- Reaction score
- 7
(.... Αλλα δε σου μιλησα, γιατι δε σε παω μΙα...!!!!)VIDEOMIX said:....ΘΑΝΑΣΗΣ Τ. said:1) Golf GT ολοκαινουργιο!!! (1000 km)
Νομίζω πως συναντηθήκαμε και στο vw club. 8)
(.... Αλλα δε σου μιλησα, γιατι δε σε παω μΙα...!!!!)VIDEOMIX said:....ΘΑΝΑΣΗΣ Τ. said:1) Golf GT ολοκαινουργιο!!! (1000 km)
Ακριβώς.Γιωργος Ανδρεαδης said:(.... Αλλα δε σου μιλησα, γιατι δε σε παω μΙα...!!!!)VIDEOMIX said:....ΘΑΝΑΣΗΣ Τ. said:1) Golf GT ολοκαινουργιο!!! (1000 km)
:mrgreen:Τώρα σε πιάνω!!! 8)dream_GR said:Παλια είχα μαι υπέροχη Honda Transalp που με άδειασε (βλέπε ιστορία της ζωής μου σε άλλο thread) και μετά απο αυτό πίσω στο πήδημα του αυτοκινήτου.
Για να το μετριάσω το πήδημα πήρα μεταχειρισμένο ενα Audi ALLROAD 2.7 biturbo 250BHP. Τέλειο εντός και εκτός δρόμου!!!!
Μετά απο αυτό το αμάξι θα έχω πρόβλημα γιατί καλόμαθα!!!!
Γιώργο σου έχω στείλει PM αν θές να σου πω εντυπώσεις.Sambalis said:Τώρα σε πιάνω!!! 8)dream_GR said:Παλια είχα μαι υπέροχη Honda Transalp που με άδειασε (βλέπε ιστορία της ζωής μου σε άλλο thread) και μετά απο αυτό πίσω στο πήδημα του αυτοκινήτου.
Για να το μετριάσω το πήδημα πήρα μεταχειρισμένο ενα Audi ALLROAD 2.7 biturbo 250BHP. Τέλειο εντός και εκτός δρόμου!!!!
Μετά απο αυτό το αμάξι θα έχω πρόβλημα γιατί καλόμαθα!!!!
Λές να πάω για μεταχειρισμένο!!????
το Clio δεν είναι συγκλονηστικό μικρό και αψογο αμάξι???n_olympios said:
Σωστος... Αν συνηθισεις μετα δε μπορεις την κινηση...spylab said:Honda transalp 650 και με τα χιονια γιατι δεν μπορω να μπω σε αυτοκινητο με τιποτα
Έχεις αυτό το ποδήλατο βρε θηρίο, η έτσι απλά έβαλες φώτο ενός ποδηλάτου; 8)NikosR said:για να παιζει ο μπαμπας![]()
![]()
Niko σε ρώτησα και ξανα γιός ή κόρη??? Να ξέρω γιατί εχουμε το ίδιο καρότσι Bugaboo Frog!!!!!!!!!!!!NikosR said:audi 1.8 t για ταξιδια
renault twingo αυτοματο για την πολη
για την κορη![]()
για να παιζει ο μπαμπας![]()
![]()
γιαννη μαζι το "καναμε" ?dream_GR said:Niko σε ρώτησα και ξανα γιός ή κόρη??? Να ξέρω γιατί εχουμε το ίδιο καρότσι Bugaboo Frog!!!!!!!!!!!!NikosR said:audi 1.8 t για ταξιδια
renault twingo αυτοματο για την πολη
για την κορη![]()
για να παιζει ο μπαμπας![]()
![]()
Εμένα είναι κόρη 9 μηνών!!!
klein ειναι η μαρκα, αμερικανικο, αναρτηση εμπρος κ πισω ( η πισω κλειδωνει) τα εξαρτηματα ειναι shimano XTR, με δισκοφρεναVIDEOMIX said:Έχεις αυτό το ποδήλατο βρε θηρίο, η έτσι απλά έβαλες φώτο ενός ποδηλάτου; 8)NikosR said:για να παιζει ο μπαμπας![]()
![]()
Εαν το έχεις, για δώσε περισσότερα στοιχεία. Μάρκα, ποιοτικά του σημεία, τιμή.
οταν πας για το δευτερο να μου πειςdream_GR said:Την μέρα που φευγαμε την κάνατε!!!!!
Κανονική παράδοση παραλαβή!!!!!!!
ΝΑΙ ΙΑΣΩ και εμείς, αλλά η κόρη ήθελε να βγεί πριν την γιορτή της!!
Γεννήθηκε 10/8/2006 13:15!!!!
Μεγάααλε!!!
Οντως το FROG φυσάει!!!
Βεβαίως!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) (αλήθεια δεν υπάρχει ασπρομάλης smiley με γυαλια ηλίου???)NikosR said:οταν πας για το δευτερο να μου πειςdream_GR said:Την μέρα που φευγαμε την κάνατε!!!!!
Μεγάααλε!!!
Οντως το FROG φυσάει!!!
να οργανωθουμε λιγο![]()
βεβαιως και υπαρχει αλλα οχι σε smileydream_GR said:Βεβαίως!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) (αλήθεια δεν υπάρχει ασπρομάλης smiley με γυαλια ηλίου???)NikosR said:οταν πας για το δευτερο να μου πειςdream_GR said:Την μέρα που φευγαμε την κάνατε!!!!!
Μεγάααλε!!!
Οντως το FROG φυσάει!!!
να οργανωθουμε λιγο![]()