Τα οχήματά μας.

V

VIDEOMIX

Guest
NikosR said:
VIDEOMIX said:
NikosR said:
για να παιζει ο  μπαμπας :)
Έχεις αυτό το ποδήλατο βρε θηρίο, η έτσι απλά έβαλες φώτο ενός ποδηλάτου; 8)
Εαν το έχεις, για δώσε περισσότερα στοιχεία. Μάρκα, ποιοτικά του σημεία, τιμή.
klein ειναι η μαρκα, αμερικανικο, αναρτηση εμπρος κ πισω ( η πισω κλειδωνει) τα εξαρτηματα ειναι shimano XTR, με δισκοφρενα
το πλεονεκτημα του ειναι το βαρος του , ειναι πολυ ελαφρυ ( σε αντιθεση με τον ιδιοκτητη του :D  )
το ειχα παρει μεταχειρισμενο αλλα δεν θυμαμαι τιμη ακριβως
καινουριο εκανε πανω απο 1 εκ. δραχμουλες
Δεν τό'χεις για "διώξιμο",ε; 8)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
dream_GR said:
το Clio δεν είναι συγκλονηστικό μικρό και αψογο αμάξι???
Καλό είναι. Είναι αρκετά καινούριο (δεν έχει ούτε 5.000 χλμ ακόμη), αλλά δείχνει μια χαρά. Για δημόσιος υπάλληλος.

Το συγκεκριμένο στη φωτογραφία δεν έχει δισκόφρενα, πάντως η σειρά XTR (από αυτά που θυμάμαι από πιο παλιά που ασχολιόμουν) είναι αρκετά καλή.

Aχ, να δω πότε θα αξιωθώ να θέσω ξανά σε κίνηση το δικό μου ποδήλατο...

V

VIDEOMIX

Guest
VIDEOMIX said:
Στην εποχή μας, το κάθε σπίτι έχει και απο 2 τουλάχιστον αυτοκίνητα η και οτιδίποτε άλλο.
Ας κάνουμε στατιστικό παιχνίδι.
Τι διαθέτουμε;
Ξεκινώ εγώ.
8)
Αυτοκίνητα.

MG Trophy Gabrio

Citroen ZX (θέλει φτιάξιμο)

Golf I (Θέλει φαρνατζή)

Μηχανάκι

Σκούτερ Malagutti F12 PHADOM 100

Ποδήλατο IDEAL RACE PRO (θέλει λάστιχα)

MAN 26422 Φορτηγό τριαξονικό. (είναι για... δρόμο. Το έχω στήσει σε μάντρα)
Το έφτιαξα τελικά το ποδήλατο. Με αυτό κυκλοφορώ. :lol:
Το φορτηγό έφυγε.
Θέλω να "σουτάρω" και το μηχανάκι και να πάρω τετράχρονο αυτή την φορά, πάλι σκούτερ όμως. Λέω για PIAGIO 250άρι.

V

VIDEOMIX

Guest
Θέλω κάποιο που να μην είναι ιδιαίτερα ογκώδες.
Πόσο πάει αυτό;

Reaction score
51
Γύρω στα 4 χιλιάρικα (και τα αξίζει...). Είναι πολύ όμορφο και έχει πολύ χώρο κάτω από την σέλα.
Θα κουβαλάς ό,τι τηλεφακό γουστάρεις Σάκη!!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Kαλή τιμή. Ελπίζω να έχει και όμορφο ντιζάιν.
Θα δώσω αυτό που έχω κανα χιλιάρικο και λίγο παραπάνω, (2400 έχει καινούγιο) και θα "χτυπήσω" αυτό που λές.

Reaction score
51
Δες το και ζήτα να του κάνεις ένα Test Drive
Θα σου έλεγα να δεις και το GILERA NEXUS (πιο sport νοοτροπία) αλλά μάλλον είναι ακριβότερο (αλλά ΠΟΛΥ καλό στρίψιμο)
Δες τα και τα δύο στην ίδια αντιπροσωπία......

Reaction score
51
Είναι παλιότερης σχεδίαση Σάκη..... Και πιθανότατα σε 1 το πολύ χρόνο να αλλάξει εντελώς.
Δες Χ8 & Nexus!!! Θα με θυμηθείς......

V

VIDEOMIX

Guest
Δηλαδή ο κωδικός Χ9 είναι παλαιώτερος απο τον κωδικό Χ8; Περίεργο μου ακούγεται.

Reaction score
51
Ναι και είμαι 100% σίγουρος γιαυτό.
Πχ η σειρά 7 της BMW έχει μεγαλύτερο αριθμό αλλά είναι παλιότερη από την σειρά 5
Το αντίστοιχο κι εδώ
Το Χ9 είναι απλά μεγαλύτερο (σε όγκο & μοτέρ αφού φθάνει μέχρι τα 500cc) από το Χ8
Το Χ9 βγαίνει σε 250, 400 & 500cc
To X8 βγαίνει σε 250 & μόλις πριν από 1 μήνα παρουσιάστηκε στην Ιταλία έκδοση 400cc

V

VIDEOMIX

Guest
Έχει μονό δισκόφρενο όμως και δεν αναφέρει οτι ειναι μπρέμπο ενώ στο Χ9 αναφερεται. Επίσης, απο τις φώτος, δεν φαίνεται διαφορά όγκου μεταξύ τους. Και η τιμή ειναι παρόμοια. Μπερδεύτηκα Γιάννη τώρα.

Reaction score
51
Αυτό που έχεις είναι το 500άρι. Αν θυμάμαι καλά το 250άρι Χ9 έχει μονό δισκόφρενο μπροστά.
Και δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι Σάκη. Στο Χ8 υπάρχουν (στο 250άρι) δύο δισκόφρενα (ένα μπροστά, ένα πίσω)
Και ΔΕΝ χρειάζεται περισσότερο. Το μηχανάκι φρενάρει άψογα!!

Σε όγκο και κυρίως σε βάρος το Χ9 είναι μεγαλύτερο.
Όταν τα δεις από κοντά ανέβα πάνω τους να το καταλάβεις.
Πιστεύω ότι θα σου αρέσει περισσότερο το Χ8

Reaction score
36
Λίγο off topic ...

Θάνο οτι σου έχει αναφέρει ο Γιάννης είναι ακριβώς έτσι, το ξέρω (για Χ8 250ie αναφέρομαι) γιατι το έχει πάρει γνωστός μου, με τρομερούς χώρους
κάτω απο σέλα και το καπό !!!!, ναι σωστά έχει και καπό (2 fullface κράνοι +), και ανοίγει και με τηλεκοντρόλ.
Και όσο για φρένα ... φοβερά. Ασε το οτι είναι με ψεκασμό και οχι καρπυλατερ, που βγάζει με 12 λίτρα 300+ χλμ.

V

VIDEOMIX

Guest
Ψήνωμαι. Το οτι το Χ8 είναι μικρότερο σε όγκο με ενδιαφέρει. Διοτι θέλω κάτι ευέλικτο. Αν και πολύ φοβάμαι πως και τα 2 γενικά είναι ογκώδες εν σχέση με το δίχρονο 100άρι που έχω τώρα. :?

Reaction score
51
Σάκη, είναι σίγουρα πιο ογκώδη σε σχέση με ένα δίχρονο 100άρι.
Αλλά λόγω σαφέστατα καλύτερων αναρτήσεων / ελαστικών / φρένων / κατανομής βάρους πρακτικά είναι πιο ευέλικτα σε σχέση με ένα 5ετίας+ μηχανάκι με μικρότερο βάρος & όγκο!
Μπορεί στο μάτι να έχουν αυτό που λέμε μπούγιο και να εντυπωσιάζουν αλλά στην ουσία συνδυάζουν τον τερπνόν μετά του οφελίμου!!!
(πω,πω...ούτε αντιπρόσωπος της Piaggio να ήμουν.........) :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
36
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
(πω,πω...ούτε αντιπρόσωπος της Piaggio να ήμουν.........) :lol: :lol: :lol: :lol:
Zzzzενικός Αντιπρόσωπος της Piaggio ...... έτσι δεν το γράφεις??
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.771
Members
38.608
Νεότερο μέλος