Τελικος Parasound A23

Reaction score
766
Parasound Halo A23 2x125 watt.....α ρ ι σ τ ο ς...
1ο χερι με συσκευασιες κλπ....
500 ευρω
οχι ανταλλαγες παρακαλω....επικοινωνια μεσω πμ ή μειλ [email protected]
ευχαριστω....

Attachments

Reaction score
766
Απάντηση: Τελικος Parasound A23

ο ενισχυτής δεσμευεται προς τον παρον.....

Reaction score
766

ο ενισχυτής τελικά θα δωθεί...παρακαλώ να κλείση η αγγελία...ευχαριστώ όσους επικοινώνησαν

Reaction score
766

η πώληση τελικώς δεν προχώρησε...η αγγελία επανέρχεται...

τιμή όπως πιο πάνω...500 ευρώ

ευχαριστώ

Reaction score
766

ο ενισχυτής πουλήθηκε...καλοάκουστος...

παρακαλώ να κλείση η αγγελία...

Reaction score
8
Ευχαριστώ Γιώργο για την άψογη συναλλαγή! Το μηχάνημα είναι σαν καινούργιο και παίζει άψογα!

Reaction score
766

:123:..να σαι καλά Χρήστο..και γω ευχαριστώ...

καλά μουσικά ταξίδια!

Reaction score
766

το μηχάνημα το μάτιασα μάλλον...ο φίλος που το αγόρασε, τη δεύτερη μέρα μου παραπονέθηκε για distortion στο ένα κανάλι του Α23....

το φαινόμενο δεν μου είχε παρουσιαστεί ή δε το χα προσέξει, μιας κι ο ενισχυτής καιρό τώρα ήταν στο κουτί του, και επειδή το άκουσα και γω όντως απο το ένα κανάλι ν ακούγεται σαν να τσιρίζουν οι φωνές, και μιας εγώ χτυπιόμουν οτι ο ενισχυτής είναι άριστος, όπως είναι φυσικό η πώληση ακυρώθηκε και ο ενισχυτής επιστρέφεται πίσω..

ο φίλος που τον πήρε είδε σε ένα forum παρόμοιο πρόβλημα και ο ίδιος ο John Curl αναφέρει οτι απλά χρειάζεται bias adjustment το κανάλι που παρουσιάζει αυτό το φαινόμενο (distortion)...

δε ξέρω τι μπορεί να είναι, αλλά όπως εγώ ζητάω αξιοπιστία όταν αγοράζω μηχανακια κλπ έτσι πρέπει να υπάρχει και εκατέρωθεν...για να μαστε σοβαροί....αλλιώς το πήρε ο διάολος...

λοιπόν ο ενισχυτής, αν φτιάχνεται, θα φτιαχτεί και θα ξαναμπεί για πώληση, αλλιώς θα πάει στα σκουπίδια...έτσι απλά

συγνώμη στο φίλο για τη "πατάτα"...

Reaction score
8
Καταρχάς Γιώργο θέλω να σε ευχαριστήσω για την άψογη στάση σου και το λέω δημόσια! Άλλος θα το παίζε τρέλα. Ξέρεις το "μετα την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" είναι πολυ σύνηθες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα ήθελα να σου πω ότι ο ενίσχυτης μου άρεσε τόσο πολυ, που οταν με το καλο βγάλεις άκρη και φτιαχτει θα ήθελα να το συζητήσεις μαζι μου πριν τον διαθέσεις προς πώληση (αν φυσικά συμφωνείς).

Και πάλι σ' ευχαριστώ για την στάση σου, παρόλο που δεν σε έχω γνωρίσει απο κοντά κατάλαβα ότι είσαι ένας πολυ σοβαρός άνθρωπος.

Καλη τύχη με το εργαλείο εύχομαι να είναι αυτο που είπε ο σχεδιαστής του και να φτιάχτει εύκολα!

Y

Yiannis_B

Guest

δε ξέρω τι μπορεί να είναι, αλλά όπως εγώ ζητάω αξιοπιστία όταν αγοράζω μηχανακια κλπ έτσι πρέπει να υπάρχει και εκατέρωθεν...για να μαστε σοβαροί....αλλιώς το πήρε ο διάολος...

Είσαι πολύ σωστός.

Και όποιος από μέσα του γελάσει, γιατί ίσως την σκαπούλαρε κάποια στιγμή, χωρίς συνέπειες, σε μια αντίστοιχη συναλλαγή, είναι μακριά νυχτωμένος, θα ρθει και η σειρά του να πληρώσει από κάποιον που δεν παίρνει από ναι μεν αλλά.....αλλά προτιμά να του φορέσει το μηχάνημα κολάρο.....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Το θεμα του ενισχυτη ειναι απλο, θα φτιαχτει και θα ξαναπαιξει

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Μπράβο σύντεκνε 'GKat'...είσαι Κρητίκαρος:137:

Reaction score
1.815

...λοιπόν ο ενισχυτής, αν φτιάχνεται, θα φτιαχτεί και θα ξαναμπεί για πώληση, αλλιώς θα πάει στα σκουπίδια...έτσι απλά

Μπράβο σου... είσαι παιχταράς!
Συγχαρητήρια για τη στάση σου προς τον υποψήφιο αγοραστή σου.
ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Respect man!:615:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Μπραβο συντεκνε!!!!! ετσι ακομα και με κριση φερθηκες σωστα:622:

D

Deleted member 23222

Guest

Τώρα που το διάβασα,δεν μπορώ παρά να σε συγχαρώ...
Ελπίζω να μην σπανίζουν τόσο πολύ,άνθρωποι σαν και σένα...ΕΥΓΕ!!!:622:

Reaction score
766

ο ενισχυτής διορθώθηκε....ήταν όντως απορρυθμισμένο το bias του καναλιού....φάνηκε, αφού συνδέθηκε στο πολύμετρο...

δυστυχώς αυτό το μικρό πρόβλημα, είμαι σίγουρος οτι έχει αποθαρρύνει πλέον τους πιθανούς αγοραστές...
κρίμα, για ένα μηχάνημα πολύ τίμιο και καλό ηχητικά για τα λεφτά του...

τες πάντων η προσπάθεια θα γίνει...

450 ευρώ πλέον, χωρίς παζάρια ή ανταλλαγές παρακαλώ...

αν δεν πουληθεί στα χρήματα αυτά, θα τον κρατήσω και γεφυρωμένος θα δίνει τα ρεύματά του στο κεντρικό κανάλι...

επικοινωνία με πμ...

ευχαριστώ...

Reaction score
8
Απο την πλευρά μου να πω και γω ότι το μηχάνημα είναι εξαιρετικό και παραδοθηκε σαν καινουργιο και ο φίλος Γιώργος πολυ ένταξη στις συναλλαγές του. Αν λέει ότι φτιάχτηκε είμαι σίγουρος γι αυτο, οι λόγοι που εγω δεν δυναμαι να τον πάρω πίσω είναι άσχετοι με το bias calibration και ήδη έχουν εξηγηθεί στον ίδιο, τον οποίο Ευχαριστώ και πάλι για την εξαιρετική στάση του!

Καλοπουλητος Γιώργο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.775
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili