Τα φωτα σας παρακαλω για ηχεια, ενισχυτη, player, κλπ

Reaction score
4
Πρωτα απ'ολα να πω καλως σας βρηκα, ειμαι νεος στο φορουμ και κοιταζω τωρα να κανω το πρωτο μου βημα στο σοβαρο hi-fi. Γιαυτο λοιπον θα ηθελα τις γνωμες σας και προτασεις για το συστημα που θελω να στησω.

Αρχιζουμε... ο χωρος που θα στυθει ειναι το σαλονι. Στη συννημενη φωτο θα δειτε το χωρο και το επιπλο που θα το φιλοξενισει. Η αποσταση απο καλοριφερ σε τοιχο ειναι περιπου 3μ και η αποσταση του συστηματος απο τον απεναντι καναπε (σημειο ακροασης) ειναι και αυτο περιπου 3μ. Το WAF ειναι απαραιτητο και υπαρχουν και περιορισμοι... :119: βασικα τα μηχανηματα πλην των ηχειων θα πρεπει να χωρεσουν στο ραφι κατω απο την τηλεοραση. Τα ηχεια θα πρεπει να μπουν το ενα δεξια της τηλεορασης και το αλλο εκει που ειναι το ξεραμενο δεντρακι, μπροστα απο το καλοριφερ.

Στην αρχη σκεφτομουν να παρω εναν ενισχυτη a/v, οπως το Marantz SR6003 για μελλοντικη χρηση σε συστημα 5.1, γιατι τωρα ειναι αδυνατον λογω χωρου, και αργοτερα να εβαζα εναν πιο audiophile τελικο στα μπροστινα. Αυτο ακυρωνεται for now γιατι κανεις a/v της προκοπης δε χωραγε στο ραφι κατω απο την τηλεοραση (υψους 17εκ.), οποτε ειπα να προχωρησω στη λυση ενος καλου ολοκληρωμενου δικαναλου. Το συστημα θα συμπληρωθει απο ενα ζευγαρι ηχεια, ενα cd-player και ισως ενα ps3 ή ενα NMT media player.

Λοιπον τα κομματια που εχω ξεχωρισει ψαχνοντας σε ηλεκτρονικο και εντυπο τυπο και θα προσπαθησω να τσεκαρω απο κοντα τις επομενες μερες (οτι καταφερω δλδ) ειναι τα εξεις:

ΗΧΕΙΑ
KEF IQ7 / IQ9
MONITOR AUDIO RS6 /RS8
ENERGY VERITAS V.2.2
ROISTER STATUS 8.2
YAMAHA SOAVO 1
FOCAL CHORUS 826V
AUDIO SPECTRUM ATHENA / ARTEMIS
ACOUSTIC ENERGY AELITE 3
DALI IKON 7
HECO METAS 700 / CELAN 500
B&W CM7
CHARIO CYGNUS

ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ
CAMBRIDGE AUDIO AZUR 740A v2
ATOLL IN100
YAMAHA A-S1000
ADVANCE ACCOUSTIC MAP305DAII (ή και χωρις το dac)

CD PLAYER
HARMAN KARDON CD H970
CAMBRIDGE AUDIO AZUR 540C v2
MARANTZ CD5003

MEDIA PLAYER
PS3
HDX1000
EGREAT EGM31B

για τα ηχεια θελω να δωσω μεχρι περιπου 1300ε, για ενισχυτη μεχρι 1000ε και για cd player μεχρι 300-400ε μαξ.

απο ηχεια διαλεξα κυριως δαπεδου, γιατι ουτως ή αλλως τα βασης με της βασεις τους βγαινουν τα ιδια λεφτα και περισσοτερα...

Το συστημα θα χρησιμοποιειται και για μουσικη και για ταινιες, αλλα ειμαι πρωτα μουσικοφιλος οποτε εκει με νοιαζει να εχει καλυτερη αποδοση. Απο μουσικη ακουω κυριως metal σε ολες τις εκφανσεις του (κατι που βασικα περικλειει στοιχεια απο πολλα αλλα μουσικα ειδη, δλδ μεταλ δεν ειναι μονο οι Motorhead και οι Megadeth αλλα ειναι και οι Therion με παμπολλα στοιχεια κλασσικης, και οι Diablo Swing Orchestra με επιρροες απο οπερα, τζαζ, σουινγκ, καμπαρε, μαριατσι, ελεκτρονικα και οτι αλλο θες...:119:), και σε μικροτερο βαθμο jazz/fusion και κλασσικη.

Ενα θεμα που με απασχολει ειναι αν αξιζει να ενδιαφερθω για cd player ή ενισχυτες με ενσωματομενα DAC που κανουν oversampling.

Τελος, στο θεμα του media player αξιζει να παρω το PS3 να εχω το Blu-ray και καποιες δυνατοτητες media player ή να παρω κανα μηχανακι NMT που θα μου βγει και 100-150 ευρω φθηνοτερα και παιζουν και τα παντα... και να περιμενω για πιο φθηνα blu-ray ισως απο μετα τις γιορτες;
Το PS3 σα blu-ray που κατατασεται; τα νεα πιο φθηνα που θα ερθουν σε λιγους μηνες θα ειναι εξισου καλα ή καλυτερα;

Σορυ για το τεραστιο ποστ και για τις πολλες ερωτησεις, αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησω! :107:

ευχαριστω οσους ασχοληθουν.:109:

Attachments

Reaction score
4
Απάντηση: Τα φωτα σας παρακαλω για ηχεια, ενισχυτη, player, κλπ

Ρε παιδια κανεις;

μηπως το εβαλα σε λαθος φορουμ;:119:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αγαπητέ DoomSword καλώς ήρθες!

Οι επιλογές που κάνεις είναι καλές. Κατ' αρχάς όμως μια πρώτη συμβουλή: Άλλαξε γυναίκα. :137:

Το λέω διότι δεν είναι δυνατόν να αγοράσεις ήχο, με κριτήριο το αν χωράει ο ενισχυτής σε δεδομένο ράφι. Μερικές μικρές παραχωρήσεις στην εμφάνιση, είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις σιγά σιγά ένα αξιοπρεπές σύστημα.

Επί του προκειμένου, θα προτιμήσω τα roister. Κατά τα άλλα, πρέπει να κάνεις μερικές βόλτες και να τα ακούσεις με διάφορα συνοδά. Το τελικό setup έτσι θα βγει, οπότε μην κάνεις τον διαχωρισμό ηχείων - ενισχυτή. Αυτά θα πάνε πακέτο. Από cdp το harman kardon είναι μια χαρά, το ίδιο και το egreat. :126:

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.387
Για ηχεία πρόταση μου είναι τα Audio Spectrum ή τα Roister αλλά κλείνω μάλλον στα δεύτερα λόγω του είδους μουσικής που ακούς.

Ενισχυτή το YAMAHA A-S1000.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Τα φωτα σας παρακαλω για ηχεια, ενισχυτη, player, κλπ

Αγαπητέ DoomSword καλώς ήρθες!

Οι επιλογές που κάνεις είναι καλές. Κατ' αρχάς όμως μια πρώτη συμβουλή: Άλλαξε γυναίκα.

Το λέω διότι δεν είναι δυνατόν να αγοράσεις ήχο, με κριτήριο το αν χωράει ο ενισχυτής σε δεδομένο ράφι. Μερικές μικρές παραχωρήσεις στην εμφάνιση, είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις σιγά σιγά ένα αξιοπρεπές σύστημα.

Επί του προκειμένου, θα προτιμήσω τα roister. Κατά τα άλλα, πρέπει να κάνεις μερικές βόλτες και να τα ακούσεις με διάφορα συνοδά. Το τελικό setup έτσι θα βγει, οπότε μην κάνεις τον διαχωρισμό ηχείων - ενισχυτή. Αυτά θα πάνε πακέτο. Από cdp το harman kardon είναι μια χαρά, το ίδιο και το egreat.

...

το ξερω οτι οι απαιτησεις της ειναι καπως παραλογες αλλα μολις μπηκαμε στο σπιτι νιοπαντροι και ειμαι σιγουρος πως για καμποσο καιρο ακομη η εμφανιση του σπιτιου θα εχει το πανω χερι σε σχεση με ολα τα αλλα...

anyway, ισως καλυτερα που ηρθε ετσι και το εψαξα σε πιο μουσικη κατευθηνση...

ερωτησις: το Harman Kardon καπου σ'αυτες τις σελιδες διαβασα οτι εχει οδηγο dvd-player και οχι αμιγως cd-player, παιζει αυτο καποιο ρολο στην αποδοση του;

ξερει κανεις επισης που μπορω να τα βρω ολα αυτα τα μηχανηματα μαζεμενα για δοκιμες;

σκεφτομουν να παω απο ηχοεκφραση/homecinema.gr/ωδες αλλα δε θα πετυχω ολους τους συνδυασμους γιατι ο καθενας εχει τα δικα του...

τελος, η αποσταση που θα εχουν τα ηχεια μεταξυ τους μηπως ειναι μεγαλη για το χωρο μου; δλδ θα υπαρχει σωστη ακουστικη στα 3 μετρα απο το επιπλο ή θα βαραει το καθενα αλλου και θα πρεπει να στηνομαι πιο πισω για να πιασω τη σωστη εικονα;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.387
Αν τα ηχεία τοποθετηθούν στις γωνίες του δωματίου βγάζεις από τις επιλογές σου αυτά που έχουν οπίσθια τρύπα συντονισμού.

Φίλε μου άποψη για το σπίτι οφείλουν να έχουν και τα δύο μέλη κατά τη γνώμη μου. Προσωπικά όταν αποφάσισα να κάνω το παραπάνω βήμα με τη γυναίκα μου της ξεκαθάρισα ότι μαζί με εμένα παντρεύεται και τα μηχανήματα μου.

Δοκίμασε να τη βάλεις στο παιχνίδι της επιλογής. Να πάτε μαζί να διαλέξετε σύστημα (και καλά τώρα), να σου πει τη γνώμη της για το χρώμα, το μέγεθος και άλλα τέτοια. Οι γυναίκες δε θέλουν να μένουν στο περιθώριο. Εννοείτε ότι θα πάρεις ότι θες εσύ αλλά θα την έχεις ρωτήσει πρώτα.:128::128::128:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Τα φωτα σας παρακαλω για ηχεια, ενισχυτη, player, κλπ

ερωτησις: το Harman Kardon καπου σ'αυτες τις σελιδες διαβασα οτι εχει οδηγο dvd-player και οχι αμιγως cd-player, παιζει αυτο καποιο ρολο στην αποδοση του;
Κανέναν.

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.387
Re: Απάντηση: Re: Τα φωτα σας παρακαλω για ηχεια, ενισχυτη, player, κλπ

ερωτησις: το Harman Kardon καπου σ'αυτες τις σελιδες διαβασα οτι εχει οδηγο dvd-player και οχι αμιγως cd-player, παιζει αυτο καποιο ρολο στην αποδοση του
Στην απόδοση όχι αλλά παίζει στη μακροζωία του.

D

deleted user 10898

Guest
ειχα ακουσει οταν εψαχνα focal soavo και kef. γουσταρα τα focal αλλα αυτα ειναι... γούστα.
κοιτα για ενισχυτη και τον nuforce IA7 v2. διαμάντι.

παρε ps3. παιζε απο εκει αρχικα (ετσι εκανα εγω) και οταν μαζεψεις λιγα ακομα παιρνεις ενα καλο dac.

Νικος

D

deleted user 10898

Guest
Δοκίμασε να τη βάλεις στο παιχνίδι της επιλογής. Να πάτε μαζί να διαλέξετε σύστημα (και καλά τώρα), να σου πει τη γνώμη της για το χρώμα, το μέγεθος και άλλα τέτοια. Οι γυναίκες δε θέλουν να μένουν στο περιθώριο. Εννοείτε ότι θα πάρεις ότι θες εσύ αλλά θα την έχεις ρωτήσει πρώτα.:128::128::128:
σουπερ συμβουλη. ετσι αντί φοκαλ πηρα martin logan!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.387
Με τα Martin Logan το έσωσες τελευταία στιγμή γιατί έτοιμος ήμουν να σου πω περί nuforce και διάφορα ωραία τέτοια...:128::128::128:

D

deleted user 10898

Guest
Με τα Martin Logan το έσωσες τελευταία στιγμή γιατί έτοιμος ήμουν να σου πω περί nuforce και διάφορα ωραία τέτοια...
για πε για πε να μαθαινουμε...
εμενα με αρεσε...βεβαια επαιζε με κατι kharma χαρμα...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Τα φωτα σας παρακαλω για ηχεια, ενισχυτη, player, κλπ

:107:

ωραιος! αν και τα μαρτιν λογκαν ειναι λιγο εκτος μπατζετ μου φαινεται

πηγα σημερα saturn και ακουσα τον Yamaha A-S1000 και ομολογω οτι εμεινα αρκετα ικανοποιημενος, και επαιζε με τα μικρα soavo2, υποθετω με καποια μεγαλυτερα δαπεδου θα εβγαζε καλυτερο αποτελεσμα. Βεβαια για πηγη ειχε το αδελφακι cdp που ειναι εντελως εκτος μπατζετ, αλλα αραγε να επαιζε τοσο ρολο;

στους Diablo Swing Orchestra εδωσε τα ρεστα του, στους Avantasia που ειναι πιο πατροπαραδoτο heavy/power metal ηταν πιο τυπικος... βεβαια πριν απο αυτον ειχα παει στο hi-end δωματιο και ακουγα τα Ferguson Hill με λαμπατη προενισχυση και τα Kef Reference με ολη τη σειρα 11 της Marantz...:116: και ισως, λεμε τωρα... με ειχαν προκαταβαλει λιγο... :119:

παντως θα επιδιωξω να τον ξανακουσω με τα Roister ή καποια αλλα απο τη λιστα, ισως με τα Soavo 1 ή τα Kef IQ9 να δω αν αποδιδει ακομη καλυτερα.

Reaction score
4

ενδιαφερον...

αν και πως μπορει να συγκρινονται τα tannoy με τα υπολοιπα της λιστας; ειχα παντα την εντυπωση οτι αυτη η μαρκα ηταν πιο πολυ για home theater λυσεις στα χαμηλου κοστους μοντελα της...

παντως τον ενισχυτη/cdp της carat θα ειναι ευκολο να τα βρω να τα ακουσω;

αυριο λεω να παρω αδεια απο τη δουλεια και να κανω μια εξορμηση να ακουσω οσα πιο πολλα μπορεσω, οποτε υπαρχει καμια ακομη γνωμη/προταση/ενδειξη απο κανεναν; ευχαριστω.

Reaction score
6
Για τα Tannoy απλά θα αναφέρω ότι έιναι τα ηχεία με το καλύτερο ομοκεντρικό μεγάφωνο στον κόσμο (Dual Concentric).

Τα μοντέλα της Carat θα μπορέσεις να τα βρεις στα καταστήματα περίπου σε μιάμιση εβδομάδα, ή μπορείς να περάσεις από την adamco να τα ακούσεις. Κωνσταντινουπόλεως 432 Αχαρνές, απέναντι από το σιδ. σταθμό της Δεκέλειας.

Reaction score
4

Λοιπον....

πηρα αδεια την παρασκευη και πηγα εκανα μερικες ακροασεις, που συνεχισα και το Σαββατο πρωι...

τα κομματια που δοκιμασα σε ολα ηταν:

To-Mera - Asylum (album: Delusions)
Manowar - Mountains (album: Gods of War Live)
Diablo Swing Orchestra - Heroines (album: Butcher's Ballroom)

και σε καποια ηχεια εβαλα και ακομη μερικα κομματια.

εχουμε και λεμε...:109:

πηγα πρωτα στο Saturn και ακουσα τα Heco Metas 500, Roister Status 8.2, Kef IQ9 και καποια Dali (δε θυμαμαι μοντελο, καπου 750ε ειχαν). Ο ενισυτης ηταν ο Advance Acoustics MAP105 και το cdp το 203 της ιδιας εταιριας. Συμπερασματα.... τα Kef ηταν τα χειροτερα ολων... βαρετος ηχος, μουντος και συμπιεσμενος. Τα Roister απεδιδαν πολυ καλα στις μεσαιες και ψηλες συχνοτητες αλλα το μπασο ηταν αδυναμο. Τα Dali ειχαν ηχο που θα ταιριαζε πιο πολυ σε ταινιες παρα σε μουσικη και εν τελει τα Heco μου εδωσαν τις καλυτερες εντυπωσεις απο ολα. Ηχος πλουσιος με δυνατα χαμηλα, καλα μεσαια και ικανοποιητικα πριμα, χωρις ομως να φτανει τα Roister σε αναλυση εκει. Για τα λεφτα του πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.

Μετα πηγα σε γνωστο hi-fi μαγαζι με αιθουσες επιδειξης στο Νεο Κοσμο. Ακουσα τα Monitor Audio RS8, τα Yamaha Soavo1 και τα Klipsch RF-82(που μου τα προτεινε ο πωλητης ως favourites αλλων που ακουν μεταλ). Για καποιο λογο επεμενε ο πωλητης να τα ακουσω με ενα πανακριβο τελικο ενισχυτη και οχι καποιον που θα μπορουσα να αγορασω (δε θυμαμαι μαρκα αλλα ηταν καμια 10αρια εκ υψος, μεταλλικου/silver χρωματος με παχια οριζοντια corrugations/αυλακια στην προσοψη και δυο καθετα χερουλια μπροστα, ενα δεξια και ενα αριστερα. Τιμη δε μου ειπε αλλα αφησε να εννοηθει το ηταν ιδιαιτερως υψηλη). Για να καταλαβω την πραγματικη αποδοση του ηχειου, λεει... δεν ειχε αδικο σε αυτο, πραγματι εβγαλα πεντακαθαρα συμπερασματα για τα ηχεια... δυστυχως ομως αυτο με εβαλε σε περεταιρω προβληματισμους που θα αναφερω πιο μετα...
Α, cdp ηταν το 7001 της Marantz.

Εχουμε και λεμε, τα Monitor Audio βγηκαν πατατες... σε χαλαρα σημεια με λιγα οργανα τα πηγαν ενταξει αλλα με το που εμπαιναν ολα μαζι εχανε τη μπαλα, ενα κακοηχο συνοθυλευμα...
Τα Yamaha με αφησαν αφωνο... τελεια αποδοση στα παντα, σωστα μπασα, μεσαια, πριμα, κλινικη ακριβεια και ηχος πεντακαθαρος, το καθε οργανο ηταν τελειως διακριτο ειτε ηταν σκετη τρομπετα, φωνη κλπ ή ολα μαζι: μπασο, κιθαρα, τυμπανα, πληκτρα, φωνες και οτι αλλο θες. Δεν ξεφευγε ή θαβοταν τιποτα.
Τα Klipsch απο την αλλη ηταν πιο ζεστα, με πολυ απλωμενο soundstage σε βαθμο που ξεχασα οτι εκανα ακροαση ηχειων και νομιζα οτι ημουν σε live. Χωρις να εχει την ακριβεια και τη φοβερη λεπτομερεια των Yamaha εντυπωσιαζε με το δικο του τροπο. Επισης δε μπορω να πω οτι με ενολησαν τα πριμα του, οπως λενε μερικοι για τα Klipsch, ισα ισα τα βρηκα μετρημενα σε σχεση με αλλα που ακουσα πιο μετα.
Λοιπον, ο πωλητης αφου ακουσε τι μουσικη εβαζα, μου ειπε να ψαξω για κινεζικους ενισχυτες με πολλα ρευματα, οπως τους Advance Acoustics κ.α. μετα βεβαια εχασε καθε αξιοπιστια οταν ειπε την τεραστια κουταμαρα, πως αυτη η μουσικη δε θελει ποιοτικα μηχανηματα και δε θα παρω ουτος ή αλλως καλη αποδοση απο αυτα σε φυσιολογικες εντασεις και οτι πεταω τα λεφτα με αυτα που ψαχνω, καλυτερα να παρω, λεει, ενα rock box (;! οτι κι αν ειναι αυτο...), ελεος...

Anyway, συνεχεια ειχε αλλο μαγαζι στην Καλλιθεα σε κεντρικη λεωφορο που βγαζει παλια παραλιακη. Εκει μπορεσα να ακουσω τα Soavo1 και τα Heco Celan 700 με τον Advance Acoustics MAP305ΙΙ και cdp 203. Ε, η διαφορα ηταν τεραστια, τα Soavo πλεον ακουγονταν λιγοτερο λεπτομερη, χωρις εκταση στα χαμηλα. Γενικα ενα μετριο αποτελεσμα. Τα Heco ηταν τραγικα. Μηδεν μπασο, και τιγκα στο πριμο, σε βαθμο που η κορωνες των γυναικειων φωνητικων να μου τρυπανε τα αυτια (ειναι αυτο που λενε brightness;) Ο πωλητης ειπε οτι οι Advance Acoustics εχουν μια ταση προς τα πριμα, εξου και τα αποτελεσματα και προτεινε να ψαξω για πιο ουδετερο ενισχυτη, ισως κατι απο Cambridge Audio ή αλλο αγγλο... κατι ανεφερε και για ενα λαμπατο Cayin αλλα δεν επεμενε και πολυ.

Σαββατο λοιπον, πηγα στο Νακα στην Ιπποκρατους να ακουσω τα Soavo με τον A-S1000 που ειχα βαλει στο ματι λογω εμφανισης πιο πολυ...:119: Δυστυχως, πληρης απογοητευση... καλως στα μεσαιο-ψηλα αλλα απογοητευτικος στα χαμηλα και με ελαφρα ελλειψη λεπτομερειας γενικα... οποτε περασαμε στον Nad C372. Με το που μπαινει το πρωτο κομματι εμεινα αφωνος! Τι πελωριο μπασο εβγαζαν τα Soavo; και δεν τους φαινοτανε! Απιστευτη δυναμη, τρελο γκαζι, η κιθαρες σκιζανε και παραλληλα ειχαν μια πιο live γλυκαδα σε σχεση με τον κλινικο ηχο που ακουσα απο τα ηχεια με τον πανακριβο ενισχυτη. Βεβαια και με το Nad υπηρχε μια ελαφρα ελλειψη στις μικρες λεπτομερειες, ομως εβγαζε συναισθημα METAL! Ισως οχι ο ιδανικος γιατι θα προτιμουσα τον ακριβη και πεντακαθαρο ηχο, αλλα αν χρειαστει να συμβιβαστω ειναι καλη περιπτωση.

Και ερχομαι τωρα στο γιατι αποδειχτηκε μεγα λαθος να μου βαλουν να κανω ακροασεις με πανακριβο ενισυτη... ουσιαστικα... ειδα το "φως το αληθινον" στο θεμα πραγματικων δυνατοτητων των ηχειων, με αποτελεσμα οτι αλλο ενισχυτη και να ακουσα μετα να μου φανηκε ελλειπης...

επιφυλασσομαι για τον Cambridge Audio, σε περιπτωση που διατηρει ουδετερο χαρακτηρα με σωστη εκταση συχνοτητων και ακριβεια/καθαροτητα στην αναπαραγωγη...

επισης θα ηθελα να ακουσω και τα Klipsch με τον Nad για να δω ποσο πιο ζωντανη μπορει να κανει τη μουσικη.

Εν τελει, πιστευω οτι τα Soavo 1 θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα η επιλογη μου στα ηχεια... παιζουν οτι τους δωσεις αριστα και ξεβρακωνουν τελειως τους ενισχυτες (αυτο βεβαια μπορεις να το πεις και καλο και κακο... και μαλλον κακο για την τσεπη μου θα καταληξει... :114:).

Ακομη νευριαζω οσο σκεφτομαι οτι ο αλλος ειπε πως ενας "τετοιος ενισχυτης" και τετοια ηχεια χαραμιζονται με αυτη τη μουσικη... εγω παντως διαφορα ειδα, και μεγαλη, τωρα τι μου λεει αυτος...

Anyway, θα εκτιμουσα αν ακουγα καμια ακομη ιδεα για πιθανους ενισχυτες να ματσαρω τα Soavo ή καποια εναλλακτικη προταση βασισμενη σε αυτα που ζηταω και περιεγραψα πιο πανω. Thanks.

Reaction score
4

κατι ακομη, ψαχνοντας εδω και εκει στο ιντερνετ για πληροφοριες πανω σε ενισχυτες που ισως ταιριαζουν στα Soavo, διαβασα καπου για ενα δικαναλο τελικο της Behringer, τον EP1500 που ενω ειναι επαγγελματικος υποτιθεται οτι αποδιδει αριστα και σε οικιακα ηχοσυστηματα, εχοντας audiophile διαθεσεις.

Εχει κανεις καποια αποψη πανω στο μηχανημα αυτο και πως θα απεδιδε με τα Soavo, συγκριτικα με τον NAD ή τον Cambridge Audio;

Επισης, θα θελει προενισχυτη, σε τετοια περιπτωση τι θα του ταιριαζε;

Βεβαια καποιος ελεγε οτι χρειαζεται αλλαγες σε ανεμιστηρακι και συνδεσεις απο πισω κλπ, κατι που αν θελει κολλητηρια και ψαξιμο εξαρτηματων δυσκολα θα εκανα...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.387
Μέχρι εδώ καλά τα πήγαινες. Τι τον ήθελες τον Behringer? Ούτε καν να ασχοληθείς.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Αν κάνειε μία αναζήτηση στο forum για τον Behringer θα βρεις πολλά στοιχεία.

Τώρα το ερώτημα πως ακούγεται δίπλα στον NAD δύσκολα μπορεί να βρει απάντηση, για πολλούς λόγους.

Προσωπικά θα κοιτούσα για ενεργά ηχεία πάντως...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.755
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας