Τα Στέκια «Το δισκάδικο»

Reaction score
1.155
Ένα αξιόλογο ντοκυμαντέρ με θέμα τα δισκάδικα σήμερα τους βινυλιάκιδες και την αρρώστια του συλλέκτη δίσκων, οι λάτρεις του αναλογικού ήχου μάλλον θα το λατρέψουν ενώ πιθανότατα οι λάτρεις του ψηφιακού θα το χλευάσουν σφόδρα.

Reaction score
1.155
Το΄χω δει 2-3 φορές απο τότε που κυκλοφόρησε.
Την 1η φορά live.
Οπότε μπορώ να υποθέσω ό,τι ανήκεις στην πρώτη κατηγορία που αναφέρω τους λάτρεις του αναλογικού.

Reaction score
1.128
Πολύ ωραίο το έχω δει και εγώ.Δεν χρειάζεται να σου πω ποιάς σχολής είμαι:)
Δείχνει βέβαια και κάποιους που έχουν ''ξεφύγει'' αλλά νομίζω οτί αυτοι συντηρούν ακόμα τα δισκάδικα..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Οπότε μπορώ να υποθέσω ό,τι ανήκεις στην πρώτη κατηγορία που αναφέρω τους λάτρεις του αναλογικού.
Δεν θα το΄λεγα.
Απλά επειδή πέρασα χιλιάδες νύχτες της ζωής μου πάνω απο 2 πικάπ,αγαπώ το βινύλιο και δεν σταμάτησα ποτέ ν αγοράζω.

Είμαι σεντιμεντάλ , τι να κάνουμε...
:imtheking:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ρε μη βαζετε ταμπελες και κουτια στη σκεψη σας και στη ζωη σας.

Κι εμενα μου αρεσε και δεν εχω ουτε πικαπ, ουτε δισκους και λατρευω Spotify.

Reaction score
6.237
Ωραιος man. Μπραβο που το ανεβασες. Τωρα οσον αφορα το ντοκιμαντερ. Σε γενικες γραμμες μου φαινεται προσπαθει να προμοταρει το βινυλιο, πραγμα που ειναι και λογικο μιας και οι περισσοτεροι μεσα στο βιντεο βιοποριζονται απο αυτο, αλλα σε γενικες γραμμες ηταν ευχαριστο
Υ.Γ τους μισους απο εκει μεσα πρεπει να τους παρακολουθει η αντιτρομοκρατικη

Reaction score
1.155
Υ.Γ τους μισους απο εκει μεσα πρεπει να τους παρακολουθει η αντιτρομοκρατικη
Χα χα χα τι περιμένεις όταν όλοι τους έχουν μεγαλώσει με Zeppelin, Jefferson Airplane, Frank Zappa κτλπ. :) προς αποφυγή παρεξηγήσεων το σχόλιο μου είναι με αίσθηση χιούμορ καθώς δεν τρέφω καμία εμπάθεια για τη συμπαθή τάξη των ροκάδων το αντίθετο μάλιστα.

Reaction score
6.237
Χα χα χα τι περιμένεις όταν όλοι τους έχουν μεγαλώσει με Zeppelin, Jefferson Airplane, Frank Zappa κτλπ. :) προς αποφυγή παρεξηγήσεων το σχόλιο μου είναι με αίσθηση χιούμορ καθώς δεν τρέφω καμία εμπάθεια για τη συμπαθή τάξη των ροκάδων το αντίθετο μάλιστα.
Καλα και εγω καλοπροαιρετα το εκανα το σχολιο και χιουμοριστικα

Reaction score
1.155
Καλα και εγω καλοπροαιρετα το εκανα το σχολιο και χιουμοριστικα
Ήμουν σίγουρος Αλέξανδρε απλά φοβήθηκα μήπως με 2 σχόλια απανωτά στο ίδιο στυλ δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και ξεσπάσει καμιά άσχετη διαμάχη.

Reaction score
15
Καλή προσπάθεια του αείμνηστου Νίκου Τριανταφυλίδη να προσεγγίσει το θέμα του δισκάδικου πολύ γενικά, χωρίς να λείπουν και κάποιες πραγματικά αστείες στιγμές για να μην πω τίποτα χειρότερο (ΟΚ μάθαμε και για τον ...Μπίτλα. So fucking what).

Κόλαφος ο Κοντογούρης που σκιαγραφεί με απόλυτο τρόπο τον ψυχισμό του άρρωστου συλλέκτη και σίγουρα η παρουσία του έδωσε τη δυναμική που χρειαζόταν. Πάρα πολλές οι ...μορφές του Μοναστηρακίου που δίνουν ρέστα.

Επίσης να με συγχωρέσετε κιόλας αλλά αυτή την "πολεμική" εναντίον του CD δεν την κατάλαβα ποτέ αν και είμαι fan του δίσκου. Δηλαδή η μουσική που έχει "τυπωθεί" μόνο σε CD δεν μετράει ?

Τεσπά, ότι αφορά το βινύλιο και την κουλτούρα του καλό είναι να παρουσιάζεται.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe