Ταλαιπωρία με Vodafone

Μηνύματα
75
Reaction score
3
Καλησπέρα.

Είμαι πελάτης της HOL από το 2008, η οποία εξαγοράστηκε από την Vodafone. Όσο ήταν HOL δεν είχα προβλήματα παρά μόνο αραιά και που κάτι αποσυνδέσεις αλλά όχι σοβαρά πράγματα, μια στις τόσο.

Όταν την εξαγόρασε η Vodafone, πάλι δεν μπορώ να πω πως είχα ιδιαίτερα προβλήματα αλλά τον τελευταίο μήνα με έχει τρελάνει στις αποσυνδέσεις και στα κόκκινα φωτάκια η ένδειξη Internet στο router.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το παλιό router το είχα από το 2012 ή 2013, έγραφε HOL πάνω. Αρχές Οκτώβρη ξεκίνησαν κάτι τρελές αποσυνδέσεις. Δηλαδή, εκεί που κατέβαζε, έπεφταν όλες οι ταχύτητες στο 0, επίσης άναβε κόκκινο η ένδειξη Internet. Έπρεπε να το κάνω restart να ισιώσει. Έκτοτε με ρήμαξε, χρειαζόταν να το κάνω καμιά δεκαριά φορές και περισσότερες σε κάποιες περιπτώσεις για να ανάψει το φωτάκι πράσινο Internet και να έχω καλές ταχύτητες. Γιατί ακόμα και να πρασίνιζε η ταχύτητά μου ήταν τραγική από αυτή που έπιανα. Το ανώτερο που πιάνω είναι 12 MBPS ενώ έπιανε και 4 MBPS.

Μετά από πολλές μέρες μίλησα με τεχνικό και αφού κάναμε κάποια πραγματάκια όπου δεν είδα βελτίωση, προχωρήσαμε σε αλλαγή router. Το νέο router το παρέλαβα την προηγούμενη Τρίτη. Το συνέδεσα, όλα καλά, για 3 μέρες μόνο! Την Παρασκευή το βράδυ, τσουπ, αποσύνδεση από μόνο του και η ένδειξη Internet πάλι κόκκινο φωτάκι. Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα με έχει τρελάνει στις αποσυνδέσεις και το φωτάκι του Internet κόκκινο, ενώ όταν πρασινίζει δεν πιάνει πάντα με τη μία καλές ταχύτητες. Πρέπει να το κάνω restart μερικές φορές. Σήμερα το πρωϊ, μιάμιση ώρα restart και δεν έγινε τίποτα!

Επιστρέφω στην Παρασκευή το βράδυ. μίλησα με 4 τεχνικούς! Δεν έβγαλα άκρη απλά όταν ρώτησα τους 2 η ένδειξη κόκκινο στο Internet τι σημαίνει μου απάντησαν ή πλακέτα του router, οπότε θέλει πάλι αλλαγή ή πρόβλημα στο αστικό κέντρο.

Το router που μου έστειλαν είναι το ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η108Ν.

Η σύνδεση που έχω είναι ADSL εως 24 MBPS.

Παρεπιπτόντως, ένας φίλος μου έβαλε Vodafone τον Αύγουστο, μένει λίγο πιο κάτω από 'μένα σε άλλο δρόμο, έχει το ίδιο router και έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα! Όταν πήγαν τεχνικοί σπίτι του να κάνουν μετρήσεις τα βρήκαν όλα εντάξει, πως δεν είχαν πρόβλημα οι γραμμές αλλά δεν βρήκαν λύση και ακόμα ταλαιπωρείται με αποσυνδέσεις κι εκείνος και κόκκινα φωτάκια.

Κάποιος από εσάς είχε παρόμοια εμπειρία; Υπάρχει περίπτωση να φταίει πάλι το router παρόλο που είναι, υποτίθεται, καινούριο;

Θα έρθει τεχνικός αυτό το Σάββατο να ελέγξει αλλά υποψιάζομαι πως θα βρει τις γραμμές εντάξει και δεν θα μου λύσει το πρόβλημα.

Αν όντως φταίει το router, τι μάρκα προτείνετε να αγοράσω μπας και δω καμιά άσπρη μέρα;

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η Vodafone;
 

Μηνύματα
29.228
Reaction score
23.264
ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΟ

"ΚΟΥΤΙ".

ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΣΚΑΦΤΗΚΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

ΣΕ 3!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΕΣ.

ΠΕΡΙΟΧΗ?
Post automatically merged:

ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΟΔΙΑΦΟΝ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ.

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΞΠΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΒΑΛΑ ΒΙΖΑ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ" ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ

ΕΤΣΙ ΧΡΩΣΤΑΓΑ 2 ΜΗΝΕΣ 49 ΕΥΡΩ........

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΛΕΜΕ....
 

Μηνύματα
75
Reaction score
3
Νέο Ηράκλειο.

Μου κάνει εντύπωση που τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα, από το καλοκαίρι είχα προσέξει κάτι αποσυνδέσεις, ελάχιστες βέβαια, δεν έδωσα σημασία. Ξαφνικά με τρέλανε.

Αν όντως χρειάζεται επιδιόρθωση το Δίκτυο που πάει από το σπίτι μου στο κουτί, πως θα γίνει να επιδιορθωθεί;

Ξαφνικά όμως έγινε αυτό;
 

Μηνύματα
29.228
Reaction score
23.264
Νέο Ηράκλειο.

Μου κάνει εντύπωση που τόσα χρόνια δεν είχα πρόβλημα, από το καλοκαίρι είχα προσέξει κάτι αποσυνδέσεις, ελάχιστες βέβαια, δεν έδωσα σημασία. Ξαφνικά με τρέλανε.

Αν όντως χρειάζεται επιδιόρθωση το Δίκτυο που πάει από το σπίτι μου στο κουτί, πως θα γίνει να επιδιορθωθεί;

Ξαφνικά όμως έγινε αυτό;
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ.

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.865.428
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top