- Reaction score
- 2
Μετα απο την αποκτηση του νεου μας μικρου αυτοκινητου Mitsubishi Colt instyle ειχα ενα κολλημα με 2din οθονη μπροστα και μονιτορακια στα προσκεφαλα . Μετα απο κουβεντουλα που ειχα με τον φιλο Γιαννη και τον κινδυνο που υπαρχει σε κατι τετοιο , αποφασισα να κανω ενα τεστακι να δω κατα ποσο με αποσπαει η οθονη απο τον δρομο ετσι φορεσα στο κολτακι μια ΜΑΚΡΟΜ με τιβι ενσωματωμενο και οδηγησα με αυτο για 5-6 μερες . Την 1η ημερα το κολλημα την ωρα της οδηγησης πανω στην οθονη ηταν σε βαθμο κακουργηματος αφου εφτασα σε σημειο να βαλω την γυναικα μου να οδηγει για να ασχολουμε εγω με την οθονιτσα. Αυτα την 1η μερα ,την 2η η οθονη περνουσε σχεδον απαρατηρητη και τις υπολοιπες ηταν σαν να κοιτουσα πιο σταθμο ή τρακ παιζει σε συνηθισμενο ραδιοσιντι . Ετσι σημερα περασα στην αντεπιθεση και φορεσα στην θεση της ΜΑΚΡΟΜ την kenwood 6029 με 2 ομορφα μονιτορακια 5.8 της Μακρομ στο χρωμα του δερματος των καθισματων (για μαυρα τα πηρα αλλα για ενα περιεργο λογο μοιαζουν ανθρακι) και μπορω να πω οτι το ολο θεμα με ενθουσιασε και μου αρεσει πολυ . Απο ηχο αφησα τα εργοστασιακα προς το παρον αλλα εχω σκοπο να βαλω τα δυδρομα Κ2Ρ της FOCAL ή τα τριδρομα της ιδιας εταιριας μαζι με εναν audison 2καναλο και με την dynamat extreme μπρος και πισω απο τα ηχεια στις πορτες .SUB δεν προβλεπετε καθως δεν θελω να γεμισω το μπαγκαζ με δαυτο , θα ζησω και χωρις αυτο
.
Αυτα , περιμενω το κραξιμο απο το φιλαρακι απο την Πατρα και μετα θα βαλω και φωτογραφιουλες
Αυτα , περιμενω το κραξιμο απο το φιλαρακι απο την Πατρα και μετα θα βαλω και φωτογραφιουλες