Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Γιά να περάσουμε με την ευκαιρία στα πραγματικά ΄΄ακατάλληλα΄΄ ζητήματα:)126:),αναρωτιέμαι εάν η παρούσα κατασκευαστική προσπάθεια περιλαμβάνεται στο πανηγυρικό αφιέρωμα του "Ήχου" γιά τους ΄΄ηρωικούς Έλληνες κατασκευαστές΄΄...

Reaction score
1

Γιά να περάσουμε με την ευκαιρία στα πραγματικά ΄΄ακατάλληλα΄΄ ζητήματα:)126:),αναρωτιέμαι εάν η παρούσα κατασκευαστική προσπάθεια περιλαμβάνεται στο πανηγυρικό αφιέρωμα του "Ήχου" γιά τους ΄΄ηρωικούς Έλληνες κατασκευαστές΄΄...
Δεν νομίζω ότι περιλαμβάνεται. Θα πρέπει να ρωτήσω κάποιον που αγοράζει το εν λόγω περιοδικό.

Από την άλλη, δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τους ανθρώπους του Ήχου, αφού ούτε από εμένα, αλλά ούτε και από τον Έλληνα αντιπρόσωπο, δεν τους παρήχθη καμία ενημέρωση σχετικά με την δημιουργία, τη φιλοσοφία, τα προϊόντα, τις συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις και ότι άλλο έχει να κάνει με την Signal Projects.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο...

Επιτέλους καταλαβαίνουμε κι εξηγούμε το γιατί δεν το παρουσίασε ο "Ήχος"...Δεν αντιλαμβανόμαστε όμως το γιατί δεν έγινε κρούση κι εκεί.Θα ήταν κατανοητό εάν είχε γίνει κρούση και δεν είχε βρει ανταπόκριση.Προς το παρόν όμως βρισκόμαστε στον αστερισμό της...παράκρουσης:126:

Reaction score
1

Ο Έλληνας αντιπρόσωπος αποφασίζει για αυτά τα θέματα. Από την πλευρά μου του έχω δώσει όλο το χρόνο και γενικώς τον έχω αφήσει ελεύθερο να λειτουργεί όπως εκείνος θεωρεί καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος έχει κάνει πολύ πολύ καλή δουλειά.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Για να καταλαβω, θες να πεις πως ουτε το high fidwlity εκανε αναφορα?:111:
Επαναφέρω το ζήτημα, διότι ούτε και στον Ήχο και Εικόνα του Ιουλίου έχουν την Signal Projects στο μεγάλο αφιέρωμα που κάνει στο Ελληνικό High End... Γιατί τόση κακία τελικά??? Ποιοί χάνουν λεφτά από την ύπαρξή σας κ.Κορακάκη?:118:

Reaction score
2.248

Οντος δεν υπάρχει αναφορά.... παρόλο την εισαγωγή περί οικονομικής κρίσης.... και βοήθειας στους Ελληνες κατασκευαστές.... και... και.... (τα διαβάσατε)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Επειδή γνωρίζω τον κ. Φωτιάδη, και δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, αποκλείεται να αγνοούσαν την παρουσία της Signal Projects; Στο κάτω της γραφής, πήγε κανένα δελτίο τύπου στα περιοδικά; Γιατί αν πήγε...

Reaction score
10
Χρειάζεται δελτίο τύπου για μια εταιρεία που υπάρχει εδώ και 2 χρόνια, και που είχε και παρουσία στην έκθεση του Μονάχου? Δλδ ο Βλάσσης έπρεπε να πάρει δελτίο τύπου για να την αναφέρει στο αφιέρωμα που έκανε (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΛΑΣΣΑΡΕΕΕ) για την εν λόγω έκθεση??? Είναι σαν να λέμε ότι χρειάζεται δελτίο τύπου για να μάθουμε το ΔΝΤ... Μπορεί ο κ.Φωτιάδης να μην είναι τέτοιος άνθρωπος, αλλά από τη στιγμή που ΥΠΑΡΧΕΙ μια εταιρεία, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αναφερθεί, ΕΙΔΙΚΑ σε ένα τέτοιο ΑΦΙΕΡΩΜΑ, έστω και σε υποσημείωση... Και ειδικά από τη στιγμή που ο κατέχων την εταιρεία δεν είναι άγνωστος στα περί του High Fidelity της Ελλάδας...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt