- Reaction score
- 1.155
Οπότε μπορώ να υποθέσω ό,τι ανήκεις στην πρώτη κατηγορία που αναφέρω τους λάτρεις του αναλογικού.Το΄χω δει 2-3 φορές απο τότε που κυκλοφόρησε.
Την 1η φορά live.
Δεν θα το΄λεγα.Οπότε μπορώ να υποθέσω ό,τι ανήκεις στην πρώτη κατηγορία που αναφέρω τους λάτρεις του αναλογικού.
Χα χα χα τι περιμένεις όταν όλοι τους έχουν μεγαλώσει με Zeppelin, Jefferson Airplane, Frank Zappa κτλπ.Υ.Γ τους μισους απο εκει μεσα πρεπει να τους παρακολουθει η αντιτρομοκρατικη
Καλα και εγω καλοπροαιρετα το εκανα το σχολιο και χιουμοριστικαΧα χα χα τι περιμένεις όταν όλοι τους έχουν μεγαλώσει με Zeppelin, Jefferson Airplane, Frank Zappa κτλπ.προς αποφυγή παρεξηγήσεων το σχόλιο μου είναι με αίσθηση χιούμορ καθώς δεν τρέφω καμία εμπάθεια για τη συμπαθή τάξη των ροκάδων το αντίθετο μάλιστα.
Ήμουν σίγουρος Αλέξανδρε απλά φοβήθηκα μήπως με 2 σχόλια απανωτά στο ίδιο στυλ δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και ξεσπάσει καμιά άσχετη διαμάχη.Καλα και εγω καλοπροαιρετα το εκανα το σχολιο και χιουμοριστικα
Ποιός είπε κάτι τέτοιο?Δηλαδή η μουσική που έχει "τυπωθεί" μόνο σε CD δεν μετράει ?