Τατόι

Reaction score
1.147
Πανέμορφο μέρος ,το χάρηκαν πολλές φορές τα παιδιά μου ,στο μεγάλωμά τους .Κοντά στα 30 πιά ελπίζω να το χαρούν και IMG_3386.JPG IMG_3417.JPG IMG_3441.JPG IMG_3428.JPG τα παιδιά τους .Η εγκατάλειψη ,ίδιον της φυλής μας και πολιτική ,φυσικά επιλογή δείχνει πως αξιολογούμε σαν κοινωνία την περιουσία μας ακριβοπληρωμένη από τους πατεράδες και παπούδες μας.

ika

News
Reaction score
16.755
Το κτήμα είναι παράνομο, απεχθές και μη βιώσιμο.
Θέλετε κιόλας να είναι ωραίο και επισκέψιμο για να πηγαίνετε βόλτα με τα παιδιά σας.
Που νομίζετε ότι ζείτε; Σε ευρωπαϊκή χώρα;
Σωστά, εξάλλου υπάρχει το μνημείο πεσόντων ΕΡΤ, που είναι πιο σημαντικό.

Reaction score
63
Θελω να καταγγειλω ολες τις προοδευτικες οργανωσεις ΜΚΟ,ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ,ΚΟΜΜΑΤΑ, και αλλα συνναφη που τοσα χρονια μας αφησαν εκτεθιμενους και δεν εβαλαν εστω και μια προειδοποιητικη πινακιδα σ'αυτο το κτημα .
Ενας Θεος ξερει τι επιπτωσεις μπορει να εχει σε οσους το εχουν επισκεφθει ολα αυτα τα χρονια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.713
Εδώ μπορούμε να διαβάσουμε σε περίληψη τη "σημερινή" κατάσταση για το κτήμα.

Το κτήμα και την ευρύτερη περιοχή τα επισκέπτομαι για πάνω από 40 χρόνια. Αρχικά, λόγω βασιλόφρονα παππού (και πατέρα) και μετέπειτα στις ποδηλατικές μου προπονήσεις. Στις αρχές της δεκαετίας του 80 ήταν ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά, σιγά-σιγά, άρχισε η παρακμή και η επιδρομή για πλιάτσικο, με αποτέλεσμα τη σημερινή ντροπή. Συν την ανεξέλεγκτη είσοδο σε μηχανές που "όργωσαν" και κατέστρεψαν τα περισσότερα μονοπάτια.

Καλώς ή κακώς, το δωρεάν στην Ελλάδα είναι συνώνυμο του μπάχαλου. Αν δεν υπάρξει εισιτήριο εισόδου στην όποια μελέτη συντήρησης/εκμετάλλευσης καταλήξει η πολιτεία, η ημερομηνία ολικής καταστροφής δεν θα αργήσει.

Reaction score
1.988
Τα χάλια μας......!
Πήγαν και τα παιδιά μου εκδρομή με το σχολείο και τα έβαζαν απο το ανοιγμένο συρματόπλεγμα....
Είμαστε ανάξιοιοι για το οτιδήποτε....

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Δεν θέλω να βλέπω, γιατί είναι σαν να κοιτάζω τα χάλια μας σαν χώρα, και σαν πολίτες αυτής της χώρας!!!

ika

News
Reaction score
16.755
...
Ενας Θεος ξερει τι επιπτωσεις μπορει να εχει σε οσους το εχουν επισκεφθει ολα αυτα τα χρονια.
Να θεωρηθεί φιλοβασιλικός και όχι προοδευτικός δημοκράτης πατριώτης?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απο προσφατη επισκεψη μας (οταν κατεβηκα για την εκθεση Ηχου), τραβηξα φωτο, ηδη εβαλαν αλλα παιδια παρομοιες, απλα βαζω δυο με μια επισημανση: ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
20181125_134759.jpg . 20181125_134954.jpg

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης