Τελικα φιλε μου Γιαννη την εκανα την τρελα

Reaction score
2
Μετα απο την αποκτηση του νεου μας μικρου αυτοκινητου Mitsubishi Colt instyle ειχα ενα κολλημα με 2din οθονη μπροστα και μονιτορακια στα προσκεφαλα . Μετα απο κουβεντουλα που ειχα με τον φιλο Γιαννη και τον κινδυνο που υπαρχει σε κατι τετοιο , αποφασισα να κανω ενα τεστακι να δω κατα ποσο με αποσπαει η οθονη απο τον δρομο ετσι φορεσα στο κολτακι μια ΜΑΚΡΟΜ με τιβι ενσωματωμενο και οδηγησα με αυτο για 5-6 μερες . Την 1η ημερα το κολλημα την ωρα της οδηγησης πανω στην οθονη ηταν σε βαθμο κακουργηματος αφου εφτασα σε σημειο να βαλω την γυναικα μου να οδηγει για να ασχολουμε εγω με την οθονιτσα. Αυτα την 1η μερα ,την 2η η οθονη περνουσε σχεδον απαρατηρητη και τις υπολοιπες ηταν σαν να κοιτουσα πιο σταθμο ή τρακ παιζει σε συνηθισμενο ραδιοσιντι . Ετσι σημερα περασα στην αντεπιθεση και φορεσα στην θεση της ΜΑΚΡΟΜ την kenwood 6029 με 2 ομορφα μονιτορακια 5.8 της Μακρομ στο χρωμα του δερματος των καθισματων (για μαυρα τα πηρα αλλα για ενα περιεργο λογο μοιαζουν ανθρακι) και μπορω να πω οτι το ολο θεμα με ενθουσιασε και μου αρεσει πολυ . Απο ηχο αφησα τα εργοστασιακα προς το παρον αλλα εχω σκοπο να βαλω τα δυδρομα Κ2Ρ της FOCAL ή τα τριδρομα της ιδιας εταιριας μαζι με εναν audison 2καναλο και με την dynamat extreme μπρος και πισω απο τα ηχεια στις πορτες .SUB δεν προβλεπετε καθως δεν θελω να γεμισω το μπαγκαζ με δαυτο , θα ζησω και χωρις αυτο;).

Αυτα , περιμενω το κραξιμο απο το φιλαρακι απο την Πατρα και μετα θα βαλω και φωτογραφιουλες

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Αγαπητέ φίλε Γιάννη
Η περίπτωσή σου μπορεί να φαίνεται πρωτότυπη, είναι όμως κάθε άλλο παρά αυτό. Εχουν(με) όλοι τους (μας) περάσει από αυτό το στάδιο κάποια στιγμή της πολύπαθης ζωής τους (μας). Επειδή το Colt έχει περιορισμένο χώρο αποσκευών και δέχομαι το ότι δε θέλεις να βάλεις sub, προτείνω να πετσοκόψεις τις μπροστινές πόρτες για να βάλεις ένα ζευγάρι 8ιντσα (όχι Beyma ή αντίστοιχά των, προς Θεού) και ένα ζευγάρι tweeter (έχω συγκεκριμένο συνδυασμό στο νου. Με έναν τετρακάναλο ενισχυτή που να έχει δυνατότητα ενεργού crossover (ή μέσω της 6029) θα έχεις εγγυημένα καλύτερο αποτέλεσμα από τις λύσεις που σκέφτηκες.

Εναλλακτικά (κι επειδή η προταθείσα λύση ξεφεύγει σε κόστος) προτείνω τα δίδρομα K2P, τα προτιμώ από τα τρίδρομα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η μόνωση είναι εκ των ων ουκ άνευ.

(Κάπως έτσι δεν απαντάνε στις επιστολές των περιοδικών?)

Reaction score
2
Απάντηση: Τελικα φιλε μου Γιαννη την εκανα την τρελα

Και γω φιλε Νικο (σωστα;) για τα διδρομα της FOCAL Κ2Ρ σκεφτομαι αλλα με ενα δικαναλο της AUDISON . Tωρα για το σαμπακι ειδα μια πολυ ομορφη κατασκευη ...................

στην θεση της ρεζερβας (ειναι 15 και εχει αρκετο χωρο εκει μεσα) , αλλα μαλλον δεν με πειθει να το κανω , κατι αλλο που εχω δει ειναι αυτα τα ρηχα κουτακια sub που τα φορανε κυριως διθεσια ή καμπριο ( κατι σαν και αυτο που ειχε ο Σακης videomix στο ΜG του), θα δω τι θα κανω προς το παρων χαιρομαι την οθονιτσα με τα μονιτορακια :D , οι κορες μου εχουν ξετρελαθει με αυτο το θεμα , παμε καπου και ουτε γκρινια για τις ζωνες ουτε "αντε μπαμπα βαρεθηκα ποτε θα φτασουμε" μια χαρα εκατσε στα πιτσουνια μου:p :p :p :p :p

Reaction score
49
Εεε.....Μα το ήθελες το κράξιμό σου.....Το ζήταγε ο οργανισμός σου Γιαννάκο......

Αφού θα την έβαζες την Kenwood...Τι το ψάχνουμε........
Πάμε παρακάτω.......

Συμφωνώ και επαυξάνω με τα Κ2Ρ upgrated.
Τα έχω στο αυτοκίνητο (το ξέρεις άλλωστε) και παίζουν πολύ καλά. Και ίσως και παραπάνω από πολύ καλά.
Συμφωνώ με τον ενισχυτή από Audison.
Αν πας και σε VRX θα είσαι άψογος (και νομίζω, συμβουλή μου αυτή, πρέπει να κόψεις τις καλοκαιρινές γνωριμίες γενικώς γιατί σου κάνουν κακό...
). Εγώ έχω τον 2150 και δένει πολύ καλά με τα Κ2Ρ.

Όμως.....

Γιατί πάντα υπάρχει ένα όμως.....

Πρέπει να βάλεις sub οπωσδήποτε......
Κι ας χάσεις μερικά λίτρα στο πορτμπαγκάζ.....
και μάλιστα ΌΧΙ ενεργό.......
Θα σε στείλω σε κάποιον στο Ηράκλειο που θα σου φτιάξει πολυεστερική καμπίνα να βάλεις ένα 8αράκι (ή οριακά 10άρι) κάπου στο πλάι στους πίσω θόλους......
Στείλε μια φωτό του χώρου αποσκευών σου σε παρακαλώ.
Βάλ την εδώ....

Οπότε....
ΜΗΝ κάνεις κάτι.....
Να το συζητήσουμε πρώτα.....
ΟΚ??
Περιμένω φωτό....

Reaction score
2

Θα βαλω και φωτο αλλα περιμενω να ολοκληρωθει το πλαισιο της οθονης γιατι το φιλαρακι που μου εβγαλε το χρωμα εκανε ενα λαθακι και αντι για να ειναι σαγρε ωστε να δενει με την υπολοιπη κονσολα το εκανε λειο και περιμενω να ρθει δευτερα να ξηλωθει ξανα , να βγει σωστα το χρωμα να βαλω ενα επιπλεον μπουτον για τον υπολογιστη ταξιδιου στην οθονιτσα τη μαμισια που εχει και θα ανεβασω φωτο .........ωστοσο βαζω μερικες απο την αρχικη κασταση για να παρετε μια ιδεα πως ηταν πριν....

εδω ειναι η κονσολα του που τωρα στην θεση της εχει μπει η 7αρα της kenwwod

ετσι ειναι ο χωρος αποσκευων

αλλα αν ειναι να βαλω το σαμπακι θα το κανω ετσι

Σοβαρα τωρα , οσο μπορουμε δηλαδη :rolleyes: ειδα σε μια σελιδα μια κατασκευουλα πολυ ομορφη στο χωρο της ρεζερβας χωρις να χρειαστει να την αφαιρεσεις απλα οταν την χρειαστεις βγαζεις το subακι ,

ειναι http://www.i-sotec.com/de/products/system/universal_isosub.html και μου φαινεται οτι πρεπει για μικρα που δεν εχουν αρκετο χωρο

Αυταααα...Νικολα και dad................. του Andrew :mrgreen:

ΥΓ Αντε μην πω τιποτα για τα smilies .....γκρρρρρρρρρρρρ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Γιαννακη μην ακους τον Πατρινοκουρτινοπουλο!
Αποδεδειγμενα ,ενας εχει ακρες στο Ηρακλειο!:cool:

Reaction score
2

Α ρε θεοτρελοι και οι 2 σας :D .

Βεβαια ευχαριστω για το ενδιαφερον να παω σε εναν που γνωριζετε (ο Νικος αποδεδειγμενα γνωριζει σχεδον ολους τους επαγγελματιες του χωρου εδω στο Ηρακλειο ) αλλα στο κοληταρι που εχω τωρα το αυτοκινητο μετραει αρκετα εως πολυ εδω περα και εχει τις ιδιες προτιμησεις με τον ΠατρινοΓιαννο κατι που εμπιστευομαι αρκετα .
Α , αυτος που μου λετε ειναι προς Pioneer μερια ;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Τελικα φιλε μου Γιαννη την εκανα την τρελα

Κ ΛΙΟΝΤΑΚΗΣ ,Λ.ΙΩΝΙΑΣ.
ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ?
Εκεί είχα βάλει το ηχοσύστημα μου πριν μερικά χρόνια και έχω στείλει και αρκετούς φίλους! Αναρωτιόμουν αν εννοείται τον Κώστα. Μου τον είχε συστήσει ένας ξάδερφός μου που είχε σκάσει πολλά φράγκα για μουσική στο ρημάδι το S3 που είχε....Αστέρι είναι ο Κώστας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Τελικα φιλε μου Γιαννη την εκανα την τρελα

Κ ΛΙΟΝΤΑΚΗΣ ,Λ.ΙΩΝΙΑΣ.
ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ?
Tι να πω ρε Νικο δεν παιζεσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι , στου Κωστα το χω που πανω απο ολα ειναι καλος φιλος και τρελος με τα FOCAL UTOPIA που τα χει στην βαλιτσα τους

μαζι με εναν διαφανο THESIS

και περιμενει το καινουργιο του αυτοκινητο να τα τοποθετησει .

Tι να πω ρε φιλε μα αφηνεις εκπληκτο (δεν σου λεω μα ανοιχτο το στομα γιατι θα το σχολιασει ο Πατρινος) , Θα του δωσω τα χαιρετισματα σου .

Reaction score
2
Nα σαι καλα Γιαννακη!!!
Σε κανα δυο βδομαδες θα τα πουμε απο κοντα!
Ερχεσαι στα μερη μας!......Καλα παω να γεμισω τα κρασοβαρελα και των γειτονων γιατι που να φτασει μονο το δικο μου:):):):):):):)
Περιμενω Νικολα .
Βραζω την αιγα και ψηνω τους αμανιτους .

ΥΓ Χαιρετισματα απο τον Κωστα .
-Που το ξερεις αυτο το καθαρμα μου λεει:):):)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef