Τα φωτα σας Pionner LX 85

Reaction score
1.560
Καλησπερα

Εβαλα ενα bluray στο Playstation το αδυτο που ειναι και 3D,ενω ξεκιναει κανονικα και βγαζει το Odeon σημα μετα που λογικα θα παει στο menu ενω ακουω ηχο δεν εχω εικονα και μου βγαζει ενα DIAL NORM +4 στον ενισχυτη

Καμια ιδεα???

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Τα φωτα σας Pionner LX 85

To Dial Norm δεν έχει καμία σχέση(αφορά την στάθμη του ήχου).
Αντιμετωπίζεις με κανά άλλο 3d δισκάκι το ίδιο θέμα;

Reaction score
1.560
Δεν εχω βαλει αλλο 3D δισκακι
Κανονικα τα 3D στο menu δεν εχουν και επιλογη για 2D? Να υποθεσω πως εχουν και ειναι ασχετο
Υπαρχει περιπτωση να φταει το δισκακι αν και ξεκιναει κανονικα και απλα μετα δεν παει στο menu??
Η να φταει το PS3 οπου εκει δεν ξερω γιατι

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.597
Πες μας καλύτερα όλη την αλυσίδα! Blu ray player, tv ή προβολέας;

Edit:Sorry blu ray είναι το ps3

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.597
Πάντως αν η τηλεόραση σου δεν υποστηρίζει 3d, υπάρχει το ενδεχόμενο το δισκάκι σου να περιέχει μόνο τέτοιο υλικό. Έχω αρκετά απο δαύτα. Αν τώρα είναι 3d, αφού ανάψεις όλες τις συσκευές της αλυσίδας, θα τρέξεις και πάλι απο το ps3 το display configuration να ξαναβρεί όλες τις αναλύσεις που σηκώνει το σύστημα σου. Υποθέτω ότι στον lx85 έχεις θέσει την εικόνα στο through. Άλλο ένα θέμα είναι να ελέγξεις και τα hdmi καλώδια σου. Χρησιμοποιώ high speed hdmi για 3d απροβλημάτιστα. Δεν ξέρω αν θα έχεις θέμα με πιο παλιά καλώδια.

Reaction score
1.560
λοιπον παω να το δοκιμασω
PS3-pioneer lx 85-Benq6000
θα δοκιμασω να το στειλω στην tv που ειναι 3D να δουμε ενα φταιει αυτο(προς την ΤV εχω και high speed καλωδια)

Ασχετο αλλα τελικα ειδα το The Intouchables 2011 οπου και ειναι φοβερη

Σε λιγο θα εχω νεα

Reaction score
1.560
Ειστε αστερια και σας ευχαριστω
Τελικα στην tv ξεκιναει κανονικα
ΤΟ ερωτημα ειναι αφου εβγαλε menu και διαλεξα και το 2D εαν ανοιξω τον προβολεα εαν θα δειξει κανονικα
ΑΥτο θα το μαθω αργοτερα να κρυωσει και λιγο :107:

Ευχαριστω και παλι

Reaction score
1.560
Τελικα ολα οκ
Απλα επειδη ξεκιναει με το 3D πρεπει πρωτα να επιλεξω 2D απο την τηλεοραση και μετα βλεπω μια χαρα απο τον Benq
Ευχαριστω και παλι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988