Τί έκανε ο άνθρωπος..?! (JL Audio σε μηχανή...)

Reaction score
2
Εντάξει καλό σαν κατασκευή αλλά μέχρι εκεί.Σαν εικόνα είναι γελοίο.Μου θυμίζει κάτι εξωγήινους πλέον η μηχανή!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Άποψή μου.

Το να σου αρέσει η όχι είναι υποκειμενικό. Το να το χαρακτηρίζεις γελοίο ακούγεται άσχημα.

Reaction score
427
Απάντηση: Τί έκανε ο άνθρωπος..?! (JL Audio σε μηχανή...)

Και για καθρέφτες χρησιμοποιεί τα tweeter;:139:

Reaction score
2

Στη βροχή τρέχει να καλυφτεί?

Reaction score
2
Άποψή μου.

Το να σου αρέσει η όχι είναι υποκειμενικό. Το να το χαρακτηρίζεις γελοίο ακούγεται άσχημα.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου ότι ακούγεται άσχημα και για αυτό το είπα.Γιατί αυτό που βλέπω είναι άσχημο!

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Τί έκανε ο άνθρωπος..?! (JL Audio σε μηχανή...)

Εντάξει καλό σαν κατασκευή αλλά μέχρι εκεί.Σαν εικόνα είναι γελοίο.Μου θυμίζει κάτι εξωγήινους πλέον η μηχανή!
Γουστα ειναι αυτα.

Reaction score
49

Αρχικά να πω ένα μπράβο γιατί η κατασκευή που είδαμε παραπάνω απαιτεί μεράκι και πολύ χρόνο!
Δεν θα το ήθελα στο γκαράζ μου για βόλτες αλλά σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα δουλειά και πολύ λίγοι θα είχαν την υπομονή και τον χρόνο να την κατασκευάσουν!

Από την άλλη να κάνω μια μικρή διόρθωση....
Δεν είναι μοτοσικλέτα αλλά μικρό μηχανάκι με αλλαγμένα πλαστικά κλπ για να φαίνεται σα μοτοσικλέτα (υπό κλίμακα φυσικά αλλά εδώ στη φωτό φαίνεται σα μεγάλη γιατί δεν υπάρχει γύρω-γύρω κάτι για να μας δώσει συγκριτικό μέγεθος)

Αν βλέπω καλά πρέπει να έχει 12" ζάντες και προσέξτε μερικές λεπτομέρειες (πχ κοντέρ στα 80mph, τιμονόπλακα εντελώς απλή, λεπτές μπουκάλες εμπρός κλπ)
Θα μπορούσε να είναι ένα γοριλάκι της Honda με πολλές μετατροπές.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster