Τεχνικα Αρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εχω παρατηρησει μια εξαιρετικη σειρα τεχνικων κειμενων που υπαρχουν στο site μας.

Απο τον Γιωργο Ανδρεαδη, τον Γιαννη Δημητροπουλο, τον Σπυρο Μπλατσιο, τον Κωστα και τον Νικο Τσαρουχα , τον Βαγγελη Λαμπρου και πολλα πολλα αλλα(sorry για οσους ξεχνω).

Θα παρακαλουσα πολυ λοιπον τον κ.Δημητροπουλο-υπευθυνο του knowledge base- να ερθει σε επαφη με τον Τασο Μαγκουτα και να ξεκινησουμε επιτελους την χρηση αυτων των θησαυρων σε διαφορετικη βαση, ακριβως οπως ο Γιαννης το ειχε συλλαβει στην αρχη.

Δεν θα ειναι το κατι αλλο? :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σωστόν!

Γιάννη δώσε στο λαό το knowledge base σύντομα.
Άσε που ήδη ψήνονται 4-5 νέα κορυφαία θεματάκια :wink:

Reaction score
49
Λίγη υπομονή παρακαλώ................
Έχω πήξει λόγω δουλειάς και η database θέλει πολύ χρόνο και διάθεση.
Και τα δύο αυτά συστατικά είναι συνεχώς στα κάτω τους το τελευταίο διάστημα.

Θα μπορούσε ο Τάσος (Μαγκούτας) με πμ ή email να μου δώσει μερικές βασικές πληροφορίες πως θα γίνει η αρχειοθέτηση και ό,τι άλλο πιστεύει ο ίδιος ότι είναι απαραίτητο να το γνωρίζω?
Το e-mail μου υπάρχει ήδη στο AVsite.

Αααα........μήπως θα έπρεπε το μέγεθος του box για τα εισερχόμενα πμ να ήταν μεγαλύτερο γιατί έχει αρχίσει να φρακάρει και πρέπει να σβήνω παλαιότερα πμ?

Ευχαριστώ για την κατανόηση ότι δεν μπορώ να αποδώσω υπό πίεση.......... :roll:

Reaction score
49
αμ το άλλο???

ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...(Μαγκούτα)
Περιμένω οδηγίες!!
άνε τώρα να εμπιστευτείς τέτοιον άνθρωπο....

Όταν πάρεις τα ηχεία για το Almera τότε (και μόνο) θα καταλάβεις αν θα έπρεπε να με εμπιστευθείς Σπύρο!! :twisted: :twisted: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
χαχαχα...

παίζεις και με τον πόνο του άλλου...

διότι λόγω καταναλωτικού οργίου τα Χριστούγεννα η αγορά προς στιγμήν αναβάλλετε....

Reaction score
49
Ψώνησες όλα τα άλλα, και το αυτοκίνητο το ξέχασες?
Δεν θα φταίει αν σε αφήσει........"στα κρύα του λουτρού"!! :twisted: :twisted: :twisted:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
όχι το αυτοκίνητο δεν το ξέχασα...Αλλά άλλαξα αμορτισέρ, έκανα service (φρένα, λάδια, ξύδια...) και μου βγήκε ο κούκος αηδόνι. Οπότε θα πάει λίγο αργότερα η αγορά...

Reaction score
7
όχι το αυτοκίνητο δεν το ξέχασα...Αλλά άλλαξα αμορτισέρ, έκανα service (φρένα, λάδια, ξύδια...) και μου βγήκε ο κούκος αηδόνι. Οπότε θα πάει λίγο αργότερα η αγορά...
Ποσο πηγε το μαλλι?
Για almera... ειπες...
Ποσο αμορτισερ? Τα μαμισια ή αλλα...
Για πες....
Για φρενε δε με νοιαζει, εχω αλλαξει...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Αμορτισέρ kayaba διπλής ενέργειας με την αλλαγή σε συνεργείο φίλου 270€ (όλοι οι άλλοι μου είχαν πει τιμές πάνω από 320€)

Reaction score
49
Και εγώ τα KONI SPORT (κίτρινα) της Α33 τα πλήρωσα πριν από 5 χρόνια 155.000 δρχ!!! (τα μπροστινά μόνο τα φυσίγγια......)
(αλλά βέβαια έχουν κάνει 80.000 χλμ και είναι ακόμα πολύ καλά.
Και επισκευάζονται κιόλας!)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τα Monroe με ρυθμιζόμενη σκληρότητα που ρώτησα κόστιζαν περίπου με το πέρασμα 720€...

Aλλά είναι πολύ σκληρά για οδήγηση μέσα στην πόλη (άσε που έχει και κάτι θεόρατες λακκούβες εδώ)

Reaction score
49
Τα Monroe με ρυθμιζόμενη σκληρότητα που ρώτησα κόστιζαν περίπου με το πέρασμα 720€...

Aλλά είναι πολύ σκληρά για οδήγηση μέσα στην πόλη (άσε που έχει και κάτι θεόρατες λακκούβες εδώ)
Ναι αλλά αν για να ρυθμίσεις την σκληρότητα πρέπει να τα βγάλεις από το αυτοκίνητο.................βράσ' τα!!

Συνήθως, τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ μπορείς να τα ρυθμίσεις ΠΑΝΩ στο όχημα αν είναι τα μπροστινά αλλά τα πίσω πρέπει να βγουν......................

Εγώ (λόγω τρέλας με την ταχύτητα) προτιμώ να είναι σκληρό αλλά να κρατάει πολύ καλά.
Είμαι και λάτρης των στροφών.....Οπότε....... :D :D :D

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
κι εγώ είμαι λάτρης των στροφών αλλά τώρα με τον γιο μου μέσα στο αμάξι κάπου κάνω κράτει...

(άσε που η γυναίκα μου θα μου κρεμάσει κανένα "μπαμπά μην τρέχεις" από το καθρεπτάκι σε λίγο)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll