Τεστ οθονης με ενα...λουκανικο

Reaction score
51
Απάντηση: Τεστ οθονης με ενα...λουκανικο

Εγώ έχω σταθερή.
Για καλύτερη δοκιμή θα βάλω μια ωραία μπριζόλα.
Και αφού δεν έχω σκύλο.......:137: :138:

Reaction score
11.805
Τα λουκάνικα ήταν τη ίδιας σκληρότητας; Επίσης ο σκύλος που κολλάει; Δεν μπορώ να τα φάω εγώ μετά;

Reaction score
4

εγω που έχω σκύλο και δεν έχω λουκάνικα τι να πω;;;;άσε που άμα βάλω την ζουμπουλία εδω μέσα θα φάει και την οθόνη προβολής!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Δέν είπε όμως οτι η χωρίς μηχανισμό κρατάει χρόνια, (εγώ την έχω 12 χρόνια) ενώ με τον μηχανισμό πολλοί χαλάνε απο ότι έχω διαβάσει!
Και κάτι άλλο, πρέπει να είσαι χαζός να την αφήσεις απο κάτω ελεύθερη, την κρατάς με το πλαστικό που κατεβάζουμε τα ρούχα απο τις ντουλάπες, με το οποίο την ανεβάζεις και την κατεβάζεις ελεγχόμενα!!!

Reaction score
1

Και κάτι άλλο, πρέπει να είσαι χαζός να την αφήσεις απο κάτω ελεύθερη, την κρατάς με το πλαστικό που κατεβάζουμε τα ρούχα απο τις ντουλάπες, με το οποίο την ανεβάζεις και την κατεβάζεις ελεγχόμενα!!!
Όντως.. και στην τελική έκανε ένα ''άκυρο'' τέστ...ποιός θα κάτσει και θα βάλει ένα λουκάνικο δίπλα από την οθόνη προβολής;;

εκτός εάν εννοούσε ότι στην θέση του λουκάνικου μπορεί να είναι το χέρι μας...ναι ναι...και θα κοβώμασταν τόσο εύκολα...!@#$%:131:#%#^@....:143::143:

Reaction score
152

πιο χερι;
το διδαγμα ειναι φως φαναρι....
μην κανετε σεξ ....με την προβαλομενη πρωταγωνιστρια κοντα στην οθονη (που να ερθει και το 3Δ :143:) αν αυτη η οθονη δεν εχει μηχανισμο ασφαλειας...........

Reaction score
0

Μάλλον είμαι χαζός γιατί την αφήνω ελεύθερη και ανεβαίνει απίστευτα ομαλά!

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS