Τετελεσται!

Reaction score
14
ουτε καν σαν τον πόλεμο VHS vs BETA πολύ σύντομη ηττα.

Τι να πώ δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που εχασε αμαχητί το HDDVD?????

Reaction score
62
Προφανώς το κόστος του HDDVD για την Toshiba έχει αρχίσει να γίνεται δυσβάσταχτο. Αν ήταν σωστή, έπρεπε να παραδώσει τα όπλα, αφού μείνει απο τις εταιρίες. Με την κίνηση αυτή κρεμάει uni και paramount, χώρια οι μηνύσεις που θα πλακώσουν απο κάποιους μηνυσιόλαγνους Αμερικάνους. Τουλάχιστον, αν την εγκατέλειπαν όλοι, θα είχε μιά δικαιολογία, τώρα άφησε ο στρατηγός τον πόλεμο...

Αν βγεί όμως και διαψεύσει την είδηση αυτή (απίθανο το θεωρώ προσωπικά), τότε ούτε τον ίδιο το Θεό δεν θα ξαναπιστέψω ότι τελείωσε κάτι!!!

Όπως και να έχει, ας ελπίσουμε πως την Sony την ενιαδέρει πραγματικά να ασχοληθεί με το φορμά και δεν την ενδιέφερε μόνο να κερδίσει τον πόλεμο και τώρα να το παίζει μονοπώλιο, όπως ξέρει η ίδια.

Αλλά τώρα που θα τελειώσει ο πόλεμος μεταξύ τους, θα αρχίσουν άλλα!! Ο πόλεμος των κατασκευαστών μεταξύ τους για το φτηνότερο player (αυτό είναι υπέρ μας).
Ο εμφύλιος πόλεμος, που βλέπουν μερικοί, για τα profiles
Ο πόλεμος μεταξυ BD και DVD.
Έχει πολλά ψωμιά ακόμα και πολλές ευκαιρίες να τα κάνει η Sony σκ@τ@...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
) is planning to give up on its HD DVD format for high
αυτο σημαινει τελος
μαλλον πρεπει να ξαναπαω αγγλικα
η να σκισω το μαγιο μου συντομα
μαλλον παω για την κουρτινα 2 μιας και ειδα ενα τρομερο μαγιο στο el corte igles

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.527
Απάντηση: Τετελεσται!

Ησυχάσαμε από τις κόντρες των εταιρειών και τις δικές μας (για το ποιο format έχει 3% διαφορά στη τάδε ταινία)...
Περιμένω να πέσουν οι τιμές των players (rack και PC) και να εφοδιαστούν τα video clubs με περισσότερα hidef έργα.
Η μόνη περιέργεια που έχω είναι οι κινήσεις της Microsoft σχετικά με το XBOX από δω και πέρα.

Reaction score
14
και εδω λεει αλλα το κατα τα αλλα αξιοπιστο πραχτοριο
http://www.reuters.com/article/technologyNews/idUSN1441663320080114
αντε εβιβι
φτάσαμε και ξεπράσαμε του Αγιου Βαλεντίνου και εσύ πήγες και ξέθαψες μια είδηση 14 Ιανουαρίου που και την εχουμε δεί ξανά και σχολιάσει όλοι, που απλά μας λέει οτι η Τοshiba στην υστατη προσπάθεια μπάς και επιζήσει το φορμάτ της ξεπουλάει half price τα Players της και δίνει δώρο οκτακόσιους τίτλους hddvd...

Κατ εμέ ήταν η τελαυταία της προσπάθεια πρίν πετάξει λευκή πετσέτα ή μάλλον μπλέ πετσέτα φίλε!!!!

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Τετελεσται!

) is planning to give up on its HD DVD format for high
αυτο σημαινει τελος
μαλλον πρεπει να ξαναπαω αγγλικα
η να σκισω το μαγιο μου συντομα
μαλλον παω για την κουρτινα 2 μιας και ειδα ενα τρομερο μαγιο στο el corte igles
Ελεος βρε argi...
Δηλαδη εσυ τι καταλαβαινεις απο το παραπανω;;;

Reaction score
73
Παιδια αν δεν βγει επισημα η TOSHIBA με συνεντευξη τυπου και να πει το ΤΕΤΕΛΑΣΤΑΙ... εγω δεν πιστευω
κανεναν κοντυλοφορο... στη ζωη μου εχω δει πολλους μεγαλοδημοσιγραφους και μαγλο -ΜΜΕ να παιζουν ασχημα παιχνιδια
στην "καλη" ενημερωση... οπότε... περιμενετε... καλυτερα... Η κοινωνια που ξεπηδησε απο το τελος του ψυχρου πολεμου
ειναι η κοινωνια της αρπαχτης κατω απο το τραπεζι για να πουλησει η βιομηχανια μου... εγω κραταω μικρο καλαθι
παντα με αυτα τα τσακαλια της ενημερωσης....:pc:

Reaction score
59
Sources close to the situation have alerted Blu-ray.com that Toshiba is expected announce at a press conference to be held at 5pm (local time) in Tokyo, Japan that they have ended their support of the HD DVD format.

Toshiba will announce that effective immediately, production of HD DVD hardware, software, and authoring tools will cease, and that sales and support of existing products will end sometime in March.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.527
Απάντηση: Τετελεσται!

Ησυχάσαμε κι από τις αμφισβητήσεις!!! :happy_9:

Reaction score
73
Aπλά τωρα που εφυγε ο ανταγωνιστης να παρακαλάτε οι κυριοι του BR να κατσουν να λυσουν τα οποια σημεια
ηταν αρνητικά στο φορματ τους και που δεν ηταν στο HD-DVD γιατι αν δεν το κανουν τοτε οι χαμενοι θα ειμαστε εμεις...

Πολλοι ηταν αυτοι που λεγανε οχι μονο εδω αλλα και σε αλλα φορουμ οτι το HD-DVD υπερειχε σε καποια σημεια..
Αρα θελουμε βελτιωση του BR εφοσον αυτο εγινε μονοπώλιο... Θα γινουν ομως..?? η θα πληρωσουμε τωρα εμεις
το μαρμαρο ... αντι για το τμημα ερευνα και αναπτυξης του BR...??

Reaction score
14
να δώ τι θα βρεί να πεί ο HV τώρα... φήμες, κακές πηγές, παπαγαλάκια κλπ κλπ

jimdamian βγηκες ολόσωστος πάλι!

Reaction score
0
Φίλοι αυτού του thread,

...ξέρουμε ότι όποιος μονοπωλεί, ανακαλύπτει τρόπους να μας ξεζουμίζει σιγά-σιγά με άριστο τρόπο....

....δεν υπάρχει νικητής σε αυτό το ψευτο-ανταγωνισμό, ο μόνος "ηττημένος" είναι ο κοσμάκης που θα ακολουθήσει ένα format που είναι "αυστηρά κλειδωμένο" ανά ζώνη...άραγε τί θα γίνει σε λίγα χρόνια με τα FTA HD SAT Broadcasting Channels? (δηλαδή με τα δοριφορικά και τους εγγραφείς αυτού του format? θα υπάρχουν περιθώρια ελεύθερης εγγραφής ή ....έρχονται οι επίγονοι της NOVA?)

...άλλωστε ποιός μας διασφαλίζει ότι το τέλος του "πολέμου" αυτού του format δεν είναι η αρχή μιάς άλλης πιό νέας τεχνολογίας που θα επέλθει μετά από 5-10 χρόνια και θα αντικαταστήσει και αυτό το format, με τα κέρδη στην τσέπη των τωρινών "ηττημέμων"...???

ξέρετε κανέναν πλούσιο να έγινε φτωχότερος και κανέναν φτωχό να έγινε πλουσιότερο? πέραν από εκείνον της διαφήμισης του joker...???

Να 'μαστε καλά να ξοδεύουμε τα φράγκα μας (και εγώ μαζί σας) στις όποιες "τεχνολογικές προκλήσεις" μας "αναγκάζουν" να ακολουθούμε....

...στην υγεία μας....

Γιάννης

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef