- Reaction score
- 7.484
?Ευτυχώς που κάποιοι περιορίζουν τα posts τους με κάτι Εβόρες και Μόναχα στο avsite και δεν τα δείχνουν παραέξω....![]()
![]()
![]()
?Ευτυχώς που κάποιοι περιορίζουν τα posts τους με κάτι Εβόρες και Μόναχα στο avsite και δεν τα δείχνουν παραέξω....![]()
![]()
![]()
Όχι μόνο ασχολούνται αλλά είναι η αποκλειστική τους ενασχόληση. Τα χρήματα που διακινούνται σε αυτούς τους κύκλους από τους οπαδούς βγαίνουν.Πραγματικά απορώ ειλικρινά πως υπάρχει κόσμος (οι παρόντες εξαιρούνται) που ασχολούνται ακόμα με αυτά τα σκέρβελα, τους ψεκασμένους ηλιθίους τύπου τζόκοβιτς και τσιτσιπάδες επειδή ξέρουν να χτυπάνε τα μπαλάκια του τένις...ακόμα και ο Φλωρινιώτης το ήξερε αυτό...
Χθες είδαμε πιστεύω το ποιο ώριμο παιχνίδι του Τσιτσιπά so far. Χωρίς βρισίδια και λοιπά νιανιαρίσματα καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Σβέρεφ. Αν παρουσιαστεί εξίσου σοβαρός, ο Φοκίνα δεν έχει ελπίδα. Αρκεί βέβαια να μην τον υποτιμήσει σαν αντίπαλο γιατί ο ισπανός κάνει καταπληκτικό τουρνουά.Καλή επιτυχία Στέφανε.
Μέχρι το τέλος του έτους όλοι θα είναι πελάτες του αλκαράθ. Ο μικρός είναι ασταμάτητος.Πάλι έχασε ο πελάτης του Αλκαράθ
Με το μυαλό στα harrods και το dubai δεν πας πουθενά.
Δεν αποκλείεται να τον προσπεράσει ο Αλκαράθ ακόμα και φέτος.
-Ο Αλκαράζ είναι πράγματι μοναδικός.
Μέσα σε μια εβδομάδα γέννησε 3+ γκουρού του τένις εδώ στο φόρουμ.
Απίστευτα πράματα...
Χαριτωμένο.-
.......έ να μην είσαι ο μοναδικός γκυρού εδώ !
Να σου κάνουμε παρέα και μείς ....![]()
Τι λες, να ρίξω κι εγώ λίγο θάψιμο στον Στεφ, να βελτιωθεί ο "καλός μου λόγος" ;;;, πάντα με τον καλο σου λόγο .![]()
απο την στιγμή που εχεις πληκτρολόγιο μπροστά σου , κανε οτι θέλεις .Τι λες, να ρίξω κι εγώ λίγο θάψιμο στον Στεφ, να βελτιωθεί ο "καλός μου λόγος" ;;;