Τα Taquilla ξανάρχονται......!!!!!!

Reaction score
6
Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά-καλά και έσπασε το Nagravision2.... Για το Ισπανικό πακέτο Digital+
πρώτα σε έναν παντελώς άγνωστο δέκτη, απόψε στο linux vdr σε pc , και έρχεται το μεγάλο κύμα των "πονηρών" δεκτών....

Λέτε σε λίγο na "ανοίξει" και το premiere????? (κι αυτό nagra2 είναι.....)
F1 με 6 κάμερες!!!(τρελαίνομαι......!!!!) :wink:

Reaction score
6
Είναι πλέον επίσημο..... σε Astra 19.2E και Hispasat 30W.....
Mε 2 (!!!) plugin κιόλας για pc dvb (capi v0.9 και s2emu 1.16 - h**p://www.dvbsoft.net)  :!: :!: :!:
Επίσης σε dragon, και σε αρκετούς δέκτες και κάρτες .....  :!:
Οι κάτοχοι dreambox παρακαλάνε ακόμα....(θα έρθει όμως και η σειρά τους.... :wink: )

Reaction score
1
Αλήθεια deliol,μιλάς τόσο καλά τα Ισπανικά και σε ενδιαφέρουν τα Taquilla;
Πάντως αν σ΄ενδιαφέρουν σαν τσοντοκάναλα,με 60 ευρώ παίρνεις την κάρτα με 4 κανάλια FreeXtv για δύο χρόνια...

Reaction score
6
Ισπανικά δεν μιλάω αλλά ούτε και γερμανικά, αυτό όμως δεν με εμποδίζει να βλέπω την F-1 από το ORF-1 (με ac3 ήχο και video bitrate στα 5-6Mbps!!!!!)

Αν θυμάμαι καλά , το D+ δεν έχει μόνο 4 τσοντοκάναλα....
Έχει και κάτι κανάλια PayPerView με ταινίες και στα αγγλικά, κάτι ισπανικά και αγγλικά ποδοσφαιράκια, κλπ,κλπ......

Αν όμως ήθελα να βρω τέτοια κανάλια, τις ξέρω και εγώ τις λύσεις 4σε1 (ή 5σε1, 10σε1, 12σε1) όπου η ποιότητα (μαζί με το Bitrate) πάει περίπατο στο βωμό της ποσότητας και της φτήνιας....

Το post πάντως είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, εγώ δεν το πιάνω καν το D+ (το πιάτο ξερυθμίστηκε με τα μελτέμια και βαριέμαι να ανεβαίνω ταράτσα..... 8) )

Reaction score
0
Οι Taquilla εχουνε ολες πολυ καλη ποιότητα εικονας (720x576 με περιπου 2-3Mbps bitrate).
Οι ταινίες που παίζουνε ειναι σχεδον νέιες και έχουνε σχεδον όλες την Αγγλική υποφέρουσα ήχου ....
Οσο για τις Taquilla Χ, Χ, ΧΧ και ΧΥ η "γλώσσα" είναι διεθνής (γνωστή σε όλους), οπότε δεν χρειάζονται τα Ισπανικά.

Υ.Γ: κάπου διάβασα ότι και πάλι ο γνωστός μεγιστάνας των μέσων έβαλε λεει το "χεράκι" του για να αναγκαστούνε στην πορεία οι providers να πάνε στο δικό του "σύστημα" που θεωρείται ακόμη "ακέραιο" σε "εμπορική βάση" ......

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera