17 Φεβρουαρίου 2005 #1 Γ Γιωργος YODAνδρεαδης Μηνύματα 10.479 Reaction score 7 Αποκομμα απο τη σημερινη (αντε χθεσινη) Athens Voice. Διαβαστε και σχολιαστε τον Τεκι Τσαν... Εκτος και αν ειμαι εγω ο παραξενος και με ξενιζουν (5 απο) αυτα που αναφερει...
Αποκομμα απο τη σημερινη (αντε χθεσινη) Athens Voice. Διαβαστε και σχολιαστε τον Τεκι Τσαν... Εκτος και αν ειμαι εγω ο παραξενος και με ξενιζουν (5 απο) αυτα που αναφερει...
17 Φεβρουαρίου 2005 #2 G GeonX Μηνύματα 296 Reaction score 0 Γιώργο, από την στιγμή που έχουν γράψει τερατουργήματα στον ειδικό τύπο το συγκεκριμένο κείμενο σε πειράζει? Εδώ κάθε μήνα το Hitech γράφει / θάβει και προωθεί ότι θέλει ο techie chan ότι και να γράψει δεν μετράει....
Γιώργο, από την στιγμή που έχουν γράψει τερατουργήματα στον ειδικό τύπο το συγκεκριμένο κείμενο σε πειράζει? Εδώ κάθε μήνα το Hitech γράφει / θάβει και προωθεί ότι θέλει ο techie chan ότι και να γράψει δεν μετράει....
17 Φεβρουαρίου 2005 #3 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.896 Reaction score 309 άλλο techie chan κι άλλο Kafato son...
18 Φεβρουαρίου 2005 #4 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 51 Στο 6ο πάντως ήταν σωστός!!!!! Αλήθεια....πληρώνεται κιόλας? :? :roll: