Τέσσερα έγιναν τα παιδικά κανάλια στην Nova !!!!

Reaction score
0
Από σήμερα , Σάββατο 7 Νοεμβρίου ξεκινά στα ελληνικά και το ''Disney Channel'' !!! :107:

Σύνολο 4 παιδικά κανάλια που μιλούν ελληνικά ή έχουν ελληνικούς υπότιτλους !!!

http://www.nova.gr/gr/part12.asp

Reaction score
124
είπα και εγώ ότι θα δούμε κανένα micky mouse τις προκοπης, αλλα που.... Αυτά είναι κανάλια που 24x7 παίζουν αυτές τις αχαρακτήριστες παιδικές σαπουνόπερες.
Σκουπίδια :141:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τέσσερα έγιναν τα παιδικά κανάλια στην Nova !!!!

είπα και εγώ ότι θα δούμε κανένα micky mouse τις προκοπης, αλλα που.... Αυτά είναι κανάλια που 24x7 παίζουν αυτές τις αχαρακτήριστες παιδικές σαπουνόπερες.
εγώ να δεις.

και η πλάκα είναι ότι τα καλα κινούμενα σχέδια τα παίζουν μετά τα μεσάνυχτα.....έλεος..!!!

Reaction score
2
Απάντηση: Τέσσερα έγιναν τα παιδικά κανάλια στην Nova !!!!

Άντε να δώσει το παιδί το χαρτζηλίκι του να βλέπει παιδικά...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οχι και τοσο...παιδικες:141:

Reaction score
0
Πάντως είναι αίσχος να έχουμε 3 κανάλια με τανίες και 4 με παιδικά... ντροπή μας.

Τζάμπα ο νέος αναμεταδότης.

Reaction score
4.237
Αφου ειναι πιο φθηνα η μεταδοση κινουμενων σχεδιων απο οτι οι ταινιες εδω το Cinema 3 δεν εχει 24ωρη μεταδοση μετα απο τοσο καιρο πλην των Σ/κ:141:

Reaction score
0
Απάντηση: Τέσσερα έγιναν τα παιδικά κανάλια στην Nova !!!!

είναι για να κρατάνε χαμηλά τις τιμές :143::143::143:

Reaction score
0
Αφου ειναι πιο φθηνα η μεταδοση κινουμενων σχεδιων απο οτι οι ταινιες εδω το Cinema 3 δεν εχει 24ωρη μεταδοση μετα απο τοσο καιρο πλην των Σ/κ:141:
Γιατί δεν περιλούζονται με βενζίνη; Υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να τους πετάξουν κάποιο σπίρτο αργότερα. :141:

Εγώ θα πρότεινα να κόψουν και τα discovery/nationalgeographic και να βάλουν παιδικά... όπως επίσης και κανένα κανάλι παιδικών... σε HD. :141:

Πραγματικά, θα έπρεπε να ντρέπονται.

Τουλάχιστον ας βάλουν κάνα weathertv. Αλλά το ξέχασα, αν δεν παίζει παιδικά... δεν μπαίνει. :141:

Reaction score
0
Πάντως για την μικρή κορούλα μου δεν κάνει. Όποτε το ανοίγω Hanah montana έχει. Μια φορά είδα ότι είχε Mickey στις 2 το πρωί. Μιλάμε για παντελώς άχρηστα κανάλια.

Reaction score
1.988

Πάντως για την μικρή κορούλα μου δεν κάνει. Όποτε το ανοίγω Hanah montana έχει. Μια φορά είδα ότι είχε Mickey στις 2 το πρωί. Μιλάμε για παντελώς άχρηστα κανάλια.
+1000 !!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas