτος εαν επαιζαν καποιο παλιο γνωστο κομματι.
Θυμαμαι τις, με το χερι φτιαγμενες, αφισες που ανεγραφαν το ονομα του συγκροτηματος το οποιο μου ειχε "μεινει" καθως ηδη
επαιρνα το πρωτο μαθημα Ψυχολογιας και το Rapid Eye Movement βρισκοταν αναμεσα στην υλη του μαθηματος...:126:
Δεν έπρεπε να το πεις αυτό Ανδρέα μου.... σε λίγο θα σε ρωτήσουν και μήπως οι "φτιαγμένες με το χέρι" αφίσες ήταν σκαλισμένες σε πέτρα :410:

Reaction score
17.395

R.E.M.-Man on the Moon

Hey Andy, did you hear about this one? Tell me, are you locked in the punch?
Hey Andy, are you goofing on Elvis? Hey baby, are you having fun?
If you believed they put a man on the moon, man on the moon
If you believe there's nothing up my sleeve, then nothing is cool

Last edited by a moderator:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef