Τα οχήματά μας.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.926
NISSAN ALMERA 1.5 Sedan mod. 2000 και ήδη σκέφτομαι να το αλλάξω αλλά δεν τα φτιάχνουν πια στην Ιαπωνία
αλλά στην Αγγλία και παρουσιάζουν αυξημένα προβλήματα. Οπότε........... θα δούμε.

KAWASAKI ZZR 600 κι αυτό θέλω να το αλλάξω αλλά τα σημερινά μοντέλα λες και είναι όλα έτοιμα για αγώνες σε πίστα. Κι εδώ θα δούμε

Reaction score
2
1) Toyota Land Cruiser 4.0lt 2004 για να περνάω λάσπες, ποτάμια στα βουνά, αλλά και τις λίμνες των νοτίων προαστίων όταν βρέχει.
2) Renault Megane II 1.6lt 2003 (της συζύγου, κυρίως)

GTX

Reaction score
39
Ford Focus 1.6 το προηγούμενο μοντέλο αλλά όχι πια, επιτέλους ήρθε η SLR μου που περιμένω εδώ και καιρό :shock: :D :D :D

Εδώ τη βλέπεται που την ξεφορτώνουμε έξω απο το σπίτι μου

Reaction score
5.128
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Λοιπον εγω εχω...

Nissan Almera 6.1 DD και DTS με σιδερενιες ζαντες και 3 εναπομειναντα καπακια ζαντας, + εξτρα καινουρια μπαταρια!!!
(ΘΕΛΕΙ:
Βεβζινη
να του βγαλω τα 3 καπακια που εμειναν
περισσοτερες βολτες γιατι το εχω παραμελησει
και φυσικα ΠΛΥΣΙΜΟ....)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ       Π  Ο  Λ  Υ       ΒΡΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Λοιπον εγω εχω...

Nissan Almera 6.1 DD και DTS με σιδερενιες ζαντες και 3 εναπομειναντα καπακια ζαντας, + εξτρα καινουρια μπαταρια!!!
(ΘΕΛΕΙ:
Βεβζινη
να του βγαλω τα 3 καπακια που εμειναν
περισσοτερες βολτες γιατι το εχω παραμελησει
και φυσικα ΠΛΥΣΙΜΟ....)

Honda Transalp 650, με ηλεκτρικα παραθυρα πισω, ηλιοροφη και ρεζερβα σε κανονικο μεγεθος
(θελει πλυσιμο)

Ενα ποδηλατο ΜΤΒ
(θελει πεταμα γιατι το εχω παραμελησει) :(

Ενα καροτσι για τη λαϊκη
(ειναι στο ονομα της μανας μου)

Ενα τρυπανι
(Θελω και σεγα)

Α, επισης πρεπει καποια στηγμη να βρω χρονο για να βγαλω και διπλωμα.
Φέρτα τώρα που θα έρθεις, κάτω, να τα πλύνουμε. Έχω επαγγελματικό πιεστικό.

Οσο για το οτι έχουν προβλήματα τα περισσότερα που έχω, αμέλεια ειναι η απάντηση κυρίως. 8)

Reaction score
14
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Ε, λιγα ειναι... Νομιζα περισσοτερα.
Εγω εχω 80.000 στο αυτοκινητο...
xaxaxa...Είδες από πότε είναι αγορασμενο το αυτοκίνητο? 11/2004. Παντως, ευτυχώς που έχω και τη μηχανή γιατί μοιράζονται κατα κάποιο τρόπο τα χιλιόμετρα. :D

Reaction score
7
VIDEOMIX said:
Μαλλον μονο το αυτοκινητο θα κατεβασω, δεν προλαβαινω και τη μηχανη, αλλα ετσι κι αλλιως θα το πλυνω εκει γιατι εχω αυλη που χωραει!!!!....
Για να καθαρισει θελει σφυρι και καλεμι....
Δυστυχως στην Αθηνα δεν το κυκλοφορω το αυτοκινητο πολυ, αλλα με τη σκονη που εχει ακομα και σε κλειστο γκαραζ που το εχω γινεται χαλια, ασε που δεν εχω και χωρο για πλυσιμο, και σε βενζιναδικο δε γουσταρω...
Τη μηχανη δεν την πλενω γιατι οποτε ψιχαλαει γινεται παλι χαλια.

Reaction score
5
εγώ πάλι

1) Fiat Punto sprorting 1.200cc του 1997, τσιπαρισμένο, χαμηλωμένο, μπουκωμένο (γείτσες) κοκ για βόλτες και παιχνιδάκια (α και για την σύζηγο επίσης).
το πιο απροβλημάτιστο και σκυλί αυτοκίνητο που έχει περάσει από τα χέρια μου. Τι καλαμάτα έχω πάει χωρίς ίχνος λαδιού, τι μπαμ μπουμ έχει φάει, τι κόφτες όλη την ώρα ...... 145.000χλμ και ακόμα συμπεριφέρεται σαν καινούριο. Χωράει και plasma 42" ε αντρέααααααα?

2) Jeep Cherokee Classic 2.500cc του 2003 για τα βουνά παραλίες και γενικότερα το χόμπι του εξερευνητή (προς το παρόν εξερευνώ επί 14ώρου το γραφείου μου αλλά που θα πάει θα έρθουν καλύτερες μέρες)

Reaction score
5
GTXTC said:
επιτέλους ήρθε η SLR μου που περιμένω εδώ και καιρό
Καλά και συ...αυτόματο αυτοκίνητο πήγες και πήρες...τσκ, τσκ, τσκ...:D

Reaction score
26.120
fiesta mk6 1.6 3d '04 ηλιοροφη ,ζαντες ,αναρτηση ,xenon
θελει βολτες (γιατι του λειπω)
και ειναι ΠΑΥΛΑ!!!!

GTX

Reaction score
39
ak1s said:
GTXTC said:
επιτέλους ήρθε η SLR μου που περιμένω εδώ και καιρό
Καλά και συ...αυτόματο αυτοκίνητο πήγες και πήρες...τσκ, τσκ, τσκ...:D
Η δουλειά μου είναι κέντρο, κάθε μέρα που την ανεβάζω, το αυτόματο ήταν μονόδρομος :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14
Παναγιωτης Κροκος said:
fiesta mk6 1.6 3d '04  ηλιοροφη ,ζαντες ,αναρτηση ,xenon
θελει βολτες (γιατι του λειπω)
και ειναι ΠΑΥΛΑ!!!!
ΠΑΝΟ δεν μας είπες τι μπαταρία του έχεις φορέσει και τι βάρος συνολικό έχει το ηχοσύστημα που του έχεις φορέσει????

τι έγινε το κόκκινο BOOM-BOX Peugeot????

V

VIDEOMIX

Guest
Γιωργος Ανδρεαδης said:
VIDEOMIX said:
Μαλλον μονο το αυτοκινητο θα κατεβασω, δεν προλαβαινω και τη μηχανη, αλλα ετσι κι αλλιως θα το πλυνω εκει γιατι εχω αυλη που χωραει!!!!....
Για να καθαρισει θελει σφυρι και καλεμι....
Δυστυχως στην Αθηνα δεν το κυκλοφορω το αυτοκινητο πολυ, αλλα με τη σκονη που εχει ακομα και σε κλειστο γκαραζ που το εχω γινεται χαλια, ασε που δεν εχω και χωρο για πλυσιμο, και σε βενζιναδικο δε γουσταρω...
Τη μηχανη δεν την πλενω γιατι οποτε ψιχαλαει γινεται παλι χαλια.
Με αυτοκίνητο θα έρθεις την Μ.Παρασκευή; Καλά, τον "ήπιες" σου λέω απο τώρα, με την κίνηση που θα έχει προς Λούτσα. :lol:

Reaction score
17.818
  "Εχω και κοτερο,παμε μια βολτα?"

Εγω δεν θα σκανδαλισω κανεναν.Εξαλλου μην ξεχναμε οτι με μεταφερουν πολυ συχνα τα ποδια μου! :)

Reaction score
26.120
dream_GR said:
ΠΑΝΟ δεν μας είπες τι μπαταρία του έχεις φορέσει και τι βάρος συνολικό έχει το ηχοσύστημα που του έχεις φορέσει????

ε οχι και boom box ο πυραυλος!! (ξηλωθηκε-πουληθηκε)
πρωταθλητης PRO Unlimited SQ 2003 ηταν , τοτης-πιοτης! (και αστρωτο κερδισε , να τα λεμε αυτα)

τωρα ο πυραυλος ΙΙ εχει
κανονικη μπαταρια
ενα παλιο ραδιοcd (ουτε καν mp3 )
20 κιλα καλωδιωση (ειχα ορεξη στην αρχη)
κανεναν ενισχυτη
και δυο οβαλ jbl μπροστα (αυτα βρηκα προχειρα)

καποια στιγμη στο μελλον μπορει να μπει το 3δρομο focal utopia που για την ωρα βρισκεται στο κουτι του κατω απο το κρεββατι... (ατιμη κενονια...)

Reaction score
14
Παναγιωτης Κροκος said:
dream_GR said:

ε οχι και boom box ο πυραυλος!! (ξηλωθηκε-πουληθηκε)
πρωταθλητης PRO Unlimited SQ 2003 ηταν , τοτης-πιοτης! (και αστρωτο κερδισε , να τα λεμε αυτα)

τωρα ο πυραυλος ΙΙ εχει
κανονικη μπαταρια
ενα παλιο ραδιοcd (ουτε καν mp3 )
20 κιλα καλωδιωση (ειχα ορεξη στην αρχη)
κανεναν ενισχυτη
και δυο οβαλ jbl μπροστα (αυτα βρηκα προχειρα)

καποια στιγμη στο μελλον μπορει να μπει το 3δρομο focal utopia που για την ωρα βρισκεται στο κουτι του κατω απο το κρεββατι... (ατιμη κενονια...)
Αχ βρ'ε Πάνο το θυμάμαι που το ετοίμαζες απο του Παύλου. Είμουν συχνά πυκνά εκεί και τον θάυμαζα τον προωταθλητή σου!!!

Reaction score
7
VIDEOMIX said:
Με αυτοκίνητο θα έρθεις την Μ.Παρασκευή; Καλά, τον "ήπιες" σου λέω απο τώρα, με την κίνηση που θα έχει προς Λούτσα. :lol:
Ναι... Το αρνι τελικα το εσφαξα, αλλιως θα το ειχα να τρεχει πισω απο τη μηχανη...
Τι να κανω δε θα ερθω μονος....
Το μεγιστο που εχω κανει ειναι 2,30 ωρες μια Πρωτομαγια... Δεν εχω ξαναερθει Πρωτομαγια στη Λουτσα απο τοτε....
Σκεφτομαι να ερθω "πρωι" και ισως να γλυτωσω κατι....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.771
Members
38.608
Νεότερο μέλος
Quantic