Τα ματιάσανε τα καινούργια μου ATC

Reaction score
1.738
EACAA763-8291-4AE7-944E-5D2EF0809C26.jpeg
Σνιφ, κλαψ, λυγμ!!!

Ακούστε σκηνικό, αν ειναι δυνατόν!!!

Ακούμπησα με την άκρη της παλάμης μου το dust cap του γούφερ του ATC SCM 40 που αγόρασα χθες.
Στην άκρη της παλάμης μου, λοιπόν, υπήρχε ελάχιστη ποσοτητα νερού (ήταν απλά «νωπή») και εκει που ακούμπησε έγινε ένα σημάδι σαν γάλα!
Πανικοβλήθηκα, λοιπόν, και πήρα ένα βρεγμένο βέτεξ νομίζοντας ότι θα το αφαιρέσω και το αποτέλεσμα ήταν να φύγει αυτο το κολλώδες γυαλιστερο βερνίκι από το dust cap και να είναι τώρα πιο «ματ».
Τι μυστήρια κόλπα ειναι αυτά?
Τώρα, τι κάνουμε? Το’χει πάθει κανείς άλλος?

Σνιφ, κλαψ, λυγμ!

Θα τα βάλω για πούλημα, μου φαίνεται!

Reaction score
584
View attachment 87736 Σνιφ, κλαψ, λυγμ!!!

Ακούστε σκηνικό, αν ειναι δυνατόν!!!

Ακούμπησα με την άκρη της παλάμης μου το dust cap του γούφερ του ATC SCM 40 που αγόρασα χθες.
Στην άκρη της παλάμης μου, λοιπόν, υπήρχε ελάχιστη ποσοτητα νερού (ήταν απλά «νωπή») και εκει που ακούμπησε έγινε ένα σημάδι σαν γάλα!
Πανικοβλήθηκα, λοιπόν, και πήρα ένα βρεγμένο βέτεξ νομίζοντας ότι θα το αφαιρέσω και το αποτέλεσμα ήταν να φύγει αυτο το κολλώδες γυαλιστερο βερνίκι από το dust cap και να είναι τώρα πιο «ματ».
Τι μυστήρια κόλπα ειναι αυτά?
Τώρα, τι κάνουμε? Το’χει πάθει κανείς άλλος?

Σνιφ, κλαψ, λυγμ!

Θα τα βάλω για πούλημα, μου φαίνεται!
Στον ήχο άλλαξε κάτι;

Reaction score
53
Χμμμ...βαλε πάλι το κάλυμμα.. (Χωρίς καμμιά διάθεση ειρωνείας)...
Ξεπερασέ το.... προσπερασέ το... Υπάρχουν πιο σπουδαία πράγματα να στεναχωρηθείς..
....

Reaction score
1.738
Χμμμ...βαλε πάλι το κάλυμμα.. (Χωρίς καμμιά διάθεση ειρωνείας)...
Ξεπερασέ το.... προσπερασέ το... Υπάρχουν πιο σπουδαία πράγματα να στεναχωρηθείς..
....
Φχαριστώ, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τ’αφήσω να με «τρώει» έτσι...

Αν δεν βρω λύση με την ΑΤC, θα τα «σπρώξω»... οι μαμακίες πληρώνονται!

wnet

Nearfield
Reaction score
18.379
Αγνόησε το όσο είναι δυνατόν.... ξέχασε το.... απόλαυσε τον ήχο τους και μη νοιάζεσαι για μια "σκια" ....

Reaction score
1.550
Με τον κύριο Θέμη επικοινωνησες να ρωτήσεις τι πράγμα είναι αυτο το κολλώδες και αν υπάρχει κάποια χρηστική αξία σε αυτό;
Επίσης μήπως είναι κανένα σπρέι που μπορείς να περάσεις παλι;

Reaction score
1.738
Με τον κύριο Θέμη επικοινωνησες να ρωτήσεις τι πράγμα είναι αυτο το κολλώδες και αν υπάρχει κάποια χρηστική αξία σε αυτό;
Επίσης μήπως είναι κανένα σπρέι που μπορείς να περάσεις παλι;
Κατά τη γνώμη μου, η μόνη αξία αυτης της κολώδους μαμακίας, είναι να κολλάει απάνω όλη η σκόνη και τα μαμούνια της Αττικής και να μας κάνει τη ζωή δύσκολη...

Μέχρι τώρα, όλα τα αντιμετώπιζα μ’ένα βρεμένο βέτεξ...

Αυτό το πράμα, οτι θα φύγει το βερνίκι απ’το βρεμένο βέτεξ.... τι να πω... τι άλλο θα δω ακόμα... ffs!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.987
Μπες στο πρώτο χρωματοπωλείο που θα βρεις και ζήτησε διαφανές βερνίκι διαλύτου για ξύλα εσωτερικού χώρου, στη μικρότερη συσκευασία που υπάρχει (θα χρειαστείς ελάχιστη ποσότητα). Επίσης, ζήτησε διαλυτικό πινέλου (όχι το απλό white spirit που διατίθεται σε διαφανή πλαστική φιάλη), δηλαδή κάτι σαν αυτό. Φαντάζομαι πως δεν θα βρεις συσκευασία μικρότερη των 750ml, αλλά είναι φθηνό, γύρω στα 2,5€, οπότε μικρό το πρόβλημα. Επίσης, πάρε ένα πινέλο ζωγραφικής πλακέ 1/4 της ίντσας.

Διάλυσε μια μικρή ποσότητα του βερνικιού σε ένα παλιοπότηρο ή μια παλιά γυάλινη σταχτοθήκη, σε αναλογία 50% πιο αραιή από αυτή που γράφει ο κατασκευαστής του βερνικιού, και πέρνα τα dust caps ένα χέρι, σχετικά τσιγγούνικο, και άστο να στεγνώσει. Έτσι θα μονιμοποιήσεις αυτές τις επιφάνειες έναντι του νερού. Η συμπεριφορά του μεγαφώνου δεν θα μεταβληθεί, μιας και η μάζα που θα προσθέσεις στον ρότορα είναι αμελητέα. Για να κάνεις τη δουλειά ευχερώς, ξάπλωσε το ηχείο επάνω σε οριζόντια επιφάνεια. Αν οι ακροδέκτες του εξέχουν, υπερύψωσέ το ανάλογα με δυό ντάνες βιβλίων.

Reaction score
1.738
Δες το post #10 @marba1065: http://www.diyaudio.com/forums/multi-way/64770-atc-cone-resin-coating.html

Απ' ό,τι καταλαβαίνω, το πουλάει η ATC το υλικό.
Επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο, τον κο Θέμη Ζαφειρόπουλο, και αυτός (αφού του σηκώθηκαν τα μαλλιά της κεφαλής του), και παρόλο που ειναι Κυριακή, μου είπε - πολύ ευγενικά - ότι δεν ειναι τιποτα σοβαρό και ότι έχει παραγγείλει ήδη αυτο το βερνίκι στην ATC και θα το «περάσει» αυτός στο γούφερ.
[DOUBLEPOST=1515947710][/DOUBLEPOST]
Μπες στο πρώτο χρωματοπωλείο που θα βρεις και ζήτησε διαφανές βερνίκι διαλύτου για ξύλα εσωτερικού χώρου, στη μικρότερη συσκευασία που υπάρχει (θα χρειαστείς ελάχιστη ποσότητα). Επίσης, ζήτησε διαλυτικό πινέλου (όχι το απλό white spirit που διατίθεται σε διαφανή πλαστική φιάλη), δηλαδή κάτι σαν αυτό. Φαντάζομαι πως δεν θα βρεις συσκευασία μικρότερη των 750ml, αλλά είναι φθηνό, γύρω στα 2,5€, οπότε μικρό το πρόβλημα. Επίσης, πάρε ένα πινέλο ζωγραφικής πλακέ 1/4 της ίντσας.

Διάλυσε μια μικρή ποσότητα του βερνικιού σε ένα παλιοπότηρο ή μια παλιά γυάλινη σταχτοθήκη, σε αναλογία 50% πιο αραιή από αυτή που γράφει ο κατασκευαστής του βερνικιού, και πέρνα τα dust caps ένα χέρι, σχετικά τσιγγούνικο, και άστο να στεγνώσει. Έτσι θα μονιμοποιήσεις αυτές τις επιφάνειες έναντι του νερού. Η συμπεριφορά του μεγαφώνου δεν θα μεταβληθεί, μιας και η μάζα που θα προσθέσεις στον ρότορα είναι αμελητέα. Για να κάνεις τη δουλειά ευχερώς, ξάπλωσε το ηχείο επάνω σε οριζόντια επιφάνεια. Αν οι ακροδέκτες του εξέχουν, υπερύψωσέ το ανάλογα με δυό ντάνες βιβλίων.
Είσαι τρομερός, σε παραδέχομαι!

Εγώ, μετα απ´αυτό που έπαθα, δεν πρόκειται ούτε τα καλώδια τους να αγγίξω ξανά!

Μέσα στη βδομάδα, θα βάλω το ηχείο στην κούτα του και βουρ στον Θέμη για τα περαιτέρω! (Ωχ, η μέση μου!)

Reaction score
1.469
μην κανεις τιποτε αλλο παρα να στειλεις email και φωτο στην atc και να μιλησεις και με τον αντιπροσωπο αλλα την atc ακου οι περισσοτεροι απο οσους το παιζουμε χαλαροι εαν ερθουμε να στα αγορασουμε θα σου πουμε ναι αλλα λειπει το βερνικι πεσε ενα 200αρι η ξερω γω ποσο
:D
με νοεις? ;)

Reaction score
1.738
Σε εννοώ, αλλά, μάλλον θα τα δωσω για να πάρω τα ιδια ενεργά, για να τελειώνω μια και καλη με το θέμα ενισχυτή, γιατί πελαγωσα.

Τελικά εχει δίκιο ο costas EAR που υποστηρίζει τα ενεργά.

Τες πα, να αναμένετε αγγελία εντός της εβδομάδας!

Αμάν η μέση μου, με το κουβάλημα!!

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members