Τα ηχεία από Αμερική (ο θείος από Σικάγο!)

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Χαιρετώ,

από τότε που ήρθαν τα Anthony Gallo στην Αγγλία εδώ και 1-2 χρόνια, τα είχα βάλει στο μάτι. Τελικά αποφάσισα να τα αγοράσω τώρα για το σπίτι στην Ελλάδα. Πάνω που μετρούσα τα λεφτά, βρίσκω τα  Orb Audio!!
Μετά από αρκετή επικοινωνία με το γραφείο τους στη Νέα Υόρκη, έμαθα ότι ο Gary Pelled που έφτιαξε μαζί με τον Anthony Gallo τα 'Anthony Gallo' (with me so far?), και ήταν και ο αρχικός επενδυτής στην εταιρεία, έφυγε για να φτιάξει την Orb Audio και να πουλάει παρόμοια ηχεία μέσω internet, κόβοντας τους dealers! Web-direct επιχειρηματικό μοντέλο δηλαδή, και πολύ μου αρέσει, αφού έχω και προσωπική ιστορία με dot.coms!
Το conclusion είναι ότι τα ηχεία τους είναι σχεδόν τα ίδια με τα Gallo, αυτοί λένε ότι έιναι ελαφρώς καλύτερα λόγω άλλων components (τι θα έλεγαν άλλωστε), δεν έχουν crossover (όπως και τα Gallo) και το ποιό σημαντικό, έχουν ένα φοβερό customer service, γιατί η εταιρεία ανήκει στους εργαζόμενους. Πολλές φορές μιλάς με τους ίδιους ανθρώπους που σου φτιάχνουν τα ηχεία! Και βέβαια με έχουν ήδη βοηθήσει στην επιλογή subwoofer και receiver που να ταιριάζει με τα ηχεία τους. Ανοίκουστο service πιστεύω για κάτι νοοτροπίες σαν την ελληνική.
Α, και έιναι και μισή τιμή από τα Gallo!

Οπότε είναι θέμα ημερών η παραγγελία μου για μερικά ηχεία από αυτούς, χωρίς woofer. Λόγω βάρους θα το πάρω από Ελλάδα. Όταν στήσω το όλο σύστημα θα ενημερώσω  :)

Και αν κανείς ξέρει κάτι παραπάνω, έχει διαβάσει κάποιο review πέραν του DesignTechnica ας μοιραστεί τη γνώση  :)  Ευχαριστώ
 



Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.640
Μηνύματα
2.870.117
Members
37.937
Νεότερο μέλος
daemon76
Top