Ταχύτητες ...διακοπών!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.314
Εδώ που κάνω διακοπές (κοντά στη Ναύπακτο) δεν υπάρχει DSL και αναγκαστικά χρησιμοποιπώ Dial-Up σύνδεση για να δω κάποια πολύ βασικά πράγματα στο Internet.
Αποτέλεσμα;;;
Νεύρα και βρισίδι...
Κοντά στο 5λεπτο για να δω την αλληλογραφία μου στο gmail!
To browsing είναι από απελπιστικά αργό μέχρι αδύνατο λόγω "time out errors".
Και σκέφτομαι πόσο έχουμε καλομάθει με τις υψηλές ταχύτητες που έχουμε σήμερα και πόσο εύκολα ξεχάσαμε το αργό παρελθόν.
Βέβαια πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι οι σελίδες έχουν γίνει σήμερα πολύ πιο βαριές λόγω της αυξημένης διαθέσιμης ταχύτητας, με αποτέλεσμα ακόμα υψηλότερους χρόνους φορτώματος για τις "Dial-Up" συνδέσεις.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ακόμα κάποιος χρήστης internet με βασική πρόσβαση "Dial-Up".

Reaction score
14
εγω Αλεξ, όταν πάω διακοπές εχω πάντα gprs της Wind, και διαολοστέλνω την ώρα που καλόμαθα στο μπρόντμπαντ

Ειδικά αν βλέπω σε gprs ταχύτητα 1.5kb/s τρελαίνομαι!!!!

Καλομάθαμε αλλά να σου πώ, αυτή είναι και η εξέλιξη που έπρεπε να είναι.

Επίσης να επισημάνω οτι στο εξωτερικό ειδικά Ολλανδία που ήμουν πρίν 1 μήνα, ακόμα και το κολοξενοδοχείο σε χωριό στο Αμστερνταμ, είχε broadband με ασύρματο ίντερνετ σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και με τιμή 80 ευρώ το δίκλινο το βράδυ με πρωινό.

Εδώ όπου πάς για να δείς ίντερνετ πρέπει να πληρώνεις τιμή αγοράς ξενοδοχείου και όχι ενοικίασης (copyright PREVE 2007!!!) δηλαδή ανω των 250 ευρώ την βραδυά!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.314
Απάντηση: Re: Ταχύτητες ...διακοπών!

Μα κι εγώ Γιάννη μόνο θετικά βλέπω την εξέλιξη των ταχυτήτων.

Από την άλλη κατάλαβα, ότι δε μπορώ χωρίς πρόσβαση ούτε μία μέρα... Μου φαίνεται κενή η μέρα! :145:

Reaction score
2
Να αφησεις τα dial up και τις βλακειες και να ερθεις στο εξωτικο Καστρακι Δωριδος, γυρω στο 10λεπτο εξω απο τη Ναυπακτο, που εχω το pc και 2mbit νετ. Τιμαι λογικαι. :137:

Και παρε και κανα τηλεφωνο για μπανακι :137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Ταχύτητες ...διακοπών!

Βρε σεις συνεβη κατι με το dial up που με...κουφανε: Μεχρι να συνδεθω με την Αλτεκ στο εξοχικο (2mb) χρησιμοποιησα στον φορητο μια απλη της οτενετ. Αν σας πω οτι πηγαινε σφαιρα; ενταξει οχι για βιντεο αλλα σελιδες ανοιγε σαν adsl 1mb τουλαχιστον. Ο δεικτης ταχυτητας ηταν στα 48κβ αλλα καμια σχεση. Σημειωτεον οτι παλιοτερα που χρησιμοποιουσα την απλη εκει, παλι ειχα πολυ καλυτερη ταχυτηα απο την Λαρισα. Αυτη τη φορα ομως με εξεπληξε. Καλα η adsl τερματιζει (ε, ειμαστε και μετρημενοι!)

Reaction score
0
Πάντως παιδιά, μ' όλους εσας που λείπετε, κάπως "περπατάει" το DSL στην Αθήνα...
(Η αντίθετη άποψη!)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πάντως εμένα με βόλεψε πάρα πολύ η σύνδεση με την Wind που έκανα για UMTS Internet στον φορητό. Πάει σφαίρα στο εξοχικό στον Πλαταμώνα με ταχύτητες που φτάνουν σε download μέχρι και 160 Kbps...!!!

