Τα πρωτα μου dustblobs...

Reaction score
786
Δυστυχως εφτασε η μερα (ή μαλλον η νυχτα) που εμφανιστηκαν τα πρωτα dustblobs στον προβολεα μου... Το μεγεθος τους δεν ειναι πολυ μεγαλο (ενα σαν μικρο λεμονι και αλλα δυο σαν μικρα καρυδια σε καδρο 1.5 x 0.9 m) και βεβαια δεν φαινονται στις φωτεινες σκηνες, αλλα απο την στιγμη που τα ειδα ειναι εκει, συνεχεια, μου θυμιζουν διαρκως την παρουσια τους και μου αποσπουν την προσοχη...

Τωρα τι γινεται? Το μηχανακι ειναι ενας Sanyo Z2, δεν εχει δηλαδη τις τρυπες για "φυσερο" που εχουν τα μεταγενεστερα μοντελα. Εχω βρει ενα tutorial για καθαρισμο γραμμενο ειδικα για τον Z2, αλλα εχω τρομοκρατηθει με την ιδεα να τον ξεβιδωσω και να πειραξω αυτα τα λεπτεπιλεπτα πανελακια. Εδω να προσθεσω οτι σε ασπρομαυρες ταινιες (ή σε flat white background) αντιλαμβανομαι μια ελαφρια πρασινη τίντα στην δεξια πλευρα της εικονας (περιπου στο 1/4 του καδρου) η οποια απ'ότι εχω διαβασει υπαρχει περιπτωση να εξαφανιστει με καθαρισμα των πανελ. Οποτε η ιδεα του ανοιγματος ακουγεται ελκυστικη αλλα ταυτοχρονα και τοσο επικυνδυνη...

Τι λετε, να το τολμησω ρε παιδια ή θα τα κανω ολα μαντάρα και θα παει ακλαφτο το μηχανακι?

Και μου το 'λεγε η συμβια, κοψ'το το ρημαδι το τσιγαρο...

Reaction score
0
Δεν είναι τίποτα...

Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά...

Πάρε ένα μπουκαλάκι πεπιεσμένου αέρα από ένα μαγαζί με υπολογιστές και όρμα!

Έχει βγει και Z4 άλλωστε!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members
38.689
Νεότερο μέλος