Τα φωτα σας κύριοι....

Reaction score
0
Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους,

Διαθέτω ενα ποσο κοντά στα 1800ε για προβολέα 1080p (oxi 3d) και τον προορίζω για ενα χώρο 15-20ΤΜ (θα προβάλει απο τα 5μ). Απόλυτο σκοτάδι δε μπορώ να πετύχω καθοτι λευκοι τοίχοι και λίγο φως απο κουζινα, αλλά προτιμώ να πάω σε μια λύση ποιοτικη παρα φωτεινή..Οι προβολέις που εχω κοιτάξει είναι οι BENQ 6000 (σε ολα τα site αναφέρεται πως ειναι φωτεινός προβολέας για μεγαλη εικόνα αλλα υστερει λιγο σε χρώματα και λεπτομέρεια) ,ο OPTOMA HD82 (διάβασα ενα θεματάκι που εχει με υπότιτλους και θελει FW update) και ο Sony HW15 (στα site παίρνει τρομερές βαθμολογίες και αποφεύγω rainbows που ακόμα δε ξέρω αν με επιρεάζουν)...Στα κριτηρια επιλογης μου πρέπει να βάλω και το γεγονός οτι θα μπεί σε ράφι ψηλά κ οχι στο κέντρο ακριβως του πανιού οπότε χρειάζομαι κ lens shift...

Αν έχετε κατι να μου προτεινετε θα ηθελα τα φωτα σας (μερες που ειναι συντομα)

Ευχαριστω

Reaction score
8.350
Απάντηση: Τα φωτα σας κύριοι....

αν παιζει ακομα η τιμη 2100 για Επσονα,δεν το συζηταω αμα ειχα φτασει τα 1800,θαδινα τα παραπανω και θα χτυπαγα τον Επσονα9000.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.493

αν παιζει ακομα η τιμη 2100 για Επσονα,δεν το συζηταω αμα ειχα φτασει τα 1800,θαδινα τα παραπανω και θα χτυπαγα τον Επσονα9000.
+++

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τον Epson τον απέκλισα λόγο 3D είναι μια τεχνολογία που κατα την ταπεινή μου άποψη θα αποτύχει και δεν θα την υιοθετήσει ο κόσμος σε αυτή της τη μορφή..ίσως αν καταργηθούν τα γυαλιά..

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.834
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τον Epson τον απέκλισα λόγο 3D είναι μια τεχνολογία που κατα την ταπεινή μου άποψη θα αποτύχει και δεν θα την υιοθετήσει ο κόσμος σε αυτή της τη μορφή..ίσως αν καταργηθούν τα γυαλιά..
Κι αυτό σημαίνει ότι δεν παίζει καλά 2d; Αν κατάλαβα καλά μάλιστα αρκετά καλύτερα απ'ότι τα μηχανάκια που σκέφτεσαι να αγοράσεις και σε πολύ μικρή διαφορά τιμής.

Reaction score
191

ειναι εντελως λαθος η σκεψη σου.το μηχανημα παιζει καταπληκτικο 2d και μαλλον αυριο θα παω να τον κλεισω.δεν ειναι οτι παιρνεις την ιδια εικονα με ενα αλλο μηχανακι και απλα πληρωνεις εξτρα το 3d.

στην τελικη πουλας και τα 2 γυαλια 3d που εχει μεσα 100 ευρω το ενα εχουν τα δινεις πχ 140 και τα 2 που εχει μεσα και σου ερχεται ακομα πιο φθηνα.

ο benq 6000-hd82 και ο sony 15 που σκεφτεσαι να παρεις ειναι πλεον παλια για εμενα.ολα εχουν αντικατασταθει απο νεα και ολα ειναι 3d.ειναι κριμα να δωσεις λεφτα για παλιο μοντελο.

επισης να ξερεις οτι ο epson θα σε βοηθησει στα μεγιστα στην τοποθετηση αφου εχει τεραστιο zoom και πολυ μεγαλο lens shift ειδικα στον καθετο αξονα.και φυσικα καμια σχεση τα lens shift των dlp που ειναι πολυ μικρα.ειδικα στο benq 6000 που ρυθμισα σε φιλο ειχε πολυ λιγο στο καθετο αξονα και δεν εφτανε να κατεβει ακριβως στο πανι.

νομιζω οτι αν το δεις θα αλλαξεις γνωμη.σε ποσες ιντσες σκεφτεσαι να παιξεις?οσο και αν ανοιξεις ο epson εχει αρκετο φως.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
συμφωνώ απόλυτα...δεν υπάρχει ναυαρχίδα εταιρείας που να μην έχει ενσωματώσει το 3D , είτε μας αρέσει είτε όχι. Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις προβολέα 2 ετών καινούργιο, εάν βρεις κάποιον από αυτούς που σε ενδιαφέρουν σε καλή κατάσταση μεταχειρισμένο και σε super τιμή , τότε να το συζητήσουμε.

Reaction score
191

casabel ο ichaltou αγορασε τον epson.δεν ξερω αν εχεις παρει ιδεα το οτι παιζει φανταστικα για τα λεφτα που ζηταει και ολες οι κριτικες ειναι αριστες σε Ελλαδα και εξωτερικο για το μηχανακι αυτο.

Reaction score
0
θα παιξω κοντα στις 100 ιντσες, τι να πω, δεν ειμαι φαν του 3d καθολου και δε πιστευω πως θα πιασει κιας θελουν να το περασουν με το ζορι..γιαυτο και στρεφομαι στα παλια οχι 3d μοντελα

Reaction score
0
απτην αλλη καταλαβενω πως οι νεοι 3d ειναι καλυτεροι σε 2d απτους παλιους και θα σκεφτω σοβαρα τον 9000 , ευχαριστω για τις απαντησεις!

Reaction score
191

ε μα ναι ρε συ θα παρεις δηλαδη παλιο μοντελο επειδη δεν εχει 3d?!?! ας το εχει ο προβολεας και ας μην το βαλεις ποτε!και αν ποτε τον πουλησεις το 3d μπορει να ανεβασει την μεταπωλητικη του αξια αν τον ενδιαφερει καποιον.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.283

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα νέα βελτιωμένα μοντέλα τηλεοράσεων. Όλα περιλαμβάνουν 3D.

Kι εγώ μαζί σου στη σκέψη: "τι να το κάνω το 3D, δεν το θέλω, δεν μου χρειάζεται". Είναι όμως κρίμα να πας σε παλιότερο προβολέα, μόνο με το σκεπτικό ότι δεν έχει 3D.

Reaction score
0
φιλε μου επισης δε γουσταρω το νταβατζιλικι του παρε 3d θες δε θες που λανσαρουν τωρα οι εταιρειες..σταματοντας το 2d..

Reaction score
15.548

απλα φιλε μου,αυτη την στιγμη και με την τιμη που εχει ο epson,σου κανει χαρισμα το 3D..

..καπως ετσι δεστο....:403:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.731
Νεότερο μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