Οταν ήρθα στην Αθήνα , μιλάω με τη σύζυγο και την κόρη που έμειναν εκεί (...) μέσω Skype με εικόνα και ήχο, άψογα...

Μου κόστιζει το πακέτο των 5Gb, 30 ευρώ το μηνα, αλλά μπορώ να πώ με εξυπηρετεί πλήρως... :109:

Reaction score
14
αμα εχεις 3τζί καλά είσαι Πανο... αμα δεν εχεις και είναι και πιταρισμενη η κυψέλη απο εσεμές και πάρλα... εκεί σε θέλω.... να παίζεις με 1.5kbps!!!

Reaction score
0
εγω Αλεξ, όταν πάω διακοπές εχω πάντα gprs της Wind, και διαολοστέλνω την ώρα που καλόμαθα στο μπρόντμπαντ

Ειδικά αν βλέπω σε gprs ταχύτητα 1.5kb/s τρελαίνομαι!!!!

Επίσης να επισημάνω οτι στο εξωτερικό ειδικά Ολλανδία που ήμουν πρίν 1 μήνα, ακόμα και το κολοξενοδοχείο σε χωριό στο Αμστερνταμ, είχε broadband με ασύρματο ίντερνετ σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και με τιμή 80 ευρώ το δίκλινο το βράδυ με πρωινό.

Εδώ όπου πάς για να δείς ίντερνετ πρέπει να πληρώνεις τιμή αγοράς ξενοδοχείου και όχι ενοικίασης (copyright PREVE 2007!!!) δηλαδή ανω των 250 ευρώ την βραδυά!
Φέτος στον ΠΛΑΚΙΑ στο Ρέθυμνο που ήμουν σε Hotel που όμως στην ουσία ήταν περιποιημένα δωμάτια είχε ασυρματο ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ανοιξα το laptop και βλέπω free internet. Ειχε μια γραμμή 1024 που την χρησιμοποιούσα μόνο εγώ, μια χαρά ήταν αφού εκτός από χαβαλέ χρειάστηκε να κάνω και δουλειά πραγμα που δεν θα μπορούσα με τιποτα χωρίς ADSL.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: Ταχύτητες ...διακοπών!

αμα εχεις 3τζί καλά είσαι Πανο... αμα δεν εχεις και είναι και πιταρισμενη η κυψέλη απο εσεμές και πάρλα... εκεί σε θέλω.... να παίζεις με 1.5kbps!!!

Γιαυτό Γιάννη ΠΡΙΝ να κάνω τη σύνδεση έψαξα ποιά εταιρία καλύπτει με 3G τον Πλαταμώνα και τι ευρος 3G έχει... :109:

Το σκούρο μπλέ είναι το 3G/UMTS.

Reaction score
0
Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι online μέσω κινητού στα 480kbps. Τα πάντα δουλεύουν άψογα.
Α, και για ξενοδοχεία: classical hotels. Ασύρματα ή ενσύρματα σε καλύπτουν σε όλους τους χώρους και μάλιστα δωρεάν, ειδικά αν είσαι συνδρομητής forthnet όπως εγώ.

Πάντως μιλάμε για μεγάλη αρρώστια το ιντερνετ, ανυπομονώ για την μέρα που θα σηκωθώ στο internet group therapy και θα αναφωνήσω "είμαι ο θοδωρής και είμαι αδικτύωτος 2 μήνες".

Reaction score
173

Ειναι μεγαλος εθισμος. Τα πιο πολλα καλα ξενοδοχεια εχουν ασυρματο δωρεαν.
Κι αν καποιο απ'αυτα δεν εχει ολο και καποιο αλλο εκει τριγυρω θα μας βολεψει:126:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ειναι μεγαλος εθισμος. Τα πιο πολλα καλα ξενοδοχεια εχουν ασυρματο δωρεαν.
Κι αν καποιο απ'αυτα δεν εχει ολο και καποιο αλλο εκει τριγυρω θα μας βολεψει:126:
Κι ελεγα να μη παρω τον...Miesens μαζι μου. Τωρα ποιος ακουει την κυρα:138:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos