Τα οχήματά μας.

Reaction score
36
Αν και ογκώδη οι καθρέπτες του είναι ψηλά με αποτάλεσμα να περνά ανάμεσα απο αυτοκίνητα, σε αντίθεση με ένα 100άρι
που οι καθρέπτες του "έρχονται" στο ύψος των καθρεπτών των αυτοκινήτων, και πέρνεις και κανέναν :!:

Reaction score
36
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Όχι, όχι......Ζζζεεεενικός!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα Γρηγόρη!!!! :D :D :D
Έχεις δίκιο το Ζzzzzz είναι ύπνος !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Γειά σου Γιάννη!!!

V

VIDEOMIX

Guest
moutoulos said:
Αν και ογκώδη οι καθρέπτες του είναι ψηλά με αποτάλεσμα να περνά ανάμεσα απο αυτοκίνητα, σε αντίθεση με ένα 100άρι
που οι καθρέπτες του "έρχονται" στο ύψος των καθρεπτών των αυτοκινήτων, και πέρνεις και κανέναν :!:
Aυτό μετράει πολύ στην απόφασή μου διοτι το θέλω για το κέντρο της Αθήνας, αλλα θέλω να το έχω και σε μεγάλους δρόμους όπως η Αττική οδός.

Τι τελική έχουν αυτά; Ξέρετε;

Με το malagutti τώρα, έχω με το ζόρι 100 τελική και πηγαίνω σαν σταματημένος σε δρόμους όπως η Αττική οδός. :x

V

VIDEOMIX

Guest
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Και γιατι θες πανω απο 100? Θες να παρανομησεις?
120 όριο έχει η Αττική οδός, συν το 10% που σου αφήνουν, κοντά στα 140 μπορώ να πηγαίνω. Ε αυτό μου φτάνει. Και ας βλέπω μηχανές να 200ρίζουν περνώντας σφαίρα δίπλα μου.

Reaction score
7
moutoulos said:
4 χιλιαρικα για σκουτερ? Και του transalp ψηλα ειναι οι καθρεφτες και τα χερουλια...

Παντως σκεφτομαι να φτιαξω το ποδηλατο για θεμα γυμναστικης μονο τωρα στην εξοχη...

Reaction score
5
VIDEOMIX said:
120 όριο έχει η Αττική οδός, συν το 10% που σου αφήνουν, κοντά στα 140 μπορώ να πηγαίνω. Ε αυτό μου φτάνει. Και ας βλέπω μηχανές να 200ρίζουν περνώντας σφαίρα δίπλα μου.
Κοντά στα 132 θέλεις να πεις...

Επίσης θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο εξής: Το ότι ένα μηχανάκι έχει τελική 140, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνουμε τόσο. Τρώει πολύ καταπόνηση η μηχανή στις full στροφές. Άσε που δεν μπορείς να φρενάρεις σε λογική απόσταση, γιατί δεν έχουν μελετηθεί τα φρένα για αυτό. Μηχανάκια πόλης είναι τα σκουτεράκια, αν θέλουμε ταχύτητα σε εθνικές οδούς παίρνουμε μηχανή (Ή άντε πολύ μεγάλο scooter).
Αλήθεια, γιατί δεν παίρνεις κάτι σε enduro/funduro, ελαφρύ, που κάνει παπάδες;

V

VIDEOMIX

Guest
Θέλω αποθηκευτικούς χώρους καθώς και πατάκι μεγάλο ωστε να κάθωμαι σταυροπόδι καθώς οδηγώ. :lol:
Άκη, δεν ξέρουμε τι τελική έχει το 250άρι.

Reaction score
36
VIDEOMIX said:
Θέλω αποθηκευτικούς χώρους καθώς και πατάκι μεγάλο ωστε να κάθωμαι σταυροπόδι καθώς οδηγώ. :lol:
¶κη, δεν ξέρουμε τι τελική έχει το 250άρι.
Σάκη το 250άρι (Χ8 μιλάμε έτσι) λέει 120+ χλμ, και μιλάμε για 170 κιλά.

Reaction score
7
giotamike said:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Γιατι βρε? Φρενο, γκαζι τα εχει στα χερια!!!

Εγω παντως θα ηθελα ενα 2τροχο που οταν σταματας να μη χρειαζεται να πατησεις κατω, αλλα να το κανει μονο του... και μην ακουσω τιποτα για βοηθητικες...

Reaction score
36
Γιώργος Ανδρεάδης said:
moutoulos said:
4 χιλιαρικα για σκουτερ? Και του transalp ψηλα ειναι οι καθρεφτες και τα χερουλια...
Εντάξει βρε Γιώργο και εγώ μηχανή έχω (CBF) αλλά κακά τα ψέμματα, τα σκούτερ είναι μάνα μέσα στην πόλη
με τους τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους.
Σκέψου το Χ8 χωράει 2 1/2 κράνη FullFace απο κάτω, και δεν θές... ούτε βαλίτσες ούτε σχάρες, ούτε tankbag,
μόνο θέληση...

Reaction score
36
Γιώργος Ανδρεάδης said:
moutoulos said:
250 cc και 170 κιλα??? Πολλα ειναι τα κιλα αναλογικα...
Α μην το λές ... τώρα έτσι τα φτιάχνουν... τούμπανα. Σκέψου το Runner200 είναι 140 κιλά

Reaction score
14
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Γιατι βρε? Φρενο, γκαζι τα εχει στα χερια!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

V

VIDEOMIX

Guest
moutoulos said:
VIDEOMIX said:
¶κη, δεν ξέρουμε τι τελική έχει το 250άρι.
Toσο λίγη τελική έχει; :(
"Μάπα το καρπούζι."

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.771
Members
38.608