Ταχύτητα με εξωτερικό...γιατί έτσι???

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν εδώ και καμιά βδομάδα παρατηρώ το εξής φαινόμενο με 8αρα οτε,
τα βιντεάκια του youtube κολάνε.

Δεν είχα δώσει σημασία και σήμερα ασχολήθηκα λίγο με το θέμα, έκανα τις εξής δοκιμές.

Αρχικά έκανα το τεστ που σου λένε και από το τηλέφωνο στον ΟΤΕ, μπήκα στο ftp.otenet.gr και πήγα να κατεβάσω ένα image από linux πχ. Η ταχύτητα 860 καρφωμένη. Άρα η γραμμή τουλάχιστον είναι ΟΚ.

Ανοίγω να κατεβάσω από newsgroups, και εκεί συνήθως έχω καρφωμένο 800+, σήμερα όμως δε βλέπει πάνω από 450!!!

Μπαίνω και στο adslgr και τρέχω ένα speedtest που έχει και μου βγάζει οτι η γραμμή μου είναι 3αρα!!!

Να αρχίσω τα τηλέφωνα στον ΟΤΕ??? Είμαι σίγουρος ότι, ό,τι και να τους πω θα μου πούν τις γνωστές τους π@π@ριές, θα φταίει η καλωδίωση της πολυκατοικίας ή οι αναβαθμίσεις που κάνουν αυτό τον καιρό. Το δεύτερο λέτε να παίζει?? Είχα την εντύπωση οτι θα έχει να κάνει με διακοπές όχι με πτώση της ταχύτητας με το εξωτερικό που προφανώς συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση.

Συμβαίνει κάτι ανάλογο και σε άλλους???

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Γενικως επικρατει ενα ψιλομπαχαλο με τις ταχυτητες αυτες τις ημερες, αλλα ενοψει Οκτωβριου και ανακοινωσεων πακετων ,ειδικα απο ΟΤΕ, ολα θα διορθωθουν..:cool_4: :cool_4:
Για τον ΟΤΕ μιλωντας παντα..:happy_4: :happy_4:

Reaction score
4.737
Σε όποια εταιρεία και να πας δεν σου εγγυούνται σταθερή ταχύτητα. Αν είχες μισθωμένη τότε είχες την δυνατότητα να παραπονεθείς. Τώρα θα σου πούνε ότι οι γραμμές είναι μπουκωμένες πιθανόν απο καινούργιους χρήστες που χρησιμοποιούν το ίδιο dslam και όλα τα συμβόλαια όλων των εταιρειών λένε έως χχmb και ποτέ σταθερά χχ. Σε λίγο καιρό όλοι θα είναι έτσι, δηλαδή ελάχιστες ώρες φούλ ταχύτητα , καθαρά θέμα τύχης.
Να φανταστείς ότι μια μισθωμένη 2mb/2mb κοστίζει 800 ευρώ/μήνα!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ταχύτητα με εξωτερικό...γιατί έτσι???

Ναι...ενδιαφέρον...
Άραγε τι να λένε και αυτοί στο Hong Kong με 100Mbps/100Mbps (down/up) για 34 ευρώ το μήνα;
http://www.dslreports.com/shownews/100M]bps-Symmetrical-4850-87851

Ή για 1Gbps/1Gbps για 152 ευρώ το μήνα;
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:...........δεν ξέρω για 'σας εμένα πάντως τα 50 και τα 100Mbps(down/up) μου αρκούν.....το 1Gbps είναι πιο πολύ για διαφήμηση.......:happy_6:

Reaction score
14
Σε όποια εταιρεία και να πας δεν σου εγγυούνται σταθερή ταχύτητα. Αν είχες μισθωμένη τότε είχες την δυνατότητα να παραπονεθείς. Τώρα θα σου πούνε ότι οι γραμμές είναι μπουκωμένες πιθανόν απο καινούργιους χρήστες που χρησιμοποιούν το ίδιο dslam και όλα τα συμβόλαια όλων των εταιρειών λένε έως χχmb και ποτέ σταθερά χχ. Σε λίγο καιρό όλοι θα είναι έτσι, δηλαδή ελάχιστες ώρες φούλ ταχύτητα , καθαρά θέμα τύχης.
Να φανταστείς ότι μια μισθωμένη 2mb/2mb κοστίζει 800 ευρώ/μήνα!!!!!!!

ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ! :mad_3:

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.
Έχουν βρει την καραμέλλα του μη εγγυημένου και την έχουν κάνει σημαία.
Το μη εγγυημένο bandwidth στον υπόλοιπο ευνομούμενο κόσμο είναι πιθανότητα. (πως λέμε βλάβη;)
Εδώ το έχουν κάνει κανόνα.

Reaction score
4
ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ! :mad_3:

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.
Έχουν βρει την καραμέλλα του μη εγγυημένου και την έχουν κάνει σημαία.
Το μη εγγυημένο bandwidth στον υπόλοιπο ευνομούμενο κόσμο είναι πιθανότητα. (πως λέμε βλάβη;)
Εδώ το έχουν κάνει κανόνα.
Και στην αγγλια , και στην αγγλια..........

Reaction score
0
κι εγω με ΟΤΕΝΕΤ ειμαι στα ιδια ,, με 2ΜΒ γραμμη,.
χαλι μαυρο.. !!!!!!!!!!! (σορρυ τολη)..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος