Ταδε εφη Βογιατζακης...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πραξη πρωτη

-Παρακαλω?
-Ελα Ανδρεα, ο Κεφαλας ειμαι.
-Τι θες μωρη?
-Ακου, σε λιγο θα ερθει απο εκει ο Βογιατζακης να σου φερει λεφτα για τον Sharp.Εισαι να του κανουμε χουνερι?
-Και το ρωτας.Αφου ξερεις πως ειμαι μανουλα καημενη σε κατι τετοια.
-Ωραια, ακου τι θα κανεις.Θα του παρεις τα λεφτα αμεσως και μολις του τα παρεις θα του πεις πως ο προβολεας θα αργησει να ερθει.Θα παθει συγκοπη σου λεω.
-Μεσα.Θα τον παρει και θα τον σηκωσει

Πραξη δευτερη

-Γεια σας παιδια!
-Καλως τον Πανο.Για φερε το μπερκετι!
-Μα τι ανθρωπος εισαι εσυ?Ασε με να παρω μια ανασα.
-Δεν εχει ανασα.Για το καλο σου στο λεω.Εγω θελω να παρω τα...βαρη απο πανω σου.
-Μα καλα, ασε να πουμε δυο κουβεντες.
-Δεν εχει κουβεντα εαν δεν ριξεις το ψιλο πρωτα.
-Αγιογδυτη!Τελος παντων, παρτα να ησυχασεις.
-Ευχαριστω...και με το καλο να σουρθει...
-Τι εννοεις?Θα αργησει?
-Οχι μωρε.Κανα δυο μηνες μονο...
-Η καρδουλααα μου
-Πανο, τι επαθες?
-Λιποθυμωωωωω
-Ρε Πανο , σηκω απο κατω...
-Πεθαινωωωωω
-Σηκω ρε, πλακα σου κανω
-Ορκισου!
-Στα ξυλα, τα λιθαρια και τ'αγρια βουνα.Ο Κεφαλας με εβαλε.
-Ο Κεφαλας?Θα τον...αγαπησω
-Ηρεμησες τωρα?
-Μου λες αληθεια, πες μου οτι μου λες αληθεια και δεν θα αργησει.
-Ε, αει στον διατανο.Σου ειπα, πλακα εκανα πριν.
-Ουφ, πηγα να μεινω στον τοπο.Θα με πεθανετε ρε σεις.
-Ελα, ελα , καμαρι μου.Συνελθε...
-Και να σου πω ρε Αντρικο, μαυρα καναλια θα βρουμε?
-:shock::shock::shock:

Reaction score
1
Σκαφάτε, ξέχασες μια βασική λεπτομέρεια: μόνο δύο κατοσταρικάκια (200) ευρωπουλάκια σαν προκαταβολή πήρες! :happy_6:

Συνέχισε τέτοιες πλάκες και τα υπόλοιπα θα τα πάρεις του αγίου π....τσου ανήμερα!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Ταδε εφη Βογιατζακης...

Έλα ντε! Ρε Αντρέα, σε κάτι τέτοια χρειάζονται οι IΡ κάμερες! :cool_11::cool_11::cool_11:
Ρε σεις, ουτε που το σκεφτηκα.
Κοντευαν...να μου φυγουν απο τα γελια:cool_11:
Και πανω που ειχε ξεκινησει να μου διηγειται τις νεες αποψεις του Greg Rogers για τον Sharp τον εκοψα και...πανιασε:cool_11:

Reaction score
6
Απάντηση: Ταδε εφη Βογιατζακης...

Και πανω που ειχε ξεκινησει να μου διηγειται τις νεες αποψεις του Greg Rogers για τον Sharp τον εκοψα και...πανιασε
Αμάν με αυτόν τον Rogers
Λύσσαξε… :happy_9: <o:p></o:p>

Reaction score
15.548
Παναγιωτη θελεις και μαυρα καναλια τρομαρα σου.....!!!!!!!
Εγω λεω να τα κανεις ασημι σαν τον προβολεα ρε.....!!!!

Επρεπε ρε Αντριους να βαλεις το κινητο να γραφει πριν ξεκινηση η συζητηση ...εικονα και ηχο.....γι'αυτο ειναι τα κολοκινητα ρε....!!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.234

Ρε παιδιά τι μανία που έχει ο Πάνος με τα μαύρα.
Μου ζήτησε και ήδη κατασκευάζω τη βάση ταβανιού για τον νέο προβολέα του και το HTPC του.

Μου είπε να είναι βαμμένα μαύρα, με μαύρη μελαμίνη τα ξύλα, με μαύρα σειρήτια γύρω τους, μαύρες τρύπες για να περνάνε τα καλώδια και ένα μαύρο πολύμπριζο με μαύρο διακόπτη.
Η κατασκευή θα κρεμαστεί από το μαύρο ταβάνι του με μαύρα βύσματα.

Τώρα εγώ πως να του το πω ότι στο βαφείο κατά λάθος οι μεταλλικοί σωλήνες βάφτηκαν γκρι ανοιχτό και το μαύρο πολύμπριζο έχει κόκκινο διακόπτη;

Μην του πείτε τίποτα όμως και πάθει κανένα λουμπάγκο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.234

Και που να δει και τις κάτω τάπες των σωλήνων.
Είναι από τορνιρισμένο πλαστικό Acetal άσπρο !!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Ταδε εφη Βογιατζακης...

Τώρα εγώ πως να του το πω ότι στο βαφείο κατά λάθος οι μεταλλικοί σωλήνες βάφτηκαν γκρι ανοιχτό και το μαύρο πολύμπριζο έχει κόκκινο διακόπτη;

Μην του πείτε τίποτα όμως και πάθει κανένα λουμπάγκο.

Δε μου λες Μιχάλη μου, μήπως ο κ@λ@ς σου είναι τόσο ευρύς για να δεχτεί σωλήνα πάχους έξι εκατοστών και μήκους ενάμισι μέτρου;! :happy_9:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.234
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ταδε εφη Βογιατζακης...

Δε μου λες Μιχάλη μου, μήπως ο κ@λ@ς σου είναι τόσο ευρύς για να δεχτεί σωλήνα πάχους έξι εκατοστών και μήκους ενάμισι μέτρου;! :happy_9:
Καλά καλά.
Πλάκα κάνω μην μου πάθεις τίποτα.
Θα είναι όλα μαύρα. Αύριο πάω τα μέταλλα στο βαφείο.
Θα ζητήσω βαφή below black.

Reaction score
1
Κι εγώ πλάκα κάνω Μιχάλη μου. Σε εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, για να μου στηρίξεις σωστά τα θηριάκια μου! :cool_4:

Έχουμε άλλο θέμα τώρα μπροστά μας, δυστυχώς. Στο σημείο του ταβανιού που θα γίνουν οι δύο τρύπες για τους μπροστινούς σωλήνες, έχω έντονη ανησυχία ότι περνάνε γραμμές ρεύματος! :mad_3: Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάτι μηχανάκια που εντοπίζουν τις γραμμές ρεύματος πριν τρυπήσει κάποιος. Ξέρεις τίποτα βρε Μιχάλη; Τι άλλες εναλλακτικές λύσεις έχουμε;

Reaction score
6

Οι ανιχνευτές ρεύματος ( και γενικα χάλκινων αγωγών ) δεν είναι ακριβοί ( μπορεις να βρεις από 20 ευρω)
Στο ταβάνι παντως τον μοναδικό αγωγο ρεύματος που πιθανον να συναντήσεις είναι αυτος του φωτιστικού και συνηθως αυτος εχει κατεύθυνση στο μπουατ πανω από τον διακόπτη που ανάβεις το φωτιστικό.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.234
Απάντηση: Re: Ταδε εφη Βογιατζακης...

Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάτι μηχανάκια που εντοπίζουν τις γραμμές ρεύματος πριν τρυπήσει κάποιος. Ξέρεις τίποτα βρε Μιχάλη; Τι άλλες εναλλακτικές λύσεις έχουμε;
Πράγματι υπάρχουν ανιχνευτές καλωδίων φτηνοί.
Όπως είπε ο σύντροφος Ανδρέας αν δεις που είναι το μπουάτ, μπορείς να καταλάβεις την κατεύθυνση των καλωδίων που συνήθως είναι μια ευθεία μέχρι το φωτιστικό.

Reaction score
1
Σκαφάαααααατεεεεεεεε! Η τσέπη μου είναι βαριά κι ασήκωτη από μερικές χιλιάδες ευρώπουλα! :happy_6:

Μήπως προσφέρεσαι για να μου την ελαφρύνεις από τα βάρη;! :cool_11:

Δεν αντέχω παιδιά! Μόνο που σκέφτομαι τα μούτρα του Σκαφάτου, που ξέρει ότι έχω το ζεστό χρήμα στη τσέπη αλλά δεν μπορεί να μου το πάρει, μου έρχεται να σκάσω από τα γέλια!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Άντε Σκαφάτε, για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα, να σου πω ότι έχω διαθέσιμο το αγαπημένο σου χρώμα, δηλαδή πεντακοσάρικα! :cool_11: :happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.648
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale