Τα φώτα σας για αγορά AV Receiver

Reaction score
17
Γεια χαρά σε όλα τα μέλη του AVsite!

Ειμαι νέο μέλος του forum καθώς και νέος στον χώρο του home cinema και των ηχοσυστημάτων γενικότερα.

Ξεκίνησα λοιπόν και εγώ να φτιάξω το δικό μου ηχοσύστημα.

Το μοναδικό που υπάρχει προς το παρόν είναι ενα ζευγαρι Dali Ikon 6 και αυτή την στιγμη είμαι σε ψάξιμο ενος AVR.

Η χρηση θα είναι τόσο home cinema όσο και για μουσική. Σε οτι αφορα την μουσική μελλοντικά σκέφτομαι να πάρω και εναν δικάναλο, οποτε ο AV ενισχυτής θα πρεπει να έχει pre out.

Μετα απο πολλές ώρες διαβάσματος στο net και σε forums (έχει πήξει το κεφάλι μου θα έλεγα :p ), τεινω στο να πάρω τον Yamaha RX-V775.
Γενικά διάβασα αρκετά καλά λογια για τον συγκεκριμένο ενισχυτή και ο σημαντικότερος λογος που κατέληξα σε αυτον είναι το γεγονος οτι σε αντίθεση με τους περισσοτερους ενισχυτές της κατηγοριας του, έχει pre out για όλα τα ηχεία.
Η τιμή στη οποία τον έχω βρει είναι στα 630 €.

Γενικά το price range που θα ήθελα να κινηθω είναι γύρω στα 500-600€, το πολύ 700 αν είναι κάτι που αξίζει.

Επίσης βρήκα εναν εκθεσιακό Pioneer SC-LX81 (στα 750€) καθώς και εναν Denon AVR 2311 stock (599€)
Αξίζει να πάω σε κάποιο παλιό μοντελο όπως αυτα?, ή να κινηθώ καλυτερα για καινούργιο μοντελο;

Θα ήθελα την γνώμη σας για το τι αξίζει απο τα παραπανω, καθώς και οποιεσδήποτε αλλες προτασεις .

Θοδωρής.

Reaction score
1.594
Προσωπικά θα πήγαινα στον Pioneer. Η σωστότερη προσέγγιση ωστόσο θα ήταν να ακουσεις και τους 3 και να δεις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά - πλέον των γενικων - που προσφέρει η καθε συσκευή.

Reaction score
766
και γω yamaha ψηφιζω...

αν αργοτερα βαλεις και ολοκληρωμενο ή τελικο στο σεταπ σου, μια χαρα θα σε καλυψει ο yamaha, ο οποιος ειναι πιο φρεσκος και "κουβαλαει" πολλα και καλα πραματα...

Reaction score
17
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας.

Τελικά αποφάσισα να πάρω τον Yamaha RX-V775.
Αύριο πάω να τον τσιμπίσω οπότε Σαββατοκύριακο εχουμε δουλειά.... :)
Μόλις τα στήσω θα επιστρέψω με μια πρώτη γνώμη και σίγουρα περισσότερες απορίες για να σας ζαλίζω, γιατί θα ακολουθήσουν κεντρικό, woofer και surround....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis