Τα εχω πάρει...

Reaction score
3
Ναι καλά διαβάσατε.
Kυριολεκτικά τα πήρα και τα έχω στο ράκ,δίπλα απο τα μηχανήματα και σας περιμένω για να τους δώσουμε να καταλάβουν. :) :)

Για τα Valhalla είναι ο λόγος... :) :lol: :lol: και ηχείων και ic παρακαλώ.

Ή συμμετοχή των g.kar,Γ.Κοψ,Andrew,είναι δεδομένη.
Εαν επιθυμείτε και οι υπόλοιποι,εμείς σας περιμένουμε.

Απλώς γράψτε το εαν θέλετε,όχι για τίποτε άλλο,αλλά για να κανονίσουμε το τραπέζι για μετά... :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κι εγώ λέω μας τσατίστηκε ο Αναμούρλας...
Όποιος τον πειράξει θα του πιω το αίμα! :lol: :lol: :lol: 8)

Reaction score
0
Επιτελους.
Το Valhalla με τις 9 ουρες Live!!!!

Ωρα αφιξης: Mετα τις 7!!

Τοπος Αφιξης: MAc's Place!!!

Λογος Αφιξης: Ακροαση Καλωδιων ΑΚΑ 2 see dead people!!

Δηλωστε συμμετοχες ΤΩΡΑ!!!

Μη Λειψει Κανειειειειειειειεις, μη λειψει κανειειεις !!!!!!! (κλεμμενο απ τον Blackman)
Και το κρασι δικο σας!!!

Reaction score
0
@Μac
Για σημερα ειναι, ετσι Mac;;
16/6;;

@Χρήστο Νικήτα
Eλα εσυ και...βλεπουμε το 2ωρο. 8)
Θα μαστιγωθεις με το Valhalla !!!!! :lol:

@Τσαρο
Δεν ερχεσαι και συ να "ρουφηξεις" καθαρο αερα
να "γειανει" η μυτουλα σου;; :mrgreen:
To ταξιδι θα ειναι για θεραπευτικους λογους (σε περιπτωση κολληματος στην "Πυλη") :wink:

Reaction score
3
Μην ξεχνάμε ότι μέχρι σήμερα που μιλάμε,αυτός ο συνδιασμός καλωδίων,θεωρείτε για την Ελλάδα τουλάχιστον,ως ο καλύτερος,γιατί να το κρύψουμε άλλωστε και ο ακριβώτερος.
Ο Κανακάκης το γνωρίζει καλά.

Τα καλώδια των ηχείων, 2,50 μέτρα,κοστίζουν περίπου όσο και ο τελικός μου,τα δε δύο ζευγάρια ic (xlr) 1μετρου,πλησιάζουν την τιμή του πρό που έχω... :wink: :)

Ε ,πιστέυω θα έχει ενδιαφέρον... :) :lol: :lol:

Reaction score
3.926
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, πραγματικά.

Θα έρθω φυσικά, κυρίως για να απολαύσω την παρέα σας.
Οσο για τα καλώδια ηχείων, σήμερα θα σας κάνω μια ξενάγηση ιστορικού περιεχομένου .

Θα φέρω μαζί μου και κάποια ιστορικά θρυλικά θα έλεγα καλώδια.
Κατ' αρχάς θα ακούσουμε ένα από τα πρώτα Hi-Fi καλώδια που κυκλοφόρησαν στην Αγγλία το 1980 την εποχή που όλοι οι χαΙφιντελίστες χρησιμοποιούσαν τα απλά ηλεκτρολογικά καλώδια ρεύματος για να συνδέουν τα ηχεία τους.  Ηταν δηλαδή  μία πολύ ρομαντική εποχή, μία εποχή που οι άνθρωποι άκουγαν μόνο μουσική αδιαφορώντας για τα καλώδια του συστήματος. Δηλαδή, ένας μαγικός μουσικός κόσμος γεμάτος Κόγιες.
Το καλώδιο αυτό είναι το μαύρο  QED 79 strand.
Οφείλουμε να το ακουσουμε για καθαρά ιστορικούς λόγους. Ο ήχος του διατηρείται στα ίδια επίπεδα και δεν έχει αλλάξει με τα χρόνια. Το καλώδια αυτό μετατρέπει ηχητικά έναν τρανσιστοράτο ενισχυτή σε τρίοδο single ended  Εχει πλακα αυτό το καλωδιο.

Μετά θα ακούσουμε το καλώδια  Speaker Lnk της Αμερικανικής εταιρείας Chank Audio. 

Στη συνέχεια θα ακούσουμε τη θωρακισμένη έκδοση του καλωδίου ιδιοκατασκευής μου. Ενα Ribbon με αγωγούς από ένα ειδικό κράμα που χρησιμοποιεί η NASA και η  βιομηχανια των mainframe Η/Υ για την μεταφορά ευαίσθητων σημάτων σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. To υλικό μόνωσης είναι από teflon, άφλεκτο ακόμα και σε πολυ υψηλές θερμοκρασίες. Δοκίμασα να το κάψω σε γκαζάκι και δεν καίγεται. Οι αγωγοί εσωτερικά πυρακτώνονται αλλά η μόνωση διατηρειται στην επιφάνεια.
Αγνωστη η προέλευση αυτού του καλωδίου.
Aυτό το καλώδιο θα αντιμετωπίσει το Nordost Valhala στο σύστημα του Γιώργου. Ενας τέλειος ηλεκτρονικά αγωγός από την διαστημική τεχνολογία  κόντρα σε ένα πολύ ακριβό Audiophile καλώδιο.
Το καλώδιο αυτό το έχω και σε μη θωρακισμένη έκδοση αλλά είναι ήδη συνδεδεμένο στο σύστημά μου.

Υ.Γ.   Εχω την πληροφόρηση, από έγκυρη πηγή, ότι ο  Γ.Κοψ. ετοιμάζεται  να φέρει ένα πολύ special καλώδιο. Για τους ψαγμένους, το μουσικότερο καλώδιο όλων των εποχών. 

Reaction score
14
Πολύ μας ιντριγκάρετε....και είναι δύσκολη μέρα σήμερα.... :(

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος