Τεχνική Υποστήριξη μηδέν από την Αstra Service!!

Reaction score
29
Καλησπέρα συμφορουμίτες,

σας παραθέτω εδώ όλο το στόρυ με την επισκευή της πλάσμα τηλεόρασης μου (Panasonic PX80E).

Η αρχή έγινε με το να μην ανάβει καθόλου το πάνελ, ενώ το φως του standby έδειχνε ανοιχτό. Αυτό έγινε στις 25 Αυγούστου, περίπου δυόμιση χρόνια από την αγορά της (δηλαδή 6 μήνες εκτός εγγύησης).

Τηλέφωνο στην intertech, η οποίοι μου λένε ότι το εξουσιοδοτημένο service είναι η astra service. Τους πηγαίνω την τηλεόραση (29 Αυγ.) και μετά από 2 μέρες με ενημερώνουν ότι το πρόβλημα ήταν καμμένη πλακέτα τροφοδοσίας, με κόστος επισκευής 270 ευρώ. Δίνω το οκ και μου λένε ότι θα παραγγείλουν το ανταλλακτικό και θα το έχουν τέλος εβδομάδας, οπότε αρχές της επομένης θα έχω την τηλεόραση (5-6 Σεπ.).
Περνάει η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Παίρνω εγώ τηλέφωνο 12 Σεπ. μου λέει η γραμματέας ότι καθυστέρησε το ανταλλακτικό και θα το έχουν στις 15, οπότε θα με ενημερώσουν όπως και να χει στις 16, ημέρα Παρασκευή. Περνάει η Παρασκευή, περνάει κ η Δευτέρα.....τίποτα. Παίρνω Τρίτη τηλέφωνο και αρχίζω, "Ρε παιδιά, τι θα γίνει με την πάρτι σας, ούτε ένα τηλέφωνο για ενημέρωση?".
Η απάντηση ήταν, "Τώρα θα σας έπαιρνα Κε Μπαλτά (μούφες), γιατί είχαμε πρόβλημα με την τηλεόραση. Τοποθετήσαμε το ανταλλακτικό, αλλά η τηλεόραση ενώ ανοίγει ύστερα από λίγο ξανακλείνει." Μου είπε ο τεχνικός ότι θα με πάρει τηλέφωνο όπως και να 'χει (κάτι μου θύμιζε αυτό) μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δηλαδή προηγούμενη Παρασκευή.
Και ΝΑΙ....... δεν ξαναπήρε ούτε Παρασκευή, ούτε Δευτέρα (μα καλά, τα αστικά τζάμπα δεν είναι?).
Έτσι είστε λέω? παίρνω κ εγώ την intertech, μιλάω με τον υπεύθυνο service και του λέω όλο το στόρυ. Μου είπε ο ίδιος ότι θα μιλήσει με την astra και θα με πάρει τηλέφωνο (αυτό χθες). Σήμερα με πήρε ο τεχνικός από την astra και μου είπε ότι η καινούρια πλακέτα θα είναι επάνω Παρασκευή (ακόμα δεν μου έχουν πεί καν τι είναι αυτή η πλακέτα), εγώ δεν θα χρεωθώ γι' αυτήν (αυτό έλειπε), αλλά θέλουν να κάνουν τελικό έλεγχο οπότε την Δευτέρα θα την έχω.

Τώρα γιατί εγώ έχω την αίσθηση ότι την Δευτέρα πάλι κάτι καινούριο θα βγει (γιατί η εκπαίδευση των τεχνικών τους, στις εκτιμήσεις βλαβών, μπορεί να παίρνει και 4 λεπτά - μήπως λέω πολύ ε??).....

ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

sko

Reaction score
0
Re: Τεχνική Υποστήριξη μηδέν από την Panasonic!!

Καλά ξεμπερδέματα
Εμένα καηκε το hdmi input σε pany PX7E αν θυμάμαι καλά (κόστους 800 ευρώ)λίγο μετα την εγγυηση.Οκ, συμβαινουν αυτα κ βουρ για επισκευη.Η astra μου ζητησε 300 ευρώ για κατσαβιδοεπισκευη ή 500 ευρώ για καινούργια πλακέτα και εργατικά.
Δε χρειάζεται να σου πω τί πηρε.
Καλές οι πανυ αλλά after sale support άφαντο και προσωπικα ξόφλησα μ'αυτην την εταιρια

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.769
Απάντηση: Τεχνική Υποστήριξη μηδέν από την Panasonic!!

Astra services? :204: Aυτοί που επισκευάζουν τα πάντα-όλα, από φούρνους μικροκυμάτων μέχρι δορυφορικούς δέκτες?

Ααααχχ... Τόσο δύσκολο είναι σε μια εταιρεία να στήσει ένα σωστό τμήμα service, και να μην το κάνει πάσα στην κάθε astra?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.933
Απάντηση: Τεχνική Υποστήριξη μηδέν από την Panasonic!!

Astra service;

Φτιάχνει και τα Opel; :119:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Τεχνική Υποστήριξη μηδέν από την Αstra Service!!

O τίτλος άλλαξε καθότι δεν εμπλέκεται η Panasonic στην διαδικασία.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.933

Μήπως εμπλέκεται Γιώργο;

Αφού είναι εξουσιοδοτημένο service της Panasonic.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

H panasonic δηλαδή δεν φέρει καμία ευθύνη;
Πουλάει συσκευές και αν χαλάσουν τις πασάρει σε άστρα και ουρανούς και κόψτε το λαιμό σας;
Η ίδια η εταιρία δεν έχει ευθύνη για την σωστή επισκευή των συσκευών της;

Η αστρα σέρβις απ' αυτά που ακούω είναι σαν την Αλμαν που είχα μπλέξει εγώ κάποτε με ένα προβολέα επσον και με δούλευαν 2 μήνες.
Όταν τους είπα λίγα λόγια σε ύφος "έντονο και δυναμικό" μου τον άλλαξαν με καινούργιο.
Τους είχα πει μεταξύ άλλων ότι θα κατέβω κάτω και θα μπω μέσα στο μαγαζί τους με το τζιπ.
Την άλλη μέρα με πήρε τηλ. η επσον και την μεθεπόμενη πήγα στην Οκταμπιτ και πήρα καινούργιο κουτί σφραγισμένο.
Κι ο άγιος φοβέρα θέλει.

Reaction score
457

εκτιμώ ότι η τροποποίηση του τίτλου είναι ατυχής και λανθασμένη...σαφέστατα και έχει να κάνει με την panasonic, όταν η ίδια προτείνει το συγκεκριμένο κατάστημα (ο Θεός να το κάνει) για επίσημο service center....για να μην πούμε ότι ακόμα ο φίλος περιμένει τηλέφωνο από τον υπεύθυνο service της ίδιας της panasonic...
προσωπικά θα είχα κάνει τρελή φασαρία στο service που προφανώς περιμένει να σαραντήσει η τηλεόραση για να την βγάλουν έξω...απαραδεκτοι..!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Aπ την στιγμή που μια συσκευή δεν είναι στα χέρια της αντιπροσωπίας τότε δεν φέρει ευθύνη για τυχόντες καθηστερήσεις απο εξωτερικό συνεργάτη.
Φυσικά για το πως θα έπρεπε να επιλέγουν συνεργάτες,ειδικά στο ευαίσθητο θέμα του after sales,είναι άλλη κουβέντα.

Reaction score
29

Σαφώς το πρώτο τηλέφωνο που έγινε μετά την βλάβη ήταν προς την intertech (επίσημη αντιπροσωπεία), αλλά στη συνέχεια ήρθα σε επαφή και με τον υπεύθυνο service της intertech, ο οποίος μου είπε ότι θα αναλάβει να μου έχει μια απάντηση σήμερα.
Σήμερα, αφού μάλλον τους είχε πάρει τηλέφωνο, με πήρε ο τεχνικός της astra και όχι ο κύριος Κομπορόπουλος (της intertech), λέγοντας μου μια από τα ίδια ("στο τέλος της εβδομάδας.....μπλα μπλα").
.....μέχρι να αρχίσω να στέλνω (γιατί τα τηλεφωνήματα πλέον τα καταγράφω) mail στην panasonic europe και βλέπουμε......

Reaction score
457

εεε...θα πήγαινα να την πάρω πίσω επιτόπου, χωρίς εννοείται να αφήσω φράγκο τσακιστό και βουρ για άλλον ''μη εξουσιοδοτημένο'' ηλεκτρονικό για επισκευή... η οποία το πιο πιθανό να σου βγει και πιο φτηνά...και μη τυχόν βρίσκαμε να έχει γίνει κανά πλιάτσικο από τους επίσημους...:mad:

Staff online

• abcd
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas