Ταίριασμα προενισχυτή audiolab με τελικό parasound

Reaction score
1
Καλησπέρα.
Υπάρχει ελπίδα παντρειάς γι αυτό το ζευγάρι? Δεν έχω ιδέα τι αποτέλεσμα θα μπορούσε να προκύψη ηχητικά και δεν μου δίνετε η δυνατότητα να ακούσω τον τελικό μαζί με τον προ. Ο τελικός που κοιτάζω είναι ο Parasound Α23. Εχει κάποιος απο εδω εμπειρία με τον συγκεκριμένο τελικό?

ευχαριστώ

Reaction score
15.469
χαχαχα ... αν μου πεις κι οτι ο audiolab ειναι ο 8000Α ... θα παω να πηδηξω απο τη μπαλκονοπορτα...
:drinks:

οριστε εδω το ζευγος
DSC07914.JPG

Last edited:

Reaction score
15.469
Ενταξει εγω εβαλα ολοκληρωμενο να κανει δουλεια προ και δε ξερω κατα ποσο δικαιουμαι να ομιλω , ηθελα παραπανω ισχυ και την πηρα - βεβαια απο τοτε εχει κυλησει πολυ νερα στ' αυλακι - ψυλλιαστηκα για δυο τρια πραματα παραπανω.
Ο παρασαουντας θα 'λεγα ειναι τιμιο μηχανημα και δινει το παραπανω - εξαρταται σε πιο σημειο βρισκεσαι - ακουστικως !
Καλο θα ηταν να δωσεις δυο πληροφοριες για το πως ακους τωρα για να υπαρχει μια πιο ολοκληρωμενη εικονα και οι γνωστες θ' αναλαβουν.

σορυ μουα - προς το παρον παω να δω το προεδρο
(μη πανε χαμενα και τα χρονια στη σοβρωνη...) :headbang:

Reaction score
1
Τώρα ακούω με audiolab 8000P. Ψάχνω για λίγο παραπάνω ποιοτικά καλά watt, και επομένως καλύτερη οδήγηση. Ενα άλλο που με ενδιαφέρει είναι ένα κλικ ποιό γλυκό αποτέλεσμα στο όλο άκουσμα. Μουσικές, jazz, electronica, ethnic, prog. rock

Reaction score
3.540
Για audiolab δε γνωρίζω αλλά για τον Parasound Α23 μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι για τα χρήματά του (ίσως το καλύτερο value for money κάτω από τα 2 χιλιάρικα) και έχει ταιριάξει απόλυτα με τα Martin Logna ESL...

Reaction score
1
Για audiolab δε γνωρίζω αλλά για τον Parasound Α23 μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι για τα χρήματά του (ίσως το καλύτερο value for money κάτω από τα 2 χιλιάρικα) και έχει ταιριάξει απόλυτα με τα Martin Logna ESL...

anton ο A23 που έχεις ειναι ματσαρισμένος με parasound προ? Ρωτάω γιατί εχει την σημασία του. Δε έχω κάνει ποτε αλχημεία με προ-τελικό και ειναι κάτι που μου προκαλεί ενδοιασμούς

Rodemis

"Επαγγελματίας"
Reaction score
363
Τώρα ακούω με audiolab 8000P. Ψάχνω για λίγο παραπάνω ποιοτικά καλά watt, και επομένως καλύτερη οδήγηση. Ενα άλλο που με ενδιαφέρει είναι ένα κλικ ποιό γλυκό αποτέλεσμα στο όλο άκουσμα. Μουσικές, jazz, electronica, ethnic, prog. rock
Το προβλημα ειναι στα watt κ στην ποιοτητα της αποδοσης του Αudiolab, η στην αναβαθμιση του γενικως.
Η αλλη λυση ειναι ενας 8000p,ακομα.

Reaction score
3.540
anton ο A23 που έχεις ειναι ματσαρισμένος με parasound προ? Ρωτάω γιατί εχει την σημασία του. Δε έχω κάνει ποτε αλχημεία με προ-τελικό και ειναι κάτι που μου προκαλεί ενδοιασμούς
Ο Α23 είναι επάνω σε έναν πολυκάναλο Pioneer SC-2023 και οδηγεί τα μπροστινά ηχεία...

Reaction score
1
Το προβλημα ειναι στα watt κ στην ποιοτητα της αποδοσης του Αudiolab, η στην αναβαθμιση του γενικως.
Η αλλη λυση ειναι ενας 8000p,ακομα.

Ναι αυτό εντοπίζω σχετικά με τον 8000p, η ποιότητα της απόδοσης του υπάρχων τελικού. Γι αυτό προσανατολίζομαι προς την αντικατάσταση του με κάτι ποιό ποιότικό, και δεν ξέρω τι συνέργεια θα υπάρχει με τον προ audiolab.
Το ερώτημα είναι: Θα υποβαθμίσει την ικανότητα ενος ποιό αξιόλογου τελικού? ή θα υπάρξει αναβάθμιση ? Θα προτιμούσα να αποφύγω την αγορά ενός ακόμα 8000p

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.673
- οι αντίσταση εξόδου του audiolab ταιριάζει με την εισόδου του parasound ?
- καθώς επίσης η στάθμη εξόδου του πρώτου διεγείρει επαρκώς τον δεύτερο ;

. . . vegelon , καλώς ήρθες στο forum

Reaction score
1

. . . vegelon , καλώς ήρθες στο forum

Thank you MrSpok!.....σχετικά με τις προδιαγραφές δεν εχω ιδεα τι παίζει. Τι θα πρέπει να προσέξω? Ποιές είναι οι σωστές προδιαγραφές?

Reaction score
15.469
Δεν μας ειπες ομως ποια ηχεια θα οδηγησει ο τελικος και καθως λες
Ψάχνω για λίγο παραπάνω ποιοτικά καλά watt, και επομένως καλύτερη οδήγηση. Ενα άλλο που με ενδιαφέρει είναι ένα κλικ ποιό γλυκό αποτέλεσμα στο όλο άκουσμα. Μουσικές, jazz, electronica, ethnic, prog. rock
μου φαινεται πως θες στιβαρη ενισχυση - αληθεια πως δεν εχει μπει ακομα η class D στη κουβεντα ? :)D)

Δε έχω κάνει ποτε αλχημεία με προ-τελικό και ειναι κάτι που μου προκαλεί ενδοιασμούς
εγω μετα τον audiolab το προχωρησα τολμηρα και πηρα εναν first watt B1 ... :):):)

πρεπει να βρουμε τις απαντησεις αυτες σε στυλ τυφλοσουρτη , αλλα που ?

Reaction score
1
Η αλήθεια είναι οτι είμαι λίγο χαμένος. Σκέπτομαι και σε ολοκληρωμένους classD π.χ. peachtree ή primare αλλά έχω μαύρα μεσάνυχτα απο δαύτα. Αυτό που μένει είναι να ακούσω.
Το λινκ που έθεσε ο mr.spock δεν με φώτισε για να είμαι ειλικρινής....

Reaction score
32.185
μια λογική λύση θα ήταν ο προ p3 της parasound μετα/νος 400-450 ευρο και αν πουλήσεις τους Αudiolab θα έχεις αναβάθμιση τον ήχο σου!

Reaction score
6.237
αν κανεις την κινηση για αλλαγη προενισχυτη πας για p5 οχι p3 κατα την γνωμη μου. Επισης αν βρεις p5 πες μας που τον βρηκες και ποσο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp