Τανια Κικίδη. Η παγκοσμίως άγνωστη Ελληνική φωνάρα

Reaction score
8
Γεννημένη στη Νέα Αρτάκη, Χαλκίδας από μπαμπά μουσικό, η Τάνια, ξεκίνησε από πολύ μικρή το τραγούδι και είναι χαρά και τιμή μου που στις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις είχα τν έλεγχο της φωνής της. Ελπίζω να ήμουν αντάξιος των προσδοκιών της.
Τώρα η Τάνια τραγουδά στο πλευρό το Β. Παπακωνσταντίνου και απ’ ότι μαθαίνω με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Εύχομαι να πάει ακόμα πιο ψηλά, σε μια σόλο καριέρα διότι πραγματικά της αξίζει.

Εδώ στo «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

[YOUTUBE]tM18023jhM4[/YOUTUBE]

Και σε ένα τραγούδι με την Φιλαρμονική Συμφωνική Ορχήστρα της Χαλκίδας.

http://rapidshare.com/files/1920835...32___940___957___953___945__-_Big_Spender.mp3

Reaction score
40
Απάντηση: Τανια Κικίδη. Η παγκοσμίως άγνωστη Ελληνική φωνάρα

Η όμορφη παρουσία της συνδυάζεται με τη μεστή φανταστική φωνή της....πραγματικά πολύ καλή τραγουδίστρια..της εύχομαι τα καλύτερα....και θα πετύχει μέσα από τις καλές επιλογές των τραγουδιών.:607:

Reaction score
40

Τέτοια φωνή είχα να ακούσω από την εποχή που οι Ριφιφοί είχαν τις τραγουδίστριες Φαίη Μάτσου (Αν μ'αρνηθείς ) και Νατάσσα Χρυσανθακοπούλου(και αλήτικα) οι οποίες ήταν πολύ καλές φωνές!!
Νομίζω πως και η Τάνια Κικίδη έχει την ανάλογη φωνή να υποστηρίξει το καλό ελληνικό ροκ όμως πιστεύω πως οι φωνητικές ικανότητες μπορούν να καλύψουν και άλλα είδη μουσικής γιατί διακρίνω μια ευκολία στις ψηλές νότες από κάποια περάσματα που κάνει κρατώντας το ηχόχρωμα της φωνής της καθώς και καλή άρθρωση.......ενδιαφέρον :121:

Reaction score
17.299

Αντεχω

[youtube]Q4DTRmOrFew&feature=related[/youtube]

Ποσο μου λειπεις

[youtube]uEf9zHnMiB0&feature=related[/youtube]

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος