Τα σχολιά σας παρακαλω.....

Reaction score
25
Το παρακάτω κείμενο το βρήκα σε κάποιο άλλο φόρουμ και το παραθέτω όπως το διάβασα γιατί έχει ενδιαφέρον......

"Το παρακάτω κείμενο αποτελεί αντιγραφή από έναν ανώνυμο που μου το έστειλε μέσω e-mail. Πιστεύω ότι είναι κάτι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι, άνδρες και γυναίκες.

Τέλη δεκαετίας 90 έρχεται το φεμινιστικό κίνημα της Βίσσης Βανδογαρμπή με το μήνυμα "Είμαστε γυναίκες, εμείς επιλέγουμε, είμαστε το ανώτερο φύλο, χωρίς εμάς είστε ένα τίποτα, για μας ζείτε, είμαστε ανεβασμένες και οποίος μπορεί ας έρθει να μας την πέσει..." κτλ κτλ.

Τα μέσα μαζικής εξημέρωσης (TV και περιοδικά του τύπου "έτσι πρέπει να ζείτε, έτσι πρέπει να είναι ο γκόμενός σας" κτλ), φουσκώνουν τα θηλυκά μυαλά που πλέον φτάνουν σε "οργασμό" όταν χυλοπιτώνουν υποψήφιο καμάκι που "δεν τηρούσε προδιαγραφές" του τύπου αμάξι, γυμναστήριο, φράγκα, δημόσιες σχέσεις, εμφάνιση τοπ μοvτέλ...

Άμεσο αποτέλεσμα ο νεοέλληνας machoποιείται, ρόδα, κουστούμι, γυαλί, γυμναστήριο, πουλ-μουρ*, κλαμπ, μπουζουκια και ας μην φτάνουν τα φράγκα για καφέ την επαύριον...και να από πάνω οι φυλλάδες πως κάνει sex ο σύγχρονος MEN, τα μυστικά της επιτυχίας για να ρίξετε γκόμενα και αλλά πολλά που στην τελική μόνο ψυχολογικά προβλήματα φέρνουν και όχι το... μύδι στο πιάτο.

Μεγάλος αριθμός νέων αρχίζει να κολλάει με αυτή την συμπεριφορά των θυληκων, το ξεσέλωμα του προκαλεί σοκ και δεος, επειτα από Χ αριθμό χυλοπιτών (όπου χ κοντεύει τριψήφιο νούμερο) αρχίζει τα "δε γαμ*****αι οι καρ**λες", την πέφτει μόνο σε λιγότερο ευπαρουσίαστες γυναίκες (διότι λιγότερο καλή εμφάνιση = λιγότερες πιθανότητες πίτας) και τρώει και τα κραξίματα των κολλητών του στυλ "γεια σου ήρωα". Αποτέλεσμα τις αφήνουν να κουνάνε τα καλή τους επί της μπάρας, το παίζουνε αδιάφοροι, και γ****ναι με τα ματια, ενω τα ξέκωλ@ χτυπιούνται και κοιτάνε γύρω τους αν τις χαζεύει πολύς κόσμος...

Η ελληνιδαρα μας όμως έχει αρχίσει να φρικάρει με την όλη φάση διότι "ναι μεν μας βλέπουν αλλά δεν μας την πέφτουν" και το χειροκίνητο πάει να γίνει θεσμός... και δώσε να παίζουν με τα μάτια ,να τραβάνε το μίνι μέχρι να γίνει σουτιέν, χωστού στρινγκ, δωστου see through, να τατουάζ, πάρε παπαγαλέ ανταύγειες στο μαλλι, αποτελεσμα... γιοκ!

Αφού πλέον δεν έφτανε το ξεσέλωμα στις μπάρες για να επιβεβαιωθουν, αρχισανε να πετάνε και γυμνές Φώτο τους στο internet, με e-mail από κάτω για να στέλνουν βαθμολογία τα "λιγουρια", και να τους φεύγουν οι ανησυχίες του στυλ "μήπως δεν είμαι όμορφη"

Και αρχίζουν οι δηλώσεις τόσο από τις ανώνυμες όσο και από τις επώνυμες της TV και του κινήματος Βανδογαρμπη:

-Χαλάσανε οι αντρες, και που να βρεις αντρα, ολοι φλωρέψανε, δεν έχουν αρχ....,μαμούχαλοι όλοι τους κτλ κτλ...

Σ.Σ -Μα εκεί που τον φτάσατε τον αμανέ κύριες μου μόνο ένα γερό χέρι ξύλο με βρεγμένη σανιδά είναι ικανό να σας επαναφέρει στη γη, και δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως δεν φταίει το αντρικό φύλο για την μούχλα που επικρατεί αλλά εσείς, η συμπεριφορά σας, και τα media που σας φουσκώνουν τα μυαλά με φύκια και μεταξωτές κορδέλες.... ( ναι ξέρω τώρα θα με πείτε και μισογύνη, οτι μας συμφέρει...)

Και βγαίνει στις αρχές του 21ου αιώνα (ΝΑΙ! Τώρα και στην Ελλάδα!) το στυλ του Cool νεοέλληνα το λεγόμενο εν ολίγοις Π*ΥΣΤΡΕ. Και να τα αγοράκια με τα κολλητά μπλουζάκια, το αδερφίστικο μαλλάκι, αποτριχωμένα στήθη, φούστες, κοκαλάκια και τα συναφή. Και γίνεται μόδα και βγαίνει και ο Σ**ης ***βάς, τα ντεμι-boy-group, ο τ****κης με το αδερφιζέ χαμόγελο, και τρελαίνονται τα ξ**ωλα, να σου λένε το νέο είδος άντρα, δεν έχει ντα ι λικι, ούτε πολύ τσαγανό, τον κάνεις ότι θες, και αισθάνεσαι και ασφάλεια...Σακηηηηηηηηηη... [...]

Το κακό είναι ότι ο κλασσικός ο μαλ****ας έλληνας προσαρμόζεται σε ότι μαλ***ια του πασάρουν αρκεί νά'ναι στη μόδα...

Συμπέρασμα: Για να συγκινηθεί η νεοελληνιδα σήμερα θέλει φράγκα, γυαλισμένη ρόδα, πουλ-μουρ, μποντι μπιλντινγκ, ψιλοπ*υστρέ συμπεριφορά (όχι αντρικό ντα ι λικι αυτό πάει) και ας τες να λένε τις γνωστές μαλ***ες ότι "στον άντρα προσέχω τα πνευματικά χαρίσματα, το χιούμορ, την τρυφερότητα, θέλω στοργή και προδερμ..."

Κοιτάζω και γω προς τα πάνω και λέω: κατέβα να δεις κατάντια... Αλλά αυτός έχει αλλά πράγματα να κάνει... Με τα εγγόνια της Εύας θα ασχολείται τώρα;

Υ.Γ.
Μετά λύπης μου λέω ότι έτσι που έγινε η κατάσταση με την νεοελληνιδα σήμερα καλύτερα να ζούσαμε στην εποχή του Νεαντερταλ όπου άμα γούσταρες γκομενα, επαιρνες ένα ρομαντικό... ρόπαλο, καπατανγκ στο κεφάλι, και η δικιά σου ξυπνούσε στο νέο της σπιτικό (καμία φορά και γκαστρωμένη)." TEΛΟΣ

Λοιπον; Σας ακουω...

Φιλικα - ακης καππα
Τα σχόλια σας παρακαλώ.....

Reaction score
51
Εγώ Διονύση ξέρω κάτι άλλο..........

Κάθε φορά που βλέπω κάτι κρυφοπουσ****** με: σκουλαρικάκια, μαλλί με ανέμελο (βλέπε: μόλις ξύπνησα και δεν πρόλαβα να χτενιστώ......) και 24 κιλά αφρό/κερί/ζελέ, γυαλί μάσκα, παντελόνι "ψαράδικο", μπλουζάκι κολλητό κ.ο.κ μου έρχεται να σταματήσω την μηχανή και να τα τουμπανιάσω στις κλωτσιές!!!

Και ακόμα χειρότερα τις γκόμενές τους που καμαρώνουν με τις αδερφάρες που έχουν δίπλα τους..... ("που το πας μωρή το τσόκαρο.......")

Και ακόμα περισσότερο όταν υπάρχουν παλικαράκια που τα έτερα ήμισυ τους, τους τρέχουν από την μύτη!!! Δυστυχώς.............
Και όχι μόνο "τις τρώνε" αλλά τους "τα φοράνε" κιόλας (και με το πρόσχημα ότι...."δεν είσαι άντρας εσύ!! Δεν νιώθω ασφάλεια δίπλα σου"......)

Ρε ούστ!!!!

Πρέπει ανα περιόδους να υπάρχει ένα τρίξιμο στα δόντια για να ξέρουν ποιός είναι το αφεντικό. Τέλος!!!
(δεν μιλώ βέβαια για ξύλο......Μη χέ**!!!!)

Reaction score
7
Μα... παρατηρηστε και μετρηστε το ποσοστο με τις ωραιες γυναικες/κοπελιτσες (δεν κολλαω στο αν ειναι ή δεν ειναι ψωναρες και ξερουν οτι ειναι ωραιες και ειναι παντα στην τριχα -αν και στις ψωναρες ειναι πιο εντονο-) ποσες απο αυτες κυκλοφορουν με κατι λαχανοντολμαδες, φλουφληδες.

Λεω να μην τα παρω στο κρανιο με αυτα που βλεπω για να μην αρχιζω να βριζω...

Μα ρε φιλε ******* να πας για ψωνια με τη γκομενα, να ψωνισει(-ς) για εσενα χαμηλα αθλητικα τα οποια ''φοριουνται με κοντο καλτσακι που δε βγαινει απο το παπουτσι'' και για να το φορεσεις ''πρεπει να ξυρισεις τις τριχες απο τους αστραγαλους, για να μην φαινονται''... Και πας και ξυριζεσαι....!!

Μα, καλα... Ο,τι μ@λ@κι@ κουβαλαει ενα θηλυκο στο μυαλο της και την ξεστομιζει πας και την κανεις?

Sorry αλλα αν πρεπει να ξυρισω τα ποδια μου και να αποκτησω ''λεπτους'' τροπους για να μου κανουν παρεα τα female v.2000-2005... ασε... καλυτερα με ενα μπυρονι στο χερι και μονος στο μπαρ....

Η διαφημιση με το φρεντοτσινο στο ραδιοφωνο!!!? Που λεει η μια ψωναρα στην αλλη οτι βγηκε για καφε με ενα τυπο και μολις παραγγελνει αυτος ή αλλη ξενερωνει. Και ρωτα το αλλο ψωνιο το λογο του ξενερωματος ''Παρηγγειλε φραπογαλο?""...
Και τι εχει ρε ψω-λ/ν-άρα το φραπογαλο? Αν παραγγειλει γραπογαλο δεν θα του κατσεις?
Ναι ρε! Φραπογαλο και μπυρα χωρις ποτηρι! Και την πιτσα με το χερι. Και σουβλακια με τσατζικι και κρεμμυδι.

Καθηστε τωρα μονες σας και καντε διαγωνισμο για το ποια απο την παρεα σας κοιτανε περισσοτερο...

Reaction score
5
Καλά και ποιος σας είπε να τις παίρνετε στα σοβαρά; Aφήστε τις στον κόσμο τους παίξτε μαζί τους εκμεταλλευτείτε πάρτε ότι είναι να πάρετε και σίγουρα στα 35 όταν θα κοιτάζονται στον καθρέφτη θα αρχίσουν να φέρνουν και τα μυαλά τους.

Ζήτω οι μικρές και άμυαλες :mrgreen:

Reaction score
0
Να ρίξω κι άλλο λάδι στην φωτιά:
Η νέα μόδα τώρα που έχουν εισάγει τα αλλοπρόσαλα γκομενάκια είναι που θεωρούν/επιτρέπουν το χούφτωμα/γλωσσοφίλημα από π****κια σαν κάτι απλό/φιλικό. Είναι must τώρα πια.
Βγαίνεις με την γκόμενα κι έρχεται η συκιά φίλη της και την τρελλαίνει στο χούφτωμα να δεί να είναι στητό το β*** και ο κ**** της κι έχει την απαίτηση να τ' ανέχεσαι αυτά... :shock:
Βέβαια αν τις πλακώσεις στις φάπες και τις δύο πάει την έχασες...
Οπότε τι κάνουν οι περισσότεροι? Το ανέχονται :?

Δυστυχώς/Ευτυχώς η μ*** πάει σύννεφο σε ηλικίες κάτω των 35. Μετά στρώνουν ή προσπαθούν να στρώσουν αλλά είναι πλέον αργά γιατί τις έχουν πάρει αμπάριζα οι μικρότερες... :lol: Φ(κ)αύλος κύκλος :lol:

Δεν πάτε να μάθετε να φτιάχνετε κανένα φαγητό λέω (όπως συνηγορεί κι ο φίλτατος Γιώργος) γιατί όπως λέγαν και οι παλιοί ο έρωτας περνά από το στομάχι!

Reaction score
6
Καλα... φταιμε και μεις.
Γιατι τοσα χρονια εχουμε συνηγορήσει στην καθε μ@λ@κι@ που βλεπαν στην ΤV με αποτελεσμα τωρα να μην ισιώνουν με τιποτα.
Το αποτελεσμα ειναι τωρα να βλεπεις τραπεζια ντικα στις γυναικοπαρεες που απλως καθονται και περιμενουν.

Reaction score
0
Δεν αντέχω, θα το πω:

Πέρυσι το φροντιστήριο που δουλεύει η γυναίκα μου οργάνωσε μια εκδρομή στην Ισπανία.
Μαζεύτηκαν καμιά 30 παιδόπουλα κυρίως των 15 ετών και πήγαν. Σε όλο το ταξίδι, μου έλεγε, τα κοριτσόπουλα ήταν προκλητικά προς τα αγόρια με ατάκες του στυλ "μπήκε η κυλότα στον κώλο μου και με ενοχλεί, την τραβάς σε παρακαλώ;"!!! ή να πηγαίνουν να κάθονται στα πόδια των αγοριών την ώρα του καφέ και να τρίβονται.
Τα δε αγόρια, αμήχανα να το πω, μαμούχαλα να το πω δεν έκαναν τίποτα.
Αφού η γυναίκα μου είχε απηυδήσει και φοβόταν μήπως καμιά από δαύτες γυρίσει διπλή!

Αν το πάρουμε στο σοβαρό, παρατηρεί κανείς ότι τα κοριτσόπουλα βιάζονται πλέον πολύ να γίνουν γυναίκες αλλά λόγω της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς τους τα αγοράκια διστάζουν να κάνουν κάτι.

Αν το πάρουμε στην πλάκα, έπρεπε εκείνη η γκομενίτσα που είπε το θεικό με την κυλότα να καθόταν πάνω στα δικά μου πόδια και θα καταλάβαινε ότι τα αγοράκια δεν έχουν κουμπάκια ON/OFF. Άπαξ και τα άναψες, τον "ήπιες"! :twisted:

V

VIDEOMIX

Guest
Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο, εξαιρώντας όμως αυτό για την βανδοβισογαρμπή. Το θεωρώ άσχετο. Απο αλλού μας ήρθαν αυτές οι μ@λακίες.

Reaction score
51
Ποιά είναι η πιό συχνή γυναικολογική επέμβαση???
Και σε τι ηλικίες???
Μου επιτρέπεις Γιώργο να ρωτήσω κι εγώ κάτι αντίστοιχο? (αλλά πιο κωμικό....... :twisted: )

Ποια είναι η δυσκολότερη εγχείρηση στις γυναίκες?? (με μηδενική επιτυχία....)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Η αφαίρεση της π****** απ' το μυαλό τους!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt