Τελικος πεντακαναλος Rotel

Reaction score
5
Πωλείται ο πεντακάναλος τελικός ενισχυτής Rotel RMB 1075
Ο ενισχυτής αποδίδει 5 x 120 στα 8 Ohm και 5 x 200 στα 4 Ohm και ειναι THX-Ultra certified.
Ο τελικος ειναι σε άψογη κατάσταση (πρωτο χερι). Χρωμα μαυρο.

Λεπτομερειες για τον τελικο μπορειτε να δειτε στην επισημη σελιδα του κατασκευαστη (http://www.rotel.com/UK/products/ProductDetails.htm?Id=3)

Πληροφοριες - τιμη κτλ με πμ ή καλητερα στο 6937477795

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Τελικος πεντακαναλος Rotel

Πρέπει υποχρεωτικά να βάλεις μια τιμή φίλε mr_rebelos και όχι με pm.
Μιχαλη συγνωμη δεν γνωριζα οτι υπαρχει αλλαγη στους κανονισμους. Σε παρακαλω σβησε προς το παρον την αγγελια. Αν επανελθει θα φροντισω να ειναι συμφωνα με τους κανονισμους.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.557
Απάντηση: Τελικος πεντακαναλος Rotel

Δεν χρειάζεται να σβηστεί η αγγελία σου φίλε μου.
Απλώς βάλε μια τιμή.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Τελικος πεντακαναλος Rotel

Δεν χρειάζεται να σβηστεί η αγγελία σου φίλε μου.
Απλώς βάλε μια τιμή.
Οκ. Η τιμη του τελικου ειναι 600 ευρω και ειναι οριστικη. Ειναι κατω απο 50% απο την τιμη που εχει καινουργιος.
Το μηχανημα επαναλαμβανω ειναι σαν καινουργιο.
Επιπλεον θα δωθει δωρο καλωδιο ρευματος XLO (αξιας περιπου 120ευρω) και ενα πολυμπριζο 2 θεσεων.
Για τους κατοικους Αθηνων - Πειραια εαν υπαρχει σοβαρο ενδιαφερον (μην κουβαλαμε τσαμπα) δεκτή ακροαση στο συστημα τους.

Reaction score
5
Φίλε μου, γιατί τον δίνεις αν επιτρέπεται;
Πηρα ηχεια δυσκολοδηγητα (86db) με συνεπεια να χρειαστω μεγαλητερο τελικο. Αγορασα τον adcom (5χ300) οποτε αυτος ψαχνει τον νεο του ιδιοκτητη. Παντως δεν ειχα κανενα παραπονο απο τον τελικο. Αν σε ενδιαφερει υπαρχει δυνατοτητα ακροασης ακομα και στον χωρο σου.

Reaction score
0
Δεν είναι ανάγκη να τον ακούσω και η αλήθεια είναι ότι δεν μου χρειάζεται ακόμα.
Πολύ σύντομα όμως, θα αλλάξω τους 3 μπροστινούς δορυφόρους με καμπίνες Klipsch και θα τον ήθελα.
Τα νέα ηχεία Θα μου κοστίσουν περίπου στο 1000, οπότε δεν μπορώ να αγοράσω μαζί και τελικό.
Μακάρι να είχα αγοράσει ήδη τα ηχεία. Δεν θα το συζήταγα καν!

Reaction score
5
Δεν είναι ανάγκη να τον ακούσω και η αλήθεια είναι ότι δεν μου χρειάζεται ακόμα.
Πολύ σύντομα όμως, θα αλλάξω τους 3 μπροστινούς δορυφόρους με καμπίνες Klipsch και θα τον ήθελα.
Τα νέα ηχεία Θα μου κοστίσουν περίπου στο 1000, οπότε δεν μπορώ να αγοράσω μαζί και τελικό.
Μακάρι να είχα αγοράσει ήδη τα ηχεία. Δεν θα το συζήταγα καν!
Φιλε μου αν υπαρχει μεχρι τοτε τα ξαναλεμε.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489