Τελικος ενισχυτης πανω στο onkyo 607

Reaction score
0
Καταρχην να αναφερω το συστημα που χρησιμοποιω, onkyo 607 κ ενα σετ απο b&m 603 s3, 602 s3 μαζι με sub κ αυτο της b&w!
Θελω να συνδιασω εναν τελικο δυκαναλο για οδηγει τα ηχεια λιγο καλυτερα οταν ακουω μουσικη!
Τωρα στην ερωτηση που εχω, ο 607 δεν εχει preout αλλα στο μανουαλ γραφει θολα οτι το zone 2 μπορεις να το χρησιμοποιησεις κ ως preout, ξερει κανει αν ειναι εφικτο αυτο, αν ναι ποιον μου προτεινετε; Να ειναι κ αυτος onkyo?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Μόνο με δοκιμή θα είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να λειτουργήσει σαν pre-out των L-R όταν παίζει σε surround mode. Δεν είμαι αισιόδοξος πάντως.
Δε βρίσκω κι από που να κατεβάσω το manual.

Κάθε τελικός ενισχυτής κάνει πάντως, δε είναι ανάγκη να είναι Onkyo.

Reaction score
0
Μολις βρω το manual θα ανεβασω φωτο, παντως γραφει οτι τα zone 2 speakers τα εχει για στερεο ηχεια αλλου χωρου κ καλα, η εξοδος ειναι L/R οποτε σκεφτηκα αν απο κει το στειλω σε σενα τελικο θα κανει δουλεια!!
Απο τιμες πως ειναι, για να μπορεσω να ακουσω τα b&w αξιοπρεπως;;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Τελικος ενισχυτης πανω στο onkyo 607

Το zone 2 είναι έξοδος προενίσχυσης αλλά πως θα έχεις ήχο και στο home cinema;
Πρέπει να αποσυνδέεις τα ηχεία από τον τελικό κάθε φορά που θες να δεις ταινίες και να έχεις ήχο από τα L-R κανάλια και να τα συνδέεις στις εξόδους ηχείων του Onkyo,ενώ το αντίθετο όταν θες για μουσική.
Επίσης στην zone 2 πηγαίνει ήχος μόνο από πηγές που είναι αναλογικά συνδεδεμένες.

Το μάνιουαλ είναι εδώ.

Ή εδώ να θες να το έχεις σε pdf

Reaction score
0
Εχεις δικιο, αλλα τα b&w εχουν 4 υποδοχες(δεν ξερω πως να τα πω), απο οτι εχω καταλαβει τα δυο ειναι για τα ψηλα κ τα αλλα δυο για τα χαμηλα, αυτα ενωνονται με ενα λαμακι, οταν λοιπον ειναι ενωνονται με το λαμακι δεν τα ξεχωριζει, οποτε σκεφτηκα να βαλω του home cinema στο ενα ζευγος κ του τελικου στο αλλο, τα λεω σωστα;;

Reaction score
0
Μπορει να μην καταλαβα τι λες αλλα μπορω να επιλεγω καθε φορα απο τον ενισχυτη zone 2 η το home cinema, ετσι δεν ειναι; Αναλογικες λεγοντας;;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Εχεις δικιο, αλλα τα b&w εχουν 4 υποδοχες(δεν ξερω πως να τα πω), απο οτι εχω καταλαβει τα δυο ειναι για τα ψηλα κ τα αλλα δυο για τα χαμηλα, αυτα ενωνονται με ενα λαμακι, οταν λοιπον ειναι ενωνονται με το λαμακι δεν τα ξεχωριζει, οποτε σκεφτηκα να βαλω του home cinema στο ενα ζευγος κ του τελικου στο αλλο, τα λεω σωστα;;

Άχρηστο, δεν έχει νόημα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Τελικος ενισχυτης πανω στο onkyo 607

Μπορει να μην καταλαβα τι λες αλλα μπορω να επιλεγω καθε φορα απο τον ενισχυτη zone 2 η το home cinema, ετσι δεν ειναι;
Nαι,αλλά όταν θα θες να ακούς μουσική θα πρέπει να αποσυνδέεις τα ηχεία από τον Onkyo και να τα συνδέεις στον τελικό ενισχυτή.Το ανάποδο όταν θα θες να βλέπεις ταινίες.
Αναλογικες λεγοντας;;
Η οποιαδήποτε πηγή θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη σε μια από τις παρακάτω εισόδους:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τελικος ενισχυτης πανω στο onkyo 607

Άχρηστο, δεν έχει νόημα.
απο πισω ειναι ετσι..(φωτο)
http://www.soundonsound.com/sos/jul02/articles/bwdm602s3.asp

Δεν μπορω να τα διπλοσυνδεσω? οταν θα δουλευει ο τελικος ο onkyo θα ειναι στο zone 2,οποτε δεν θα στελνει στις εξοδους του home cinema.Ετσι δεν ειναι?

Σε ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις κ την βοηθεια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa