Τα immersive format πετυχαίνουν και τα immersive setup με τα πλήθη ηχείων... θα πεθάνουν

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
Επειδή άρχισα να βαριέμαι με τις κοινωνικές παρατηρήσεις του @Ν.Κ. 😀 😍 , αυτό ελπίζω να οφείλεται στο ότι τα miror neurons σου βαράνε ακόμη σε ικανοποιητικό πρός μεγάλο βαθμό εξασφαλίζοντας σου, φυσιολογικά πρός μεγάλα θα τολμούσα να πω, επίπεδα επίδειξης εμπάθειας βλέποντας τους άλλους να παρακολουθούν τηλεόραση και όχι απο δική σου εσωτερική ανάγκη. 😍

As it turns out, our mirror neurons fire when we experience an emotion and similarly when we see others experiencing an emotion, such as happiness, fear, anger, or sadness. When we see someone being sad, for example, our mirror neurons fire and that allows us to experience the same sadness and to feel empathy.

Επειδή σου αρέσει το διάβασμα και πρέπει να καταλάβεις γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να δείξουν εμπάθεια γιατί μικροί πέσανε με το ποδήλατο και όλο και κάποια ζημιά μπορεί να έγινε χτυπώντας κάπου , κάποτε το κεφάλι τους (όπως πιθανόν στην περίπτωση μου, λέμε τώρα χα χα) αλλά και τον συσχετισμό με την ακρόαση της μουσικής και την ικανότητα να μας δημιουργούνται συναισθήματα και εικόνες με ανάσυρση αλλά και συσχετισμό των πρώτων με τις δεύτερες και το αντίστροφο, αλλά και γιατί το γυναικείο φύλο επιδεικνύει ακόμη πιο υγιή χαρακτηριστικά στον τομέα αυτό, σου παραθέτω τα κάτωθι :


Gridley and Hoff, 2006
mirror neurons

Και μια πιο down to earth ανάλυση για το τι πραγματικά ξέρουμε (και τι όχι) μέχρι τώρα, μετά απο 1000 plus δημοισεύσεις που το κατέστησαν "The most hyped concept in neuroscience”:


Όπως βλέπεις σε όλα όσα έχω ισχυριστει κατά καιρούς έχω δίκιο, χωρίς να ξέρω καν τις εργασίες. 😀 Μαύρη μαγεία και δεν θα επιτρέψω κιόλας πλέον ξανά στον εαυτό μου να τα βιώσει, να τα αποδεχθεί ή και να τα κατανοήσει, χωρίς να έχω αποδείξεις για αυτά χα χα.

Υ.Γ. : Το παρακάτω βέβαια αναφερόμενο στο πρώτο link, φαίνεται να μου διέφυγε. Λές να ισχύει για εμένα ; χα χα

"It is speculated that certain listeners misattribution of anger in the music of avant garde jazz saxophonists could be explained by the activity of mirror neurons."
Σκέψου ότι σε ανάλογα φαινόμενα θα ποντάριζαν οι αγαπημένοι μας Ear , Dimi , alexis , N.K. κ.α. με τις ένθερμες δημοσιεύσεις τους πάνω στα immersive setup... Όπως και με το χασμουρητό που θα ήταν μεταδοτικό. :wink:

Ο ίδιος δεν συγκινούμαι από προτζέκτορες ούτε παρακολουθώ τηλεοπτικά κανάλια. Οτιδήποτε θα μ'ενδιέφερε από streaming το βλέπω είτε σε σύγχρονα πάνελ 65 ιντσών είτε από μεγάλη οθόνη monitor σε υπολογιστές μου.

Καιρός να εγκλιματιστείς και με άλλα όργανα σε έργα avantgarde ...
1682341947611.png

 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.436
Reaction score
125.822
σύγχρονα πάνελ 65 ιντσών
Μια χαρά είναι η 65-αρα, ικανή για φουλ ανάλυση σύγχρονου υλικού (4k στο streaming), αρκεί να είναι στην προβλεπόμενη απόσταση θέασης, ώστε να υπάρχει η προβλεπόμενη γωνία θέασης:

300086_ad1dc1449692fa0d871f12c8cb2938e0.jpg


Πάνω στη μωβ γραμμή, είναι σούπερ.
Τέλος πάντων, κοντά στη μωβ, όσο γίνεται.
Το δικό μου σεταπ, είναι η κόκκινη βούλα, του φαλάκρα η μαύρη.

Διότι αλλιώς, είναι σαν 6,5-αρι γουφερ σε απόσταση ακρόασης 3,5 μέτρα. 😂🤪😁

Από τη μια έχουμε απόσταση ακρόασης, και από την άλλη, απόσταση θέασης.
Τουλάχιστον αυτά λένε οι προδιαγραφές.
 


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.724
Reaction score
28.082
Καλά, βάλτε πρώτα την 85άρα μέσα και μετά βλέπουμε αν χωράει να περάσει η 135άρα. 🙂

Στο παρελθόν έκανα ένα test σπίτι. Πήρα μαύρο παλάδιο 70x100 από το Πλαίσιο και έφτιαξα μια 85άρα πίσω από την δική μου τωρινή 46άρα.
20230421_182505.jpg


Σκοπός του test να δούμε αν μπορούμε να ζήσουμε με 85 μαύρες ίνστες και κατά δεύτερο και σημαντικότερο αν είμαι καλυμμένος με αυτό, μπας και γλιτώσω τα έξοδα του προτζέκτορα. Το οποίο για 16:9 δεν με χαλάει αλλά σε 2.35 είναι μικρό.

Υγ: Όπως φαίνεται δεν έχω πρόβλημα, μπαίνει και 120άρα OLED. Το θέμα είναι από που θα μπει. 😅
Υγ2: Η έκπληξη του test ήταν η σύζυγος. Δεν έχει θέμα με το μέγεθος αν ενσωματωθεί σωστά στο χώρο, ενώ της άρεσε η σκούρα επιφάνεια πίσω από την τηλεόραση. Καλά πάμε. 😋
Υγ3: Έχω εγώ όμως θέμα με το ύψος. Ακόμα και στα 45 εκατοστά από το πάτωμα μου φαίνεται τέρας και ψηλά. Πρέπει να κατέβει, που δεν με χαλάει καθόλου, αλλααααά, έχουμε θέμα με το κεντρικό που θα πάει στο σοβατεπί. 😅 Άρα μάλλον θα πάω σε πάνω - κάτω κεντρικό. Θα δούμε........
 
Last edited:

Μηνύματα
4.466
Reaction score
7.742
Θέλετε εναλλακτικο πολυκαναλο στο σαλόνι σας?
Υπάρχει λύση και μάλιστα καταλληλο για ust Projektors.
Θέλουν σαμπ βέβαια μέχρι τα 120Hz
@alexis εγκρινεις? :D
 

alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.724
Reaction score
28.082
Δεν υπάρχει καν θέμα αν "εγκρίνω" ή όχι. Ότι θέλει και βολεύει τον καθένα.

Όπως έχω πει είμαι πολυκάναλος πάνω από δύο δεκαετίες.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνουν και οι άλλοι.

Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω τον φανατικό δικάναλο, από την άποψη πως με τα γνωστά LS60 θα είχα τελειώσει για πάντα και φθηνά.
 



Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.652
Μηνύματα
2.870.366
Members
37.933
Νεότερο μέλος
daemon76
Top