Τα 15 πιο σεξυ ηχεια

Reaction score
0
Απάντηση: Τα 15 πιο σεξυ ηχεια

Οχι .
Ορισμένα εξ αυτών όχι μόνον δεν είναι σέξυ , αλλά είναι είτε άσχημα ( Cabasse , German Physics ) είτε και τρομακτικά σαν σκιάχτρα (O'hEocha , Proclaim
Ας είναι καλά οι Ιταλοί και τα Nautilus που σώζουν την λίστα . Αλλά πάλι γούστα είναι αυτά

Reaction score
8

Οχι .
Ορισμένα εξ αυτών όχι μόνον δεν είναι σέξυ , αλλά είναι είτε άσχημα ( Cabasse , German Physics ) είτε και τρομακτικά σαν σκιάχτρα (O'hEocha , Proclaim
Ας είναι καλά οι Ιταλοί και τα Nautilus που σώζουν την λίστα . Αλλά πάλι γούστα είναι αυτά

:cool_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν έχω την εμπειρία να κρίνω τις διαφορές στην απόδοση των ηχείων, ούτε το value for money. Μια και μιλάμε όμως για το sex-appeal και την κολοκυθόπιτα... η ταπεινή μου γνώμη

(παίζει και ψυχανάλυση μετά;)

Reaction score
2
Τραγικοι οι τυποι που εχουν βαλει στη φωτο και μια Μερσεντα, μπας και φυγει το ματι σου απο το οικτρο ηχειο :cool_11:

Reaction score
0

Αμ εκείνο το Studio Electric . Ετσι και σκοντάψεις δίπλα του θα καταλήξεις σαν πελάτης του Βλαντ Ντρακουλ : ανασκολοπισμένος

Reaction score
0

το δε Perfect8 ότι πρέπει για ενυδρείο, να βάλεις τα χρυσόψαρα ή τα πιράνχας ( πάλι θέμα γούστου )

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Τα 15 πιο σεξυ ηχεια

Οχι .

Απολυτο δικιο εχεις Δημητρη !! Καλα ποιος βαζει αυτα τα εκτρωματα σπιτι ?

Reaction score
0
Για μένα είναι όλα εντυπωσιακά, με το Nautilus πρώτο και στην δικιά μου λίστα.

Το σέξυ, είναι και αυτό υποκειμενικό.
Π.χ. η μαυροκόκκινη γόβα με τα υπόλοιπα λευκά αξεσουάρ, δεν μου αρέσει.:crazy_2:

Θα προτιμούσα τα "δικά μας" μεσογειακά, melody και ballad:

Attachments

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Με πρόλαβες Ανδρέα, ήθελα να το ανεβάσω κι εγώ (στη hi-end όμως). :happy_7:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.101