Τα παράπονα του skal.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ουτε ειναι κακο βεβαια να βαζει κανεις και τη πηγη, οπως γινεται παντου και σε ολο το κοσμο...

Εσεις εδω βέβαια, εχετε τη πρωτοτυπία να διαγραφετε links λες και ειναι adult site......

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Μια φορά κι ένα καιρό (συνέχεια...)

Ουτε ειναι κακο βεβαια να βαζει κανεις και τη πηγη, οπως γινεται παντου και σε ολο το κοσμο...

Εσεις εδω βέβαια, εχετε τη πρωτοτυπία να διαγραφετε links λες και ειναι adult site......

Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση ο γράφων είναι ίδιος με την πηγή.
Μη λέμε συνέχεια τα ίδια βρε Χρήστο, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι διαφήμισης.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση ο γράφων είναι ίδιος με την πηγή.
Μη λέμε συνέχεια τα ίδια βρε Χρήστο, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι διαφήμισης.
Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο που κανεις? Σαν να εισαι σε κομμουνιστικο καθεστώς και να μην επιτρεπεις σε καποιον που επισκεπτεται το AVSite να επισκεφτει και ενα άλλο site, ΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!!! ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?

Θα ηθελα πραγματικά μια λογική εξηγηση. Εδω εχουν πέσει τα τοιχη κι εσυ το βιολί σου!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο που κανεις? Σαν να εισαι σε κομμουνιστικο καθεστώς και να μην επιτρεπεις σε καποιον που επισκεπτεται το AVSite να επισκεφτει και ενα άλλο site, ΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!!! ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?

Θα ηθελα πραγματικά μια λογική εξηγηση. Εδω εχουν πέσει τα τοιχη κι εσυ το βιολί σου!!!
Πιστεύεις οτι ΦΟΒΑΜΑΙ κάτι?
Η πιστεύεις οτι όποιοι πραγματικά θέλουν, δεν ξέρουν πως να βρούν το amff?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Μια φορά κι ένα καιρό (συνέχεια...)

Χρήστο το να ισχυρίζεσαι ότι δεν καταλαβαίνεις δεν σε τιμά. Έχεις πολλά χούγια αλλά βλάκας δεν είσαι. Η έλλειψη στοιχειώδους τακτ από πλευράς σου, ειδικά ύστερα από όσα έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται σαν επίδειξη θράσους και μόνο. Είσαι καλός χρυσός αλλά σε κάποια πράγματα δεν εννοείς να συμμορφωθείς. Και δυστυχώς κανείς εδώ δεν έχει πλέον τη διάθεση να μπει στην διαδικασία να σου τα ξανα-μανα-εξηγήσει.

Επί του πρακτέου... ΟΧΙ δεν θα δοθεί καμία περαιτέρω εξήγηση. Και αν συνεχίσεις (προκαλώντας κι άλλους να μπούνε στο παιχνίδι) θα κλειδωθεί ΚΑΙ αυτό το thread.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Μια φορά κι ένα καιρό (συνέχεια...)

Επί του πρακτέου... ΟΧΙ δεν θα δοθεί καμία περαιτέρω εξήγηση. Και αν συνεχίσεις (προκαλώντας κι άλλους να μπούνε στο παιχνίδι) θα κλειδωθεί ΚΑΙ αυτό το thread.

...
Νίκε , ας μην κλειδωθεί.
Προσωπικά έχω όλη την καλή διάθεση να μεταφέρω αλλού τα posts που δεν έχουν να κάνουν με το σύστημα του Χρήστου.
Αν το θέλει κι αυτός φυσικά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

OK αφού έχεις την διάθεση... καλό βόλι. :biggrin:
Βέβαια ο πρώτος που γράφει off topic στα thread του είναι ο ίδιος, γι αυτό και κλειδώθηκε το πρώτο.
Κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με ορισμένα θέματα. Η επανάληψη των ίδιων καταστάσεων κάθε τόσο, καταντά γελοία για όλους μας.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αγαπητε μου Νικο Α. ουτε το AVSite γνωριζουν ολοι που μπορουν να το βρουν και ομως σε άλλα φορα και στο δικο μου δεν υπαρχει προβλημα να μπουν links προς το AVSite, σου λεω και πάλι ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΤΟΙΧΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ...

Τωρα εδω στο AVSite μερικοι (πολυ λανθασμενα!) πιστευετε οτι είναι (ακομη!!!!!) καλή πρακτικη να απαγορευετε τα links προς άλλα sites....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Μα δεν απαγορεύονται τα links γενικώς. Μόνο τα δικά σου.

...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.202

Προσωπικά έχω όλη την καλή διάθεση να μεταφέρω αλλού τα posts που δεν έχουν να κάνουν με το σύστημα του Χρήστου.
Και γιατί στις κατηγορίες μου re; :biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.106
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON